O.v.i. Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 Tak z toho překvapení mám dost strach, protože se chystám do Čech a když vidím ty numera co házíte, tak nevím, nevím vem zalozni a hned s nabijeckou do kufru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 6. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. leden 2009 Ahoj Andílku To se ani nedivím že byla Praha volná když hromada lidí buď nenatočila nebo je někde přimrzlá Dyť taková zima už dlouho nebyla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 6. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. leden 2009 vem zalozni a hned s nabijeckou do kufru Tak startovací káble už vozím a baterku budu muset z preventivních důvodů asi taky brzo kůpit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 Ahoj chalani tak na Mělníku -17 po ránu - auto chytlo až na potřetí... cesta libová - mlha jak v perdeli, ale Praha kupodivu volná Ahoj! no tak taky zima skoro vystavni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 u nas -17,5 a vsechny 3 auta naprosto v pohode na prvni otoceni :-) cesta taky v klidu i kdyz ze by silnicari nejak prehaneli svoje pracovni nasazeni se me nezda :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 tak koukam kosa vsude mimo moravu - jen pockejte taky vam to tam dofoukne a tady dukaz misto slibu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 6. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. leden 2009 u nas -17,5 a vsechny 3 auta naprosto v pohode na prvni otoceni :-)cesta taky v klidu i kdyz ze by silnicari nejak prehaneli svoje pracovni nasazeni se me nezda :-) Silničáři jsou vždy plně připraveni ale asi v teple Ono ta sůl stejně při těch teplotách co tam máte je na nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 ahoj všichni na dvoře -15,5 půl hodina úklidu sněhu cesta paráda, nějaký to předjíždění klobouků a ták v Jizerním Vtelně -18,7 tu v MB -16 aktuálě, superbišti se ráno nechtělo, ale naskočilo a to stálo pod přístřeškem oktule naskočila bez problémů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 6. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. leden 2009 tak koukam kosa vsude mimo moravu - jen pockejte taky vam to tam dofoukne a tady dukaz misto slibu... Ne, ne, jenom si tu kosu tam nechte !!! Podle toho co mě to tu píše Út noc: -6°C, St noc: -9°C a doufám že to tak i zůstane !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 Silničáři jsou vždy plně připraveni ale asi v teple Ono ta sůl stejně při těch teplotách co tam máte je na nic ona neni potreba sul, staci to protahnou a ty silnice budou uplne cisty, namrzly to neni skoro vubec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 sem mel rano taky rozcvicku - zamrzly el. vrata a motor to neutah tak sem jim musel pomahat - primrzala ruka k zelezu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 ona neni potreba sul, staci to protahnou a ty silnice budou uplne cisty, namrzly to neni skoro vubec presne tak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 6. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. leden 2009 ...půl hodina úklidu sněhu ... Ahoj Tome To ti ten sníh zase naházel soused zpátky žes ho dneska uklízel ještě dýl než včera ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 ja jsem vcera uklizel asi 3x ten snih, jeste par dni a prestane me to bavit :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 6. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. leden 2009 ona neni potreba sul, staci to protahnou a ty silnice budou uplne cisty, namrzly to neni skoro vubec Takže všude stejný - " všechny posypové vozy jsou v terénu " ale kde ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 Takže všude stejný - " všechny posypové vozy jsou v terénu " ale kde ??? to tezko rict, ja jsem za vcerejsi den videl jen 1 a to tady padal cely den a az do noci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 jdu pro caj s rumem v tuto situaci lepsi kombinace nez kafe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 6. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. leden 2009 ja jsem vcera uklizel asi 3x ten snih, jeste par dni a prestane me to bavit :-) Zabalím a pošlu Ti mladýho. Ten pořád chce sníh a u nás nic moc. Což mě ale vůbec nevadí !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 to by jsi klidne mohl tady je ted tak 15-20cm si myslim a uklizet je potreba a o vikendu na chalupe to same Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 Ahoj Tome To ti ten sníh zase naházel soused zpátky žes ho dneska uklízel ještě dýl než včera ??? včera jsem uklízel v MB večer pak ještě na chajdě a dnes ráno znovu. venkovní chodníky, dvůr a příjezdovku Ovi: z toho jsem měl největší strach, že to vomrzne a neotevřou se vrata a já se u toho motoru budu muset ráno válet, ale bez sebemenšího zaváhání se otevřely i zavřely Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 to by jsi klidne mohl tady je ted tak 15-20cm si myslim a uklizet je potreba a o vikendu na chalupe to same u nás asi 11 nebo 12 cm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 6. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. leden 2009 to by jsi klidne mohl tady je ted tak 15-20cm si myslim a uklizet je potreba a o vikendu na chalupe to same To u nás skoro nic nenapadlo. Asi na tom něco bude že Vysočina, Dukovany a letiště udělají svoje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 u nas to pribylo hlavne vecer kdy chumelilo dost dne to pojedu zkontrolovat asi na chalupu a hlavne jestli se bude dat bruslit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 To u nás skoro nic nenapadlo. Asi na tom něco bude že Vysočina, Dukovany a letiště udělají svoje. tak to je divny, ted uz slibuji ze ma padat snad jen na jihu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 u nás na vsi si to děcka odházela na ledě, ale musela to bejt makačka solidní, když jsem viděl ty haldy sněhu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.