Leden 14, 200916 r Jiřiku: to máš jedno! Někomu je třeba přes 40 let ale rozumově je na to huř než ty
Leden 14, 200916 r Tady nikdo neni protože všichni slaví že Jiřik3 prodal Fábku prej to plati...celou hospůdku!
Leden 14, 200916 r Řikal že má vyhodnou nabídku...tak co víš? Jsem na něj zvědavej s čím se tady objevi...kluk jeden ušatej
Leden 14, 200916 r Autor skončí s Audi A4 3,0 tdijednu máme v práci a je to super auto Ahoj Tome Tam už je moc čísel a písmenek abych si to pamatoval Auto to je určitě super ale to už nepojede na besídku ???
Leden 14, 200916 r neboj Laďo pojede vždyť byla i Káťa s Alfou Michal s Kiou přece to není o autech ))
Leden 14, 200916 r Autor To taky doufám !!! Tam jak se jednou dostaneš, tak už chceš a musíš jet pokaždý a je celkem jedno jakým autem nebo s kým. Nebo aspoň z mého pohledu. Tam nejde chybět !!!
Leden 14, 200916 r asi tak, doufám, že budu moct jet až bude další, že nedostanu zákaz kvůli narušování proslovu
Leden 14, 200916 r Autor Jó tak to už teď asi neovlivníme Ale snad né, kdo by pak do nich Vittovi skákal !!!
Leden 14, 200916 r Autor Jó tak to musíme všichni Taky jsem na to koukal. No nic dopoledne návštěva u lékaře tak jdu do betle. Přeji dobrou noc
Leden 14, 200916 r Takhle si tady ze mě dělat prdel,že se nestydíte.Asi sem přestanu chodit.Jinak Fabii jsem zapil jak se patří,byl jsem na jednom točeným s kapitánem Morganem
Leden 14, 200916 r Jiřiku: to neni pomlouvání ale závist...že jsi v hospůdce a my musime smrdět doma.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.