Jero Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 (editace) a jejda ., no ,taky jsem kdysi s favoritem poskladal stul ,ktery rozhodne skladaci nebyl .., Duvod,mokry diravy boty typu china Editováno: 24. Duben 2009, autor: Jero Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 24. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 jasny jasny .) takze svitici up ... Taky doufam,ze vse klapne No na potolikátý už by i bylo záhodno, že Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Tolikrat jsem ti fotil vozidlo ,jednou dokonce i tebe,ale nejak tomu osud nepreje ... Ne,ted uz to napravim Co jinac ? ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Budu se snažit ty Beskydy taky vyřešit. Jestli teda na mě zbyde místo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Bylo by fajn kdyby se seslo komplet osazenstvo hospudky ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 24. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 ... Napravit to musím i já !!! Jinak - no furt se něco děje jenom u mě doma je to pořád naprt . Minulej týden v lázních super, dojel dom a škoda mluvit a druhej den rozebarli silnic před barákem a tak, tak jsem stečil vyvest auto jinak jsem byl minimálně měsíc bez něho. Ale jinak to jde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 24. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Budu se snažit ty Beskydy taky vyřešit. Jestli teda na mě zbyde místo. Písni Badymu a dojeď !!! - To bude super weekend Litr na osobu s jídlem a noclehem není zase tak moc v dnešní době !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Koukam,poradna divocina .... snad se to doma urovna .., Jeste,ze mezi tim byly ty lazne ... Ve ,kterych ,zes to byl ,jestl ito neni tajny? abyh pripadne vedel kde je to vpohode.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Chlapi nic.,, jdu nachvili sednout s prateli .., venku je hezky,,je treba troho vyuzit,,zatim se mejte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 24. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 ... Už délší dobu to stejný. Teda podle toho z koho zrovna tahá rozumy v baru kde dělá a s tím urovnáním už nepočítám ale co chtěla to pomalu má. Teplice nad Bečvou a v Janáčku. Já tam byl z práce a jela se mnou ona bejvalá spolužačka se synátorem a maximální spokojenost. Pro ni stál týden cca 6.500,- se dvěma procedůrama denně už + 3x jídlo v ceně a ohledně mladýho nám taky vyšli max. vstříc. Můžu jenom doporučit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 24. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 ... Užij si to a dej si jedno i za mě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Písni Badymu a dojeď !!! - To bude super weekend Litr na osobu s jídlem a noclehem není zase tak moc v dnešní době !!! Nejde mi o prachy ale o čas. Mám to docela natlučený. Dám třeba 3 litry abych s váma mohl zachlastat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 24. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Jenom to né !!! - to by odnesli játra u hodně z nás Je to jenom sobota a neděle tak to třeba vyjde - teda musí !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Já rád játra, ty taky rád játra ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 24. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Jj. Ale na ty svý muším dávat krapet větší pozor páč mě je před rokem málem sundali doktoři práškama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Zdravim a opozdene preju Jirikum vse nej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Jo k doktorům já nechodím Škoda času a víc škody než užitku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Zdravim a opozdene preju Jirikum vse nej Ahoj Jani. Jiříci už jsou asi v knajpě.... Hmmm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Ahoj Jani. Jiříci už jsou asi v knajpě.... Hmmm Aspon nekdo to za nas musi dohnat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Dobrý večer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Dobrý večer Baf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 24. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Sem se nééé - lek Ahoj Jaňulko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Sem se nééé - lek Ahoj Jaňulko Achooooj Jakpak se mame? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Mám Ti Jani udělat radost nebo ne???...nelekl! A dnes jsem od Tebe nedostal ani pusinku...ach jo! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Mám Ti Jani udělat radost nebo ne???...nelekl! A dnes jsem od Tebe nedostal ani pusinku...ach jo! Se pro ni klidne stav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.