Rosťa19 Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Dobrý večer Zdarec oslavenče. Ty nepaříš ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Ale jo.Všichni už odjeli pane z pojištovny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 24. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Achooooj Jakpak se mame? Minulej týden super a teď - škoda mluvit Jak ten Turnov s Tebou ?!? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Ale jo.Všichni už odjeli pane z pojištovny :smich: :smich: Tak to nějak brzo zapíchli ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 brý večír..sem jen na skok(mizím do práce) kdo je poblíž HK mrkněte....kdyby někdo měl čásek na srázek... kdyžtak SZ... http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...0&start=250 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Minulej týden super a teď - škoda mluvit Jak ten Turnov s Tebou ?!? Japato? Co s Turnovem? O nicem nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Jani: když já jsem oslavenec...nechceš přijet Ty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 24. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 ... Tady už někdo samou prací zapomněl na čem jsme se domlouvali !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Jani: když já jsem oslavenec...nechceš přijet Ty? Ty mas narozeniny? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Tak tak!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Tak tak!!! Sakra nemam prehled... tak vsechno nejlepsi hodne stesticka zdravicka a tak znas to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Tady už někdo samou prací zapomněl na čem jsme se domlouvali !!! Asi jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 CMF: tu pusu si zamlouvám na škodahome za chatičkama děkuju moc Jani.Jsem už stará páka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 CMF: tu pusu si zamlouvám na škodahome za chatičkama děkuju moc Jani.Jsem už stará páka Ja na SH nebudu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 24. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Asi jo Já Ti to pak ještě napíšu nebo zavolám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Brý večer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Starší páka. Stará páka jsem já ty woe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Já Ti to pak ještě napíšu nebo zavolám. A kdy by to melo byt? Jedu za 14 dni do pryc na srazik do Nemec.... Ahooj Jiri Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Brý večer Ahoj kamaráde. Foto mám ve vlákně.. vlastně tys to viděl tam viď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 24. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 A kdy by to melo byt? Jedu za 14 dni do pryc na srazik do Nemec.... To co mám v podpisu - 3.Turnovský sraz 8.-9.5. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Ahoj kamaráde. Foto mám ve vlákně.. vlastně tys to viděl tam viď. myslím že dobrý povedlo se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 To co mám v podpisu - 3.Turnovský sraz 8.-9.5. Devatyho jsem v praci a desatyho jedem Takze jedine osmyho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 A kdy by to melo byt? Jedu za 14 dni do pryc na srazik do Nemec.... Ahooj Jiri ahoj kočko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 24. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Devatyho jsem v praci a desatyho jedem Takze jedine osmyho Tam Tě vezmu ale hned ten den bych asi neodvezl - to by asi neprošlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 CMF: proč??? Jiřiku: vše nejlepší k svátku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.