Duben 24, 200916 r Tam Tě vezmu ale hned ten den bych asi neodvezl - to by asi neprošlo Se za mnou stav v praci pokud budes mit cestu kolem treba v sobotu
Duben 24, 200916 r Autor Se za mnou stav v praci pokud budes mit cestu kolem treba v sobotu To by taky šlo
Duben 24, 200916 r CMF: proč???Jiřiku: vše nejlepší k svátku díky chlape.Svátek je na hovno,akorát se člověk přežere
Duben 24, 200916 r Romci: Co tam budu snupat bez auta? Jedine ze bych ukecala Tomika ale to pochybuju ten je na cely forum nastvanej
Duben 24, 200916 r CMF: mysliš Bobika? Co bys dělala? Kecala s náma jako tady ne? Minule jsi taky byla bez auta ne?
Duben 24, 200916 r Romci myslim tomastdi Jinak budu stejne v sobotu v praci a pokud to bude jako minule ze stejne vsichni po vyhlaseni odjedou tak nevim co bych tam pak v sobotu vecer delala
Duben 24, 200916 r Tak všechno to je o domluvě! Když takm někdo zustane tak mužu jet domu pozdě v noci.
Duben 24, 200916 r Autor ... Abych teda nezůstal pozadu tak též vše nej... a jak to že nezapíjíš někde v origo knajpě ?
Duben 24, 200916 r Tak všechno to je o domluvě! Když takm někdo zustane tak mužu jet domu pozdě v noci. Stejne budu min. do 18 hod. v praci a ani nevim jak bych se tam dostala a zvlast z5
Duben 24, 200916 r Autor ... Tak to já na podzim odjížděl i s dalšíma až v neděli - Skaja, pentadius, vorel, dakie, ...
Duben 24, 200916 r Tak to já na podzim odjížděl i s dalšíma až v neděli - Skaja, pentadius, vorel, dakie, ... Co jsem tam byla ja naposled tak vsichni odjeli hned po vyhlaseni a do nedele nas tam zustalo asi sest
Duben 24, 200916 r Autor Jdu si dat sprchu a mizim chrupat... krasnou brou noc vsem Dobrou a ať Ti to zítra uteče v práci
Duben 24, 200916 r Autor Už se jdeš uložit taky ? Tak dobrou a zítra se tu ukážu až večer páč jedu k našim - co doma
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.