Květen 12, 200916 r Rostiku, uz si dal dohromady galerku od romana??? Je to u něj ve vlákně. Moc jsem nefotil a Roman má taky něco ale nedal to tam ještě.
Květen 12, 200916 r taky už budeš od pátku? Uvažuju o tom na chvilku a pak bych se nechal odvézt ale nevím s kým.
Květen 12, 200916 r Ne Roman by se pro mě zastavil cestou tam a domů si něco ajistím. V sobotu bych přijel svým. Spát tam nebudu. Teď je tolik akcí a víkendů že je z toho mladá na prášky.
Květen 12, 200916 r jj, Rosťo, tak to chápu, moje mladá už taky začíná bejt nervozní, ted budu už 3 víkend na nějaký akci.....
Květen 12, 200916 r Tady už klid nikdy nebude. :smich: Nechci aby byla sama doma. Zkusím jí vymyslet nějakej program.
Květen 12, 200916 r Autor tak ty si zase odmakáš v noci Jak kdy - zítra jdu na odpoledne, pak dovolená a weekend
Květen 12, 200916 r tak jí vem sebou. já měl minule taky mladou sebou a bylo to fajn Jasně a ona se zboří do němoty a já budu cucat limču ne? :smich:
Květen 12, 200916 r Autor Asi jak u koho. Mě stačil minulej weekend v Turnově tak se budu krotit - doufám
Květen 12, 200916 r Jak kdy - zítra jdu na odpoledne, pak dovolená a weekend tak to není zas tak strašný
Květen 12, 200916 r Jasně a ona se zboří do němoty a já budu cucat limču ne? :smich: fakt?? tak to jí vezmi sebou, jedno to na limče vydržíš
Květen 12, 200916 r Autor tak to není zas tak strašný Tento týden to jde ale minulej to bylo horší páč jsem jel z noční hned do Turnova.
Květen 12, 200916 r Autor fakt?? tak to jí vezmi sebou, jedno to na limče vydržíš My jsme ale přejícní kamarádi
Květen 12, 200916 r Tento týden to jde ale minulej to bylo horší páč jsem jel z noční hned do Turnova. a jaká byla cesta??
Květen 12, 200916 r My jsme ale přejícní kamarádi tak musíme Rosťovi ukázat, že se má na koho obrátit v případě nouze a že mu rádi pomůžeme
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.