Květen 13, 200916 r to já ale právě nemůžu dokud nemám vše pořešené dispečer v mezinárodce - práce na pytel ale na druhou stranu jsou i chvíle kdy mě to baví třeba když příjde výplata a tak
Květen 13, 200916 r Jirko dík.Tak stejně jsem až druhej. Vzal bych je mladýmu do auta. Ale Frigo myslím říkal první.
Květen 13, 200916 r Tak se dohodnete ) mam tu manika z ostravy co za ne da dokonce kilo ( ale budu mit vopstrukt s poslanim ) , to ja radci obdaruju nekoho koho znam
Květen 13, 200916 r zdravím všechny, mám hlad a nemám jídlo, že bych začal s dietou? Hoj Jardo. Tak si někam skákni.
Květen 13, 200916 r zdravím všechny, mám hlad a nemám jídlo, že bych začal s dietou? čau Jardo, zase to nepřeháněj, aby ti ze samý diety nebylo špatně
Květen 13, 200916 r Dej je Frigovi. První se ozval tak je má dostat. Já je nechci. ciwe to snad ne, víš jak to dopadá když se dva perou? třetí se směje
Květen 13, 200916 r asi jo, ale to se mi zase nechce z tyhle hospody a někam jet, jsem vůl, měl jsem se stavit při cestě z Pardubic
Květen 13, 200916 r no já v tom mám jasno, Rosťa je prima kolík tak si je moc rád od Tebe vezme Dej je Frigovi. První se ozval tak je má dostat. Já je nechci. jestli se budete hádat , tak si je vezmu já a narvu si je do světel
Květen 13, 200916 r no ještě aby si je rval někam jinam radši si to nechci ani představovat kam ještě jsem si mohl narvat do kapes dobře, příště teda použiju jiný slovo
Květen 13, 200916 r ciwe to snad ne, víš jak to dopadá když se dva perou? třetí se směje Tak já je od Jirky vezmu v pátek a v sobotu ti je dám,když je budeš chtít. JU ?
Květen 13, 200916 r jestli se budete hádat , tak si je vezmu já a narvu si je do světel Já myslel někam jinam Stando
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.