Rosťa19 Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 Tak to já jsem v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 to já ale právě nemůžu dokud nemám vše pořešené dispečer v mezinárodce - práce na pytel ale na druhou stranu jsou i chvíle kdy mě to baví třeba když příjde výplata a tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 Rosto jooo... v cocce je H7ka ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 TheFrigo: tak teď už chápu, tak to ti moc nezávidím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 Jirko dík.Tak stejně jsem až druhej. Vzal bych je mladýmu do auta. Ale Frigo myslím říkal první. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 hele Rosťo jen si je vem Ty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 zdravím všechny, mám hlad a nemám jídlo, že bych začal s dietou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 Tak se dohodnete ) mam tu manika z ostravy co za ne da dokonce kilo ( ale budu mit vopstrukt s poslanim ) , to ja radci obdaruju nekoho koho znam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 no já v tom mám jasno, Rosťa je prima kolík tak si je moc rád od Tebe vezme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 Evers prídeš na ŠH? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 Dej je Frigovi. První se ozval tak je má dostat. Já je nechci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 zdravím všechny, mám hlad a nemám jídlo, že bych začal s dietou? Hoj Jardo. Tak si někam skákni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 zdravím všechny, mám hlad a nemám jídlo, že bych začal s dietou? čau Jardo, zase to nepřeháněj, aby ti ze samý diety nebylo špatně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 Dej je Frigovi. První se ozval tak je má dostat. Já je nechci. ciwe to snad ne, víš jak to dopadá když se dva perou? třetí se směje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 asi jo, ale to se mi zase nechce z tyhle hospody a někam jet, jsem vůl, měl jsem se stavit při cestě z Pardubic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 no já v tom mám jasno, Rosťa je prima kolík tak si je moc rád od Tebe vezme Dej je Frigovi. První se ozval tak je má dostat. Já je nechci. jestli se budete hádat , tak si je vezmu já a narvu si je do světel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 no ještě aby si je rval někam jinam radši si to nechci ani představovat kam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 Jardo máš to těžký rozhodování Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 no ještě aby si je rval někam jinam radši si to nechci ani představovat kam ještě jsem si mohl narvat do kapes dobře, příště teda použiju jiný slovo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 (editace) Wrccko :Pravděpodobně ano, v pátek na skok Editováno: 13. Květen 2009, autor: Evers Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 ciwe to snad ne, víš jak to dopadá když se dva perou? třetí se směje Tak já je od Jirky vezmu v pátek a v sobotu ti je dám,když je budeš chtít. JU ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 jestli se budete hádat , tak si je vezmu já a narvu si je do světel Já myslel někam jinam Stando Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 No a kdyz se ti nebudou libit das je standovi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 ok, v pátek je vezmi a můžeš je rovnou nechat doma howgh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 No vsadim se ze to ve finale takhle dopadne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.