Romariooo Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Ovi: tak zkus kolegynku aby Ti namasírovala záda-budeš asi přetaženej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Spidi: hajzle Urážka na cti dle občanského zákoníku, pošli mi 3 nejlepší navigace od Toma a Toma a jsme si kvit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Ovi: tak zkus kolegynku aby Ti namasírovala záda-budeš asi přetaženej To zní jako dobrej nápad... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Ovi, to je u Tebe ale naprosto normální... jen nezvan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Neboj...brzo budeme spolupracovat...za chvilku bude tepličko...tak vezmu kluka a navštívime Tě na mašinku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 jen nezvan Šak víme... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Ovi: tak zkus kolegynku aby Ti namasírovala záda-budeš asi přetaženej ta mi prinesla svacnu......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 hosi bejt sef je hrozny.... co celou dobu v praci se jako dela? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 NIC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Bejt šéf je fajn, věř mi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Bejt šéf je fajn, věř mi... neverim... uz 2 dny hraju Far Cry a Act of War a videl jsem tolik filmu jako za posledni mesic ne co budu delat treba v patek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 neverim... uz 2 dny hraju Far Cry a Act of War a videl jsem tolik filmu jako za posledni mesic ne co budu delat treba v patek? V pátek si můžeš vzít dovolenku a místo sezení v zaměstnání si můžeš hrát s holkama v posteli... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 V pátek si můžeš vzít dovolenku a místo sezení v zaměstnání si můžeš hrát s holkama v posteli... no prave tu musim bejt... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 poradte mi nejakou starsi ale graficky OK hru... dik.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 no prave tu musim bejt... Tak to máš pěkně na pytel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Tak to máš pěkně na pytel... prave.... no jdu dat jeste jednu misi a skocim si na O Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 prave.... no jdu dat jeste jednu misi a skocim si na O Já su v poločase, už jsem měl vývar s kuřecím masem a za chvíli bude druhý chod - pštrosí vejce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Já su v poločase, už jsem měl vývar s kuřecím masem a za chvíli bude druhý chod - pštrosí vejce... hmmm pekna praca mise completed to bylo nejaky rychli... tak dam jeste jednu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 no nic letim no O Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 no nic letim no O Nech si chrochtat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 zdar chlapi, koukám máte to v práci nabité Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Já su v poločase, už jsem měl vývar s kuřecím masem a za chvíli bude druhý chod - pštrosí vejce... cože? pštrosí vejce jsme taky měli na dnešek v nabídce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 zdar chlapi, koukám máte to v práci nabité Zdar pane, já ne, já do práce nechodím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 cože? pštrosí vejce jsme taky měli na dnešek v nabídce No vida... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Kurňa Spiďáku,co to mas zase v Avataru za objev? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.