Březen 4, 200916 r Spidi: hajzle Urážka na cti dle občanského zákoníku, pošli mi 3 nejlepší navigace od Toma a Toma a jsme si kvit...
Březen 4, 200916 r Ovi: tak zkus kolegynku aby Ti namasírovala záda-budeš asi přetaženej To zní jako dobrej nápad...
Březen 4, 200916 r Neboj...brzo budeme spolupracovat...za chvilku bude tepličko...tak vezmu kluka a navštívime Tě na mašinku
Březen 4, 200916 r Ovi: tak zkus kolegynku aby Ti namasírovala záda-budeš asi přetaženej ta mi prinesla svacnu.........
Březen 4, 200916 r Bejt šéf je fajn, věř mi... neverim... uz 2 dny hraju Far Cry a Act of War a videl jsem tolik filmu jako za posledni mesic ne co budu delat treba v patek?
Březen 4, 200916 r neverim... uz 2 dny hraju Far Cry a Act of War a videl jsem tolik filmu jako za posledni mesic ne co budu delat treba v patek? V pátek si můžeš vzít dovolenku a místo sezení v zaměstnání si můžeš hrát s holkama v posteli...
Březen 4, 200916 r V pátek si můžeš vzít dovolenku a místo sezení v zaměstnání si můžeš hrát s holkama v posteli... no prave tu musim bejt...
Březen 4, 200916 r Tak to máš pěkně na pytel... prave.... no jdu dat jeste jednu misi a skocim si na O
Březen 4, 200916 r prave.... no jdu dat jeste jednu misi a skocim si na O Já su v poločase, už jsem měl vývar s kuřecím masem a za chvíli bude druhý chod - pštrosí vejce...
Březen 4, 200916 r Já su v poločase, už jsem měl vývar s kuřecím masem a za chvíli bude druhý chod - pštrosí vejce... hmmm pekna praca mise completed to bylo nejaky rychli... tak dam jeste jednu...
Březen 4, 200916 r Já su v poločase, už jsem měl vývar s kuřecím masem a za chvíli bude druhý chod - pštrosí vejce... cože? pštrosí vejce jsme taky měli na dnešek v nabídce
Březen 4, 200916 r zdar chlapi, koukám máte to v práci nabité Zdar pane, já ne, já do práce nechodím...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.