Březen 5, 200916 r no tak koukam na nove i jete vozy a zjistuji, ze asi opravdu vhodna doba k vymene To ano...
Březen 5, 200916 r i tak okta v Lak vychazi docela rozume v 2.0 A já čekám do půlky dubna na Octu Tour...
Březen 5, 200916 r budes kupovat bo co? Jj, beru do firmy, za 302.000,- Kč 1.6 75 kW s klimou v elektrice + kožený paket, to je božolééé...
Březen 5, 200916 r US film natočenej z části v CZ, ale ty scény v horách jsou točený v Utahu... jak ktery... jede tam i motorak echtovej ceskej .)
Březen 5, 200916 r jak ktery... jede tam i motorak echtovej ceskej .) To ano, šukec jede z Tanvaldu do Kořenova , ale ten sjezd na snowboardu je čistokrevně z USA...
Březen 5, 200916 r tak to je cajk Já se vrátil ze včerejšího výletu do Bolky až teď No pěkně pěkně...
Březen 5, 200916 r Hoj Jiříku, tak jak si včera pobyl? taky až do 2? kluky jsem opustil asi o půlnoci,volala mi jedna slečna a pozvala mě na drink,no a to pak člověk nemůže už za volant,tak jsem u ní(s ní ) přechrupnul
Březen 5, 200916 r kluky jsem opustil asi o půlnoci,volala mi jedna slečna a pozvala mě na drink,no a to pak člověk nemůže už za volant,tak jsem u ní(s ní ) přechrupnul No výborně pane...
Březen 5, 200916 r Nepřeposlal Ti Dimouš moji MMS ? viděl jsem jak si užíváš .A tak to má být,tak je to správně
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.