Spidi Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 hmmm tak cca tyden zpatky to bylo na nove ne ? Ano prosím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 no tak koukam na nove i jete vozy a zjistuji, ze asi opravdu vhodna doba k vymene To ano... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 Souboj paparazzi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 To ano... i tak okta v Lak vychazi docela rozume v 2.0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 i tak okta v Lak vychazi docela rozume v 2.0 A já čekám do půlky dubna na Octu Tour... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 budes kupovat bo co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 budes kupovat bo co? Jj, beru do firmy, za 302.000,- Kč 1.6 75 kW s klimou v elektrice + kožený paket, to je božolééé... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 tak to je rozumna nabidka :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 tak to je rozumna nabidka :-) To každopádně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 US film natočenej z části v CZ, ale ty scény v horách jsou točený v Utahu... jak ktery... jede tam i motorak echtovej ceskej .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 tak bezim na O Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 jak ktery... jede tam i motorak echtovej ceskej .) To ano, šukec jede z Tanvaldu do Kořenova , ale ten sjezd na snowboardu je čistokrevně z USA... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 tak bezim na O Nech si chrochtat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 Zdarec vochmelove Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 Zdarec vochmelove Zdar Jirko... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 Zdar Jirko... Cao,tak jakej byl vcerejsi vecir? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 Zdarec vochmelove cest laganisto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 Cao,tak jakej byl vcerejsi vecir? Parádní... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 Parádní... tak to je cajk Já se vrátil ze včerejšího výletu do Bolky až teď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 Hoj Jiříku, tak jak si včera pobyl? taky až do 2? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 tak to je cajk Já se vrátil ze včerejšího výletu do Bolky až teď No pěkně pěkně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 Hoj Jiříku, tak jak si včera pobyl? taky až do 2? kluky jsem opustil asi o půlnoci,volala mi jedna slečna a pozvala mě na drink,no a to pak člověk nemůže už za volant,tak jsem u ní(s ní ) přechrupnul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 kluky jsem opustil asi o půlnoci,volala mi jedna slečna a pozvala mě na drink,no a to pak člověk nemůže už za volant,tak jsem u ní(s ní ) přechrupnul No výborně pane... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 Nepřeposlal Ti Dimouš moji MMS ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 Nepřeposlal Ti Dimouš moji MMS ? viděl jsem jak si užíváš .A tak to má být,tak je to správně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.