Březen 6, 200916 r Koukám že Ti ubylo něco málo písmenek !!! Jsem tu jenom na skok páč odjíždím do Brna za kamarádkou . tak ji pozdravuj za nas
Březen 6, 200916 r Autor neco domlouvate? Jak kdo, jak s kým a jak co Já už mám domluvenu lepší zábavu
Březen 6, 200916 r Koukám že Ti ubylo něco málo písmenek !!! Jsem tu jenom na skok páč odjíždím do Brna za kamarádkou . Jj,,zvykam si ... je to zvasltni ... tak za kamaradkou panecku ;)
Březen 6, 200916 r Autor tak ji pozdravuj za nas Začínám mět strach ju vzít někam sebou aby nepřišla k újmu
Březen 6, 200916 r Jak kdo, jak s kým a jak co Já už mám domluvenu lepší zábavu rozumim taky jsem vcera byl...
Březen 6, 200916 r Autor A už jsem zase zde, byl jsem cosik požrat... HF: Zdar jak Brno... No nic, mizím a večer budeme pokračovat až dorazím k domovu jestli budete ještě někdo při vědomí páč je pátek !!! Ahoj Spidi - právě tam teď míří mé autí
Březen 6, 200916 r A už jsem zase zde, byl jsem cosik požrat... HF: Zdar jak Brno... taky bych dal ale jeste musim neco dodelat...
Březen 6, 200916 r No nic, mizím a večer budeme pokračovat až dorazím k domovu jestli budete ještě někdo při vědomí páč je pátek !!!Ahoj Spidi - právě tam teď míří mé autí tak se mej a mnoho zdaru!!
Březen 6, 200916 r to sme na tom stejně chystám se zapařit Gran Turismo, ale dávaj Kameňák, těžká volba
Březen 6, 200916 r to sme na tom stejně chystám se zapařit Gran Turismo, ale dávaj Kameňák, těžká volba Já koukám na ten Kameňák...
Březen 6, 200916 r to je dobrej film ale můžu si ho pustit na dývku, tak du asi pařit GT4 tak zatim Zatial...
Březen 6, 200916 r Autor to je dobrej film ale můžu si ho pustit na dývku, tak du asi pařit GT4 tak zatim To je zajímavý pití
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.