O.v.i. Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 Koukám že Ti ubylo něco málo písmenek !!! Jsem tu jenom na skok páč odjíždím do Brna za kamarádkou . tak ji pozdravuj za nas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 6. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 neco domlouvate? Jak kdo, jak s kým a jak co Já už mám domluvenu lepší zábavu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 Koukám že Ti ubylo něco málo písmenek !!! Jsem tu jenom na skok páč odjíždím do Brna za kamarádkou . Jj,,zvykam si ... je to zvasltni ... tak za kamaradkou panecku ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 6. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 tak ji pozdravuj za nas Začínám mět strach ju vzít někam sebou aby nepřišla k újmu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 6. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 ...tak za kamaradkou panecku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 A už jsem zase zde, byl jsem cosik požrat... HF: Zdar jak Brno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 Tak to ma byt pri patku ;) tak ji tam pozdrav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 Jak kdo, jak s kým a jak co Já už mám domluvenu lepší zábavu rozumim taky jsem vcera byl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 6. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 A už jsem zase zde, byl jsem cosik požrat... HF: Zdar jak Brno... No nic, mizím a večer budeme pokračovat až dorazím k domovu jestli budete ještě někdo při vědomí páč je pátek !!! Ahoj Spidi - právě tam teď míří mé autí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 A už jsem zase zde, byl jsem cosik požrat... HF: Zdar jak Brno... taky bych dal ale jeste musim neco dodelat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 6. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 rozumim taky jsem vcera byl... To si se tam zapomněl od středy ?!? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 No nic, mizím a večer budeme pokračovat až dorazím k domovu jestli budete ještě někdo při vědomí páč je pátek !!!Ahoj Spidi - právě tam teď míří mé autí tak se mej a mnoho zdaru!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 To si se tam zapomněl od středy ?!? neeee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 Ahoj Spidi - právě tam teď míří mé autí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 tak panove balim a pomalu mizim.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 tak panove balim a pomalu mizim.. to je rozumný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 Vseci mizi ... tez zachvili asi budu muset .., Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 A já jsem opět zde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 ahoj Spidi cože tady, při pátku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 ahoj Spidi cože tady, při pátku? Páteční relax... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 to sme na tom stejně chystám se zapařit Gran Turismo, ale dávaj Kameňák, těžká volba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 to sme na tom stejně chystám se zapařit Gran Turismo, ale dávaj Kameňák, těžká volba Já koukám na ten Kameňák... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 to je dobrej film ale můžu si ho pustit na dývku, tak du asi pařit GT4 tak zatim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 to je dobrej film ale můžu si ho pustit na dývku, tak du asi pařit GT4 tak zatim Zatial... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 6. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 to je dobrej film ale můžu si ho pustit na dývku, tak du asi pařit GT4 tak zatim To je zajímavý pití Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.