jirka3 Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 Taky taky... Uplne to samy auticko co ma Jiřik,.. Provaril na smskach neco kolem 20tisíc., tak to měl kliku,my jeli na jistotu.A věř mi,kdyby O2 neudělalo mega levotu,tak ho ten kamarád dneska nemá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 Jiřiku: jakou levotu? Konkrétně prosím- zajimá mě to.Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 jirka3: povídej, přeháněj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 Hele nebudu to tady psát,nezlobte se.Ještě z toho asi bude kauza.Jen řeknu,že to měl vyhrát někdo jiný a ne ten,co byl na druhým místě.Tak asi tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 To si děláš prdel? Zajimalo by mě to dokazování... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 To si děláš prdel? Zajimalo by mě to dokazování... nedělám,myslím že 90 tis. je víc než 20 tis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 BAF indiani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 Budeš na škodahome Jiřiku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 u koho si to viděl poprvý? u tý černý fabky ve WRC kitu? bílý speedliny? krumpla sem ani nedávej jj Michal z Liberce A žádnej kit to nemělo, jen křídlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 Budeš na škodahome Jiřiku? jestli budu v ČR tak určitě dorazím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 BAF indiani brý večír pane,se dneska v MB nekalí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 a tak to budeš muset parkovat za plotem nebo.... mám pár znáčků čkocny, tak to by šlo pořešit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 a tak to budeš muset parkovat za plotem nebo.... mám pár znáčků čkocny, tak to by šlo pořešit tak já přijedu klíďo busem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 dakie: jj v MB tu je bowling ve stejkhauzu a v bundy, v bondy je i billiard s kulábrem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 tak já přijedu klíďo busem ale tak v pátek večer, to se kalíííí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 brý večír pane,se dneska v MB nekalí? zdarek byl jsem spravovat pc a s autem na kodovani a ted po jidle konecne doma takze ne-e dnes ne - budu mit pernej tejden co se tyce chastu takze.... ted se setrim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 ale tak v pátek večer, to se kalíííí no jasan Jinak zítra mi Toptrans doveze nový kolečka na léto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 neco se planuje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 zdarek byl jsem spravovat pc a s autem na kodovani a ted po jidle konecne doma takze ne-e dnes ne - budu mit pernej tejden co se tyce chastu takze.... ted se setrim no já už mám po sobotě zase roupy a někam bych vyrazil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 neco se planuje? Skodahome Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 no jasan Jinak zítra mi Toptrans doveze nový kolečka na léto parádička, tak hned nasadit a fotooos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 Skodahome pockej pockej na kdy? a kde? ja cetl neco o ted vejkendu? ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 Skodahome mám pocit, že se v tý Praze něco vyleje, ale Vltava to nebude, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 no já už mám po sobotě zase roupy a někam bych vyrazil zviiiiire Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 pockej pockej na kdy? a kde?ja cetl neco o ted vejkendu? ... až začátek dubna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.