Ol@f Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 nazdar Jero jak to de ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Vsecko klape jak ma ,takze vpohode... Zadny problemy,...Ted mi chybi akorat to pekny pocasi.., Co u tebe ? .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 pekny pocasi bych si dal taky rict. U me jak taks fajn, polovicka jeste porad pajda na fofrklaccich, aspon ze uz jsem vybral kola na leto, minulej tyden jsem pro ne mel jet ale neklaplo to tak snad tenhle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 (editace) Jeste porad to nema oukej j ,, teeda,tak drzim palec at to ma conevidet vporadku . Jaky kolace sis vybral,,nejaky koncernovy pecky ? Editováno: 17. Březen 2009, autor: Jero Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 cece jeste to chvili drzim v tajnosti nez to vyjde a pak to odtajnim, pac ty kola jeste nemam doma. Gumy ale prozradim Potenza RE050A 225/40/R18 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Jj,je mi to jasny,,proto jsem ze zeptal takhle ,nechci po tobe primo typ ,urcite se dari nechame prekvapit ... Jedes v kvetnu na sraz ? ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Jj, je to zachvili ... Stve me akorat proc nedelaj nic vporadku ..., protože by jsi pak nic nechodil reklamovat a pak by se v práci nudili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Mam na tydlety oje*avky docela stesti ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Mam na tydlety oje*avky docela stesti ... já taky, hlavně pokud se jedná o telefon nebo boty, to mám každý rok nový telefon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 já taky, hlavně pokud se jedná o telefon nebo boty, to mám každý rok nový telefon Musim uznat,ze na telefony mam stesti ... Vzdycky kdyz poridim novy mam ten v zasobe ,kdyby nahodou nebo pouzivam oba .... Ale boty, s tem mam taky problem , ted jsem si koupil novy Vansky a nasel jsem tam zas jednu diru ,, snad se to nerozjede fest ,ten sterk a celkove okolni vlivy tomu davaj docela zabrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Rosťo a bude možnost se této akce taky zúčastnit? Lukyne. Myslím,že určitě. Dáme s Romanem vědět a podělíme se o přípravky ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 (editace) Jery:tak já už jsem zase vyléčen a kupuju si telefon pouze u operátora, tam není problém s vracením peněz jako u normálních prodejců a boty mi vydrží max 3 měsíce a jdu reklamovat. už to není jako dřív, kdy ty boty něco vydrželi, teď je to jak z papíru Editováno: 17. Březen 2009, autor: Standis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 (editace) Editováno: 17. Březen 2009, autor: Standis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 (editace) Taky jsem vzpominal na urcite vsem znamou znacku Prestige ... Vydrzely roky.Jj,ted kdyz jdu kupovat tak je vetsina odlehcena a napomuze ani trojity prošití...,Hold co se da delat.,, Editováno: 17. Březen 2009, autor: Jero Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Taky jsem vzpominal na urcite vsem znamou znacku Prestige ... Vydrzely roky.Jj,ted kdyz jdu kupovat tak je vetsina odlehcena a napomuze ani trojity prošití...,Hold co se da delat.,, nedá se dělat nic. jedině koupit kanady, ty jsou stále pevný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 nedá se dělat nic. jedině koupit kanady, ty jsou stále pevný Stacily by pracovni boty s ocelovou špičkou ... Zvykal bych si tezce ,jsem milovnik pohodlne sk8tové obuvi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 prestige, tyjo to jsou panečku boty! ještě pořád mám doma jedny pracovní a sem tam je musim chránit aby mi nebyly vyhozeny, i kočky si je oblíbily Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 (editace) to byly boty, pevné a skoro nezničitelné Editováno: 17. Březen 2009, autor: Standis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Ahoj kluci.Tak jak je po obědě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 ahoj náčelníku, obědu předcházel řádný zprcung, takže oběd nic moc a duševní rozpoložení je nevalné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 TheFrigo: já jsem si dal oběd s MichalemK a bylo to fajn-pokecali jsme a vyfotil jsem obě černy krásky ...dodám fotky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 tak šup šup sem s fotkama a ne že budeme muset čekat do večera Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Tak tj ... jj,jako pracovni botka funguje doted ... Jen zachranuj,,jednou to bude mit hirsotickou cenu a bude se je vykupovat do muzeí ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Ahoj kluci.Tak jak je po obědě? Caues Na obed jsem mel testoviny michany s uzenym masem a zelim ... Jinac odpocivam a zachvili zase razim do terenu ..., Tak ukaz ty krasky .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Moment...jdu na to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.