Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

pekny pocasi bych si dal taky rict. U me jak taks fajn, polovicka jeste porad pajda na fofrklaccich, aspon ze uz jsem vybral kola na leto, minulej tyden jsem pro ne mel jet ale neklaplo to tak snad tenhle.

Vloženo (editace)

Jeste porad to nema oukej j ,, teeda,tak drzim palec at to ma conevidet vporadku .

Jaky kolace sis vybral,,nejaky koncernovy pecky ?

Editováno: , autor: Jero
Vloženo
já taky, hlavně pokud se jedná o telefon nebo boty, to mám každý rok nový telefon

Musim uznat,ze na telefony mam stesti ... Vzdycky kdyz poridim novy mam ten v zasobe ,kdyby nahodou nebo pouzivam oba .... Ale boty, s tem mam taky problem , ted jsem si koupil novy Vansky a nasel jsem tam zas jednu diru ,, snad se to nerozjede fest ,ten sterk a celkove okolni vlivy tomu davaj docela zabrat :)

Vloženo (editace)

Jery:tak já už jsem zase vyléčen a kupuju si telefon pouze u operátora, tam není problém s vracením peněz jako u normálních prodejců

a boty mi vydrží max 3 měsíce a jdu reklamovat. už to není jako dřív, kdy ty boty něco vydrželi, teď je to jak z papíru

Editováno: , autor: Standis
Vloženo (editace)

Taky jsem vzpominal na urcite vsem znamou znacku Prestige :p ... Vydrzely roky.Jj,ted kdyz jdu kupovat tak je vetsina odlehcena a napomuze ani trojity prošití...,Hold co se da delat.,,

Editováno: , autor: Jero
Vloženo
Taky jsem vzpominal na urcite vsem znamou znacku Prestige :p ... Vydrzely roky.Jj,ted kdyz jdu kupovat tak je vetsina odlehcena a napomuze ani trojity prošití...,Hold co se da delat.,,

nedá se dělat nic. jedině koupit kanady, ty jsou stále pevný

Vloženo
nedá se dělat nic. jedině koupit kanady, ty jsou stále pevný

Stacily by pracovni boty s ocelovou špičkou :) ... Zvykal bych si tezce ,jsem milovnik pohodlne sk8tové obuvi :)

Vloženo
Ahoj kluci.Tak jak je po obědě?

Caues :)

Na obed jsem mel testoviny michany s uzenym masem a zelim ...

Jinac odpocivam a zachvili zase razim do terenu ...,

Tak ukaz ty krasky .)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...