Romariooo Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 Tak dej konkrétní informace chlape.Já musim pořád myslet na tu Audinu A4 jak jsem Ti včera posílal odkaz na ten web. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 Tak dej konkrétní informace chlape.Já musim pořád myslet na tu Audinu A4 jak jsem Ti včera posílal odkaz na ten web. ted mi volal kamarad,ze nekdo z rodiny jeho sefa budou nejspis prodavat A4,kombika,3,0 benzin,automat,quattro,v plny nalozi.Kupovali ji jako zcela novou za 1,8 mil.Stari cca 4-5 let,nevi presne,bude mi to zjistovat.I stav km jeste nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 Zdarec Jero,tak jak si zvladnul vecerni cestu?Bez policie? Tak jak jsem jel vcera uz jsem se vazne dlouho neprojel ....Dle predpisu jak se to ma : ) Jian kta audinka by zrala ,minimalne tech 9l/100km v kombinovane ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 Tak jak jsem jel vcera uz jsem se vazne dlouho neprojel ....Dle predpisu jak se to ma : ) Jian kta audinka by zrala ,minimalne tech 9l/100km v kombinovane ... za 9 litru by to byla parada.Spis se obavam ty cesty do Svajcu,kde 99 procent je po dalnici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 za 9 litru by to byla parada.Spis se obavam ty cesty do Svajcu,kde 99 procent je po dalnici Zase je to auto delany prave na todle ,,do mesta bych si to urcite neporidil .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 Zase je to auto delany prave na todle ,,do mesta bych si to urcite neporidil .... No uvidíme,auto jsem neviděl,tak nemůžu posuzovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 No uvidíme,auto jsem neviděl,tak nemůžu posuzovat Jasne,,no kazdopane to poradne prolez at pak nelitujes.... Ale myslim si ,ze audi jako audi ,snad to klapne,jeste kdyz je za dobrou cenu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 Jasne,,no kazdopane to poradne prolez at pak nelitujes.... Ale myslim si ,ze audi jako audi ,snad to klapne,jeste kdyz je za dobrou cenu jojo,kamarad mi zjisti vse potrebny a uvidim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 Jiřiku: ten automat by u mě rozhodnul že NE. Tady někde ve vláknu už kluci psali že cca po 100 tisicich km je tam nějaká větší investice do toho automatu.Prostě bych se toho bál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 Jinak by to bylo auto,kde bych stopro vedel kolik ma najeto a co vse s nim bylo delany Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 (editace) jojo,kamarad mi zjisti vse potrebny a uvidim Drzim palce ... Hlavne kdyz bude mit vsechno jisty a km nepretoceny ..., Editováno: 13. leden 2009, autor: Jeronymo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 Jiřiku: ten automat by u mě rozhodnul že NE. Tady někde ve vláknu už kluci psali že cca po 100 tisicich km je tam nějaká větší investice do toho automatu.Prostě bych se toho bál. Člověče už jsem starší člověk,tak bych si na ten automat i zvyknul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 A jakej to je rok? Aby to nebyl stejnej rok jako Tvoje Fábka! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 Drzim palce ... Dík.Ale nějak to nehrotím.Proběhlo u mě takový to první nadšení po telefonátu.Bůhví co se z toho vyklube Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 A jakej to je rok? Aby to nebyl stejnej rok jako Tvoje Fábka! říkal cca 4 roky starý,takže asi 2004 nebo 2005.Je to jeden z posledních modelů jako tu má Vaša Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 Dík.Ale nějak to nehrotím.Proběhlo u mě takový to první nadšení po telefonátu.Bůhví co se z toho vyklube Jasne jasne,, to znam no ... Mel jsem to kdyz se kupovalo octu ,tehdy jsem o nich jako typu auta nevedel ani t'uk ... Prave proto by to bylo paradni kdyby bylo to nadseni opravnene ... Doprcic , vybavily se mi ty bodíky a je mi nejak šoufl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 Jasne jasne,, to znam no ... Mel jsem to kdyz se kupovalo octu ,tehdy jsem o nich jako typu auta nevedel ani t'uk ...Prave proto by to bylo paradni kdyby bylo to nadseni opravnene ... Doprcic , vybavily se mi ty bodíky a je mi nejak šoufl Se ti ani nedivim,5 bodu je celkem dost.Na druhou stranu muzes bejt fakt rad,ze ti zustaly papiry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 tak nakonec A4ky se ti zachtelo a hned 3litr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 tak nakonec A4ky se ti zachtelo a hned 3litr No jestli by byla cena takova,jaka padla v telefonatu,tak by asi nebylo co resit.Zatim cenu neprozradim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 Jj...je to super.Po skončení leasingu auto poslat do světa...bohužel si to nemuže dovolit každej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 Jj...je to super.Po skončení leasingu auto poslat do světa...bohužel si to nemuže dovolit každej. Oni to snad kupovali za hotovy.Penize prej fakt nejak resit nemusej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 Se ti ani nedivim,5 bodu je celkem dost.Na druhou stranu muzes bejt fakt rad,ze ti zustaly papiry Jsem hrozne rad,,akorat ted budu muset sekat dobrotu ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 Ideální stav nic nepřeplácet a po pěti letech pořídit nové auto.Odpadaji problémy se servisem a mnoho mnoho dalšího. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 Jeronymo: hele a nepřemýšlels o antiradaru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 Ideální stav nic nepřeplácet a po pěti letech pořídit nové auto.Odpadaji problémy se servisem a mnoho mnoho dalšího. to jo.Z toho co jsem vyslechl,tak mají nějaký podnikání někde v cizině,kde i bydleli a měli tam 2 luxusní vozítka.Audinu měli tady v Čechách a využívali ji pouze když tu byli.Teď se snad vrací do Čech,tak ji nebudou potrebovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.