jirka3 Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 Jeronymo: hele a nepřemýšlels o antiradaru? ten bych taky potreboval,obcas mam stazenou prdel,ale zatim(musim to zaklepat)dobry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 hele a rok vyroby vis? pokud jsem ho neprehlidl tady nekde.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 Antiradar Valentine One Už mě třikrát zachránil prachy a hlavně body.Super věcička která je přenosná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 hele a rok vyroby vis? pokud jsem ho neprehlidl tady nekde.... podrobnosti zatim nevim,ale je prej cca 4-5 let stara Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 (editace) hele a nepřemýšlels o antiradaru? Nejakou dobu jsem mel antika pujceneho http://www.antiradary.eu/cz/antiradary-pre...ics-rx-64-euro/ ,ale zatim jsem ho nepotreboval ... Budu nad nim muset popremyslet pac jezdit ted bude docela risk .... Editováno: 13. leden 2009, autor: Jeronymo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 Nejakou dobu jsem mel antika pujceneho http://www.antiradary.eu/cz/antiradary-pre...ics-rx-64-euro/ ,ale zatim jsem ho nepotreboval ... Budu nad nim muset popremyslet pac jezdit ted bude docela risk .... no ten vypada pekne - taky jsem po nich koukal - ale za ty prachy bych musel vedet ze chodi jak vino Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 Kluci máte dodržovat a žádný antiradary nemusíte kupovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 Toho Beltronica jsem taky zkoušel ale lépe vyšel Valentine One(moje osobní zkušenost) Má mín falešných poplachu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 (editace) no ten vypada pekne - taky jsem po nich koukal - ale za ty prachy bych musel vedet ze chodi jak vino Odpipa ti vsechno co je potreba(a jak rika romario i co ne) ,ale za ty prachy bych ho asi neporizoval .Tedko uz jsou antiky celkem na stejne vlne a mluvil jsem s kolegou co delal u policie a ten mi rikal,ze uz na to maj taky svoje vychytavky a podobne ridicovic vychytavky uz cim dal casteji dokazou zachytit ... Dalsi moznost je namontovat si nekde do auta rusicku (ale tam je taky docela riziko,ze porusis nektery ze zakonu) ... Editováno: 13. leden 2009, autor: Jeronymo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 Odpipa ti vsechno co je potreba(a jak rika romario i co ne) ,ale za ty prachy bych ho asi neporizoval .Tedko uz jsou antiky celkem na stejne vlne a mluvil jsem s kolegou co delal u policie a ten mi rikal,ze uz na to maj taky svoje vychytavky a podobne ridicovic vychytavky uz cim dal casteji dokazou zachytit ... Dalsi moznost je namontovat si nekde do auta rusicku (ale tam je taky docela riziko,ze porusis nektery ze zakonu) ... tak to by me zajimalo jak to dokazou odhalit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 Rušičky mám taky vepředu a na rozdil od toho antiradaru funguje stoprocentně jakmile Tě zaměři policajt tak automaticky se vyšlou protiimpulzy a rozblíká se Ti vevnitř v autě ledka a začne to řvát...zbrzdíš to a vypneš rušičku...po té ten policajt Tě změří...a je spokojenost na obou stranách... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 tak to by me zajimalo jak to dokazou odhalit... Vysvetloval mi to mnoha novymi typy pristroju co uz ti na nekolik km najdou nejake ruseni na te frekvenci ... A nevim co je na tom pravdy,kdyz zjisti ,ze jim radar neco rusi a nemuzou te zmerit,,muzou te zastavit a prokopat prej auto ,,ale tomu mocneverim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 Rušičky mám taky vepředu a na rozdil od toho antiradaru funguje stoprocentně jakmile Tě zaměři policajt tak automaticky se vyšlou protiimpulzy a rozblíká se Ti vevnitř v autě ledka a začne to řvát...zbrzdíš to a vypneš rušičku...po té ten policajt Tě změří...a je spokojenost na obou stranách... tak to je dobrá věcička Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 Rušičky mám taky vepředu a na rozdil od toho antiradaru funguje stoprocentně jakmile Tě zaměři policajt tak automaticky se vyšlou protiimpulzy a rozblíká se Ti vevnitř v autě ledka a začne to řvát...zbrzdíš to a vypneš rušičku...po té ten policajt Tě změří...a je spokojenost na obou stranách... Ano tahle nejak to funguje : ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 To je kravina...ptal jsem se v práci právniku a na to policie nemá oprávnění.To bys musel být hledaný kriminálnik. http://www.antipokuty.cz/antiradary/lasero...ecne-informace/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 je zařízení, které obsahuje aktivní senzory (2 nebo 4 dle velikosti plochy přední masky) - instalují se do přední masky vozidla. Napájení a reproduktor pro signalizaci poplachu se umísťují do kabiny řidiče. Funkčnost tohoto zařízení spočívá v tom, že po dopadu laserového paprsku začne rušička okamžitě vysílat náhodné pulsy proti měřiči rychlosti. Zároveň je řidiči signalizován poplach. Laserový měřič není schopen změřit rychlost vozidla a měřící laserové zařízení LIDAR buď hlásí policistovi standardní chybu anebo vůbec nic. Stejný výsledek má pro policistu např. roztřesená ruka při měření. LIDARY jsou v současné době používány nejen Městskou policií ale již i Policií ČR. V současné době jsou světovou jedničkou na trhu laserové rušičky značky BLINDER. Legálnost používání laserové rušičky v ČR Použití laserové rušičky je v ČR zákonem zakázáno. Nicméně při policejní kontrole nelze rozeznat, zda máte ve vozidle nainstalovanou laserovou rušičku či parkovací senzory nebo adaptivní tempomat. Policista je oprávněn k prohlídce dopravního prostředku pouze jde-li o důvodné podezření při pronásledování pachatelů a při pátrání po pachatelích a věcech souvisejících s trestným činem, nebo při pátrání po hledaných osobách, zbraních, střelivu, výbušninách, omamných prostředcích nebo odcizených věcech. V jiných případech mu zákon o Policii ČR oprávnění k prohlídce vozidla nedává. Strážník (Městská policie) takové ohledání nemůže učinit nikdy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidek.c Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 Rome a tu rusicku mas vyzkousenou na 100%......funguje to na vsechny typy cim te muzou zmerit a na jakou vzdalenost to funguje....popripade dej nejaky odkaz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 zdravím ve spolek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 Ano.Mám ji vyzkoušenou a neřikej mi prosim Tě Rome Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 To je kravina...ptal jsem se v práci právniku a na to policie nemá oprávnění.To bys musel být hledaný kriminálnik.http://www.antipokuty.cz/antiradary/lasero...ecne-informace/ Ja jsem si taky prave rikal ,ze je to blbost ,ze na to nemaj v zadnem pripade pravo ... Tez jsem si o tom hned musel neco procist.... Jak to mas vyreseny ? v narazniku ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 Asi takhle... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 Rušičky mám taky vepředu a na rozdil od toho antiradaru funguje stoprocentně jakmile Tě zaměři policajt tak automaticky se vyšlou protiimpulzy a rozblíká se Ti vevnitř v autě ledka a začne to řvát...zbrzdíš to a vypneš rušičku...po té ten policajt Tě změří...a je spokojenost na obou stranách... muzes poslat link jakou mas nebo neco podobne kvalitniho? to totiz zni dobre.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 zdravím ve spolek Zdarek! taky po jidle? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 muzes poslat link jakou mas nebo neco podobne kvalitniho? to totiz zni dobre.... to zni hodně dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 a neřikej mi prosim Tě Rome Dík. :smich: to je fakt blby... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.