Leden 13, 200916 r tak to mě by se do Prahy hodil asi ty rušičky, poslední dobou je to nějak moc cajtů s laserovými radary
Leden 13, 200916 r Rušičky mě ještě nezachránili ale antiradar Valentine One už třikrát! jak to ze rusicka ne? nebyla zapnuta?
Leden 13, 200916 r Laserová rušička je pořád vypnutá a aktivuje se jen ve chvíli když Tě měři POLICIE.Vše probíhá automaticky.Ručně to pak musiš jenom přepínačem vypnout abys jim umožnil po snížení rychlosti změřit Tě.
Leden 13, 200916 r Rušičky mě ještě nezachránili ale antiradar Valentine One už třikrát! Chlapci nechci Vam tu do toho stourat, pripadne rikat, ze valentine je spatnej Romco, ale nekde jsem cetl a ted nevim kde, ze valentine ma urcite problemy se snimanim pri vyssich teplotach, jako napriklad posledni roky 28°C a vyse. V zime muzes litat jak vzteklej to si te podaj svodidla
Leden 13, 200916 r Jinak jsem ted mluvil po telefonu s Robertem(Superfatty) a je schopnej toto dodat.
Leden 13, 200916 r Laserová rušička je pořád vypnutá a aktivuje se jen ve chvíli když Tě měři POLICIE.Vše probíhá automaticky.Ručně to pak musiš jenom přepínačem vypnout abys jim umožnil po snížení rychlosti změřit Tě. a jak to ze teda? rusicka neni 100% ?
Leden 13, 200916 r Standis: vše záleži na kurzu dolaru...jinak cca 10 tisic Valentine One a 10 tisic laser.rušička se dvouma čidlama dopředu.
Leden 13, 200916 r Jinak jsem ted mluvil po telefonu s Robertem(Superfatty) a je schopnej toto dodat. y USA dodat EURo verzi nebo je pak na me abych si ten "EURO FW" sehnal ?
Leden 13, 200916 r tak jsem koukal, že se Romarioo rozjel a je dnes nejpilnější přispěvovatel a to se dá vyčíst kde?
Leden 13, 200916 r Už jsem to našel.Držím s velkou ztrátou pěkné druhé místo jj jste honici prispevku lol
Leden 13, 200916 r no nic, chlapci. je 16:00 jdu domko a dáme si malou večeři a jedno zdravotní cigárko
Leden 13, 200916 r no nic, chlapci. je 16:00 jdu domko a dáme si malou večeři a jedno zdravotní cigárko jj taky bych uz zdarek
Leden 13, 200916 r Kde jste? Včera jsme se bavili ohledně toho formuláře v autě v připadě dopravní nehody a dnes jsem zjistil že to je povinnost vozit v autě!!! Víte to ???
Leden 13, 200916 r Kde jste? Včera jsme se bavili ohledně toho formuláře v autě v připadě dopravní nehody a dnes jsem zjistil že to je povinnost vozit v autě!!! Víte to ??? jj uz to mam ode dneska
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.