Standis Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 tak to mě by se do Prahy hodil asi ty rušičky, poslední dobou je to nějak moc cajtů s laserovými radary Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 Rušičky mě ještě nezachránili ale antiradar Valentine One už třikrát! jak to ze rusicka ne? nebyla zapnuta? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 Toho Valentine Vám může podle mě dotáhnout Superfatty co tahá sem ledky z USA. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 Laserová rušička je pořád vypnutá a aktivuje se jen ve chvíli když Tě měři POLICIE.Vše probíhá automaticky.Ručně to pak musiš jenom přepínačem vypnout abys jim umožnil po snížení rychlosti změřit Tě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 Rušičky mě ještě nezachránili ale antiradar Valentine One už třikrát! Chlapci nechci Vam tu do toho stourat, pripadne rikat, ze valentine je spatnej Romco, ale nekde jsem cetl a ted nevim kde, ze valentine ma urcite problemy se snimanim pri vyssich teplotach, jako napriklad posledni roky 28°C a vyse. V zime muzes litat jak vzteklej to si te podaj svodidla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 Jinak jsem ted mluvil po telefonu s Robertem(Superfatty) a je schopnej toto dodat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 Laserová rušička je pořád vypnutá a aktivuje se jen ve chvíli když Tě měři POLICIE.Vše probíhá automaticky.Ručně to pak musiš jenom přepínačem vypnout abys jim umožnil po snížení rychlosti změřit Tě. a jak to ze teda? rusicka neni 100% ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 (editace) Romariooo:a kolik se ceny tak pohybují?? Editováno: 13. leden 2009, autor: Standis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 Antiradar neni 100% Laserová rušička je spolehlivá mnohem více. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 Standis: vše záleži na kurzu dolaru...jinak cca 10 tisic Valentine One a 10 tisic laser.rušička se dvouma čidlama dopředu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 Jinak jsem ted mluvil po telefonu s Robertem(Superfatty) a je schopnej toto dodat. y USA dodat EURo verzi nebo je pak na me abych si ten "EURO FW" sehnal ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 tak jsem koukal, že se Romarioo rozjel a je dnes nejpilnější přispěvovatel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 jj je to tady samej spisovatel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 tak jsem koukal, že se Romarioo rozjel a je dnes nejpilnější přispěvovatel a to se dá vyčíst kde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 Už jsem to našel.Držím s velkou ztrátou pěkné druhé místo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 zas tak velkou ztrátu nemáš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 Už jsem to našel.Držím s velkou ztrátou pěkné druhé místo jj jste honici prispevku lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 zas tak velkou ztrátu nemáš Se asi ještě pochapím a Romariaa skočím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 no nic, chlapci. je 16:00 jdu domko a dáme si malou večeři a jedno zdravotní cigárko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 tak to já si teď udělal ke sváče tousty a nemůžu ani dejchat jak jsem se přežra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 to já zkusím dneska jitrničky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 no nic, chlapci. je 16:00 jdu domko a dáme si malou večeři a jedno zdravotní cigárko jj taky bych uz zdarek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 tez pomalu mydlim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 Kde jste? Včera jsme se bavili ohledně toho formuláře v autě v připadě dopravní nehody a dnes jsem zjistil že to je povinnost vozit v autě!!! Víte to ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 Kde jste? Včera jsme se bavili ohledně toho formuláře v autě v připadě dopravní nehody a dnes jsem zjistil že to je povinnost vozit v autě!!! Víte to ??? jj uz to mam ode dneska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.