Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím, ve FI mi svítí kontrolka prasklé žárovky, ač žádná ze žárovek není prasklá. Čím by to mohlo být? Jsou tam žárovky H7 Philips. Dělá to ještě někomu a co s tím?Děkuji. :kuk:

Nemontoval si niekde LED ziarovky??? Napriklad parkovacky???? :);):)

• Autor

Ne mám tam origo žárovky.

Vsetky ziarovky na celom aute ti svietia???? Vpredu,vzadu,interier,exterier,sverovky,brzdy, :) :) ;)

• Autor

Úplně všechny svítí! :help:

Tak to hod na VAG pristroj . ;):) Nech vypise chybu co to sposobilo. Ak nic nevypise tak to treba zmazat-resetovat. ;):)

• Autor

Dík zkusím to a dám vědět.

• 3 měsíce později...

Dokázal by mi někdo poradit jak tuhle konrtrolu vypnout, jen upřesním že se o to pokouším už tři měsíce. Chtěl bych dát do zadních světel ledkový "žárovky", ty obarvený klasiky svítí růžově.

zde jsou výsledky:

kódování - bez úspěchu, kód je 22***, když odečtu 08 tak mi zhasnou hodiny na budikách

zkusim jsem vyndat pojistku (pos.20 - 5A - malá hnědá) - kontrolka sice nesvítí, ale světla taky ne

pak jsem zkusil vyndat i to relátko nebo co to je, poz. 13 a 14 jedna velká krabička - kontrolka svítí pořád i s normálníma žárovkama

Upraveno od Paul

já bych odpojil pin 3 a pin 9 na relé 13 14 a překodoval přístrojovku.

• 10 měsíců později...

Chci se zeptat, jaký rozsah tato kontrola žárovek má, lépe řečeno, které žárovky v autě kontroluje, mám v plánu nahradit sufitky 5W za LED 0,5 W v osvětlení SPZ.

Tak po :kol-97: návodu k obsluze, si můžu sám odpovědět :palec2: :

Kontrolní světlo "Žárovky" svítí při poškození vlákna během:

- sešlápnutí brzdy (zadní brzdová světla)

- rozsvícení světel (přední potkávací světla nebo zadní obrysová světla)

+ akustická signalizace (1 pípnutí)

Z čehož vyplývá, že sufitky pro osvětlení SPZ nebo interiéru můžu klidně nahradit LEDkama.

Ještě by mě zajímalo, při jakém stupni výbavy, se tato kontrola instaluje?

Upraveno od Tony6610

Myslím, že to měla Elegance "s informačním systémem" - dveře,žárovky,hladina ostřik. kapalina - jestli za příplatek nevím... nebo se ůplně pletu?

SPZtku to nehlídá.

Upraveno od NNNTomas

No jestli se pleteš nevím, ale u mě to tak je - Elegance + dveře, žárovka, bezp. pás a hladina kapaliny v nádobce. Ale do těď jsem nepřišel na to jak ji vypnout.

Potvrzuji, dávalo se to pouze do Elegance. Překódováním to musí jít vypnout.

No mě to nejde, ale to už je jedno, světla jsem zatím vrátil origo, ale z důvodu že neměly červenou odrazku. LEDky mi fungovaly tak že jsem připájel ještě jednu žárovku zezadu na ten panel osvětlení, takže svítila za koberec.

• 1 rok později...

Viete mi niekto poradit mne z casu na cas vyhodi prask.ziarovku laveho dialkoveho svetla a ked to prepnem na dialkove za chvilku zhasne .Vypnem auto nastartujem auto svieti zase a tak stale dokola

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.