Publikováno Leden 1, 200916 r Zdravím, ve FI mi svítí kontrolka prasklé žárovky, ač žádná ze žárovek není prasklá. Čím by to mohlo být? Jsou tam žárovky H7 Philips. Dělá to ještě někomu a co s tím?Děkuji.
Leden 1, 200916 r Vsetky ziarovky na celom aute ti svietia???? Vpredu,vzadu,interier,exterier,sverovky,brzdy, :)
Leden 1, 200916 r Tak to hod na VAG pristroj . Nech vypise chybu co to sposobilo. Ak nic nevypise tak to treba zmazat-resetovat.
Duben 2, 200916 r Dokázal by mi někdo poradit jak tuhle konrtrolu vypnout, jen upřesním že se o to pokouším už tři měsíce. Chtěl bych dát do zadních světel ledkový "žárovky", ty obarvený klasiky svítí růžově. zde jsou výsledky: kódování - bez úspěchu, kód je 22***, když odečtu 08 tak mi zhasnou hodiny na budikách zkusim jsem vyndat pojistku (pos.20 - 5A - malá hnědá) - kontrolka sice nesvítí, ale světla taky ne pak jsem zkusil vyndat i to relátko nebo co to je, poz. 13 a 14 jedna velká krabička - kontrolka svítí pořád i s normálníma žárovkama Upraveno Duben 2, 200916 r od Paul
Únor 4, 201015 r Chci se zeptat, jaký rozsah tato kontrola žárovek má, lépe řečeno, které žárovky v autě kontroluje, mám v plánu nahradit sufitky 5W za LED 0,5 W v osvětlení SPZ. Tak po návodu k obsluze, si můžu sám odpovědět : Kontrolní světlo "Žárovky" svítí při poškození vlákna během: - sešlápnutí brzdy (zadní brzdová světla) - rozsvícení světel (přední potkávací světla nebo zadní obrysová světla) + akustická signalizace (1 pípnutí) Z čehož vyplývá, že sufitky pro osvětlení SPZ nebo interiéru můžu klidně nahradit LEDkama. Ještě by mě zajímalo, při jakém stupni výbavy, se tato kontrola instaluje? Upraveno Únor 4, 201015 r od Tony6610
Únor 4, 201015 r Myslím, že to měla Elegance "s informačním systémem" - dveře,žárovky,hladina ostřik. kapalina - jestli za příplatek nevím... nebo se ůplně pletu? SPZtku to nehlídá. Upraveno Únor 4, 201015 r od NNNTomas
Únor 5, 201015 r No jestli se pleteš nevím, ale u mě to tak je - Elegance + dveře, žárovka, bezp. pás a hladina kapaliny v nádobce. Ale do těď jsem nepřišel na to jak ji vypnout.
Únor 7, 201015 r No mě to nejde, ale to už je jedno, světla jsem zatím vrátil origo, ale z důvodu že neměly červenou odrazku. LEDky mi fungovaly tak že jsem připájel ještě jednu žárovku zezadu na ten panel osvětlení, takže svítila za koberec.
Leden 18, 201213 r Viete mi niekto poradit mne z casu na cas vyhodi prask.ziarovku laveho dialkoveho svetla a ked to prepnem na dialkove za chvilku zhasne .Vypnem auto nastartujem auto svieti zase a tak stale dokola
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.