Marek1806 Vloženo 1. leden 2009 Sdílet Vloženo 1. leden 2009 Zdravím, ve FI mi svítí kontrolka prasklé žárovky, ač žádná ze žárovek není prasklá. Čím by to mohlo být? Jsou tam žárovky H7 Philips. Dělá to ještě někomu a co s tím?Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 1. leden 2009 Sdílet Vloženo 1. leden 2009 Nemontoval si niekde LED ziarovky??? Napriklad parkovacky???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek1806 Vloženo 1. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. leden 2009 Ne mám tam origo žárovky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 1. leden 2009 Sdílet Vloženo 1. leden 2009 Vsetky ziarovky na celom aute ti svietia???? Vpredu,vzadu,interier,exterier,sverovky,brzdy, :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek1806 Vloženo 1. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. leden 2009 Úplně všechny svítí! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 1. leden 2009 Sdílet Vloženo 1. leden 2009 Tak to hod na VAG pristroj . Nech vypise chybu co to sposobilo. Ak nic nevypise tak to treba zmazat-resetovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek1806 Vloženo 1. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. leden 2009 Dík zkusím to a dám vědět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paul Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 (editace) Dokázal by mi někdo poradit jak tuhle konrtrolu vypnout, jen upřesním že se o to pokouším už tři měsíce. Chtěl bych dát do zadních světel ledkový "žárovky", ty obarvený klasiky svítí růžově. zde jsou výsledky: kódování - bez úspěchu, kód je 22***, když odečtu 08 tak mi zhasnou hodiny na budikách zkusim jsem vyndat pojistku (pos.20 - 5A - malá hnědá) - kontrolka sice nesvítí, ale světla taky ne pak jsem zkusil vyndat i to relátko nebo co to je, poz. 13 a 14 jedna velká krabička - kontrolka svítí pořád i s normálníma žárovkama Editováno: 2. Duben 2009, autor: Paul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Volvak Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 já bych odpojil pin 3 a pin 9 na relé 13 14 a překodoval přístrojovku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tony6610 Vloženo 4. Únor 2010 Sdílet Vloženo 4. Únor 2010 (editace) Chci se zeptat, jaký rozsah tato kontrola žárovek má, lépe řečeno, které žárovky v autě kontroluje, mám v plánu nahradit sufitky 5W za LED 0,5 W v osvětlení SPZ. Tak po návodu k obsluze, si můžu sám odpovědět : Kontrolní světlo "Žárovky" svítí při poškození vlákna během: - sešlápnutí brzdy (zadní brzdová světla) - rozsvícení světel (přední potkávací světla nebo zadní obrysová světla) + akustická signalizace (1 pípnutí) Z čehož vyplývá, že sufitky pro osvětlení SPZ nebo interiéru můžu klidně nahradit LEDkama. Ještě by mě zajímalo, při jakém stupni výbavy, se tato kontrola instaluje? Editováno: 4. Únor 2010, autor: Tony6610 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNNTomas Vloženo 4. Únor 2010 Sdílet Vloženo 4. Únor 2010 (editace) Myslím, že to měla Elegance "s informačním systémem" - dveře,žárovky,hladina ostřik. kapalina - jestli za příplatek nevím... nebo se ůplně pletu? SPZtku to nehlídá. Editováno: 4. Únor 2010, autor: NNNTomas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paul Vloženo 5. Únor 2010 Sdílet Vloženo 5. Únor 2010 No jestli se pleteš nevím, ale u mě to tak je - Elegance + dveře, žárovka, bezp. pás a hladina kapaliny v nádobce. Ale do těď jsem nepřišel na to jak ji vypnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivomb Vloženo 6. Únor 2010 Sdílet Vloženo 6. Únor 2010 Potvrzuji, dávalo se to pouze do Elegance. Překódováním to musí jít vypnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paul Vloženo 7. Únor 2010 Sdílet Vloženo 7. Únor 2010 No mě to nejde, ale to už je jedno, světla jsem zatím vrátil origo, ale z důvodu že neměly červenou odrazku. LEDky mi fungovaly tak že jsem připájel ještě jednu žárovku zezadu na ten panel osvětlení, takže svítila za koberec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slazo Vloženo 18. leden 2012 Sdílet Vloženo 18. leden 2012 Viete mi niekto poradit mne z casu na cas vyhodi prask.ziarovku laveho dialkoveho svetla a ked to prepnem na dialkove za chvilku zhasne .Vypnem auto nastartujem auto svieti zase a tak stale dokola Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.