Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Hunterkyjov: Máš tu samou jako já. Takže jak už píše Milhausek + pro lepší příjem tu BT anténu kterou, podle čísla v mým předchozím příspěvku, koupíš nebo objednáš ve škoda servisu ;)

• o 1 rok později...
Vloženo

Ahoj. Koupil sem si octavii II combi rs a predchozi majitel se zbavil adapteru na telefon a nechal tam bohuzel pouze drzak a ustrizeny kabely. Tak bych se chtel zeptat,kde se da ten adapter koupit? staci nejakej univerzalni,protoze na muj telefon stejne asi ani neni :-D jde mi jen oto,ze tam neni a nemuzu ho nikde najit. Tak jestli mi muzete nekdo poradit? :-) dekuju!

• o 4 týdny později...
Vloženo

ahoj, koupit se dá. akorát nevím, jestli nějaký univerzální. jinak origo ve škodovce stojí ke 4 tisícům ;). já se Ho taky radši zbavil a pak si koupil normální drzak na sklo (obdobne jako navigace)

• o 6 měsíců později...
  • o 1 měsíc později...
Vloženo

A to na té nanopodložce opravdu ten mobil drží? Nestalo se ti třeba na špatné cestě, když auto drncalo, že telefon spadl? Kdyžtak nahoď fotku.

Vloženo

Ne dík, já ho nesháním, taky mi zbytečně trčí vedle rádia ten držák a přemýšlím ho buď vymontovat nebo to udělat stejným způsobem jako mojinmojin.

Vloženo

Koupil jsem nanopodložku v http://www.alfacomp.cz/php/index.php?eid=106140&Search=nanopodlo%9Eka&SearchType=1&SearchSubmit=1, stejná se prodává v Electroworldu za 100 kč. Tu jsem jen rozstřihnul na půl a obstřihnul aby nepřesahovala a Galaxy S1, který nemá rovnou zadní plochu a drží jen bodově tak drží jak přibitý. Následně musím koupit novou a vystřihnout díl z prostředka té podložky, aby to bylo vzhlednější. Když se sníží lepivost tak se jen opláchne v čisté vodě a lepí jak nová. Foto dodám.

Vloženo
post-678-0-85046100-1354095787_thumb.jpg Zdravím,vůbec tomu nerozumím,tak se musím zeptat zkušených.Dá se nějak zprovoznit tento bazmek na telefon nebo k tomu ještě potřebuju adaptér,který se do toho nacvakne?Koupil jsem auto a bylo jen tak,jak je to na fotce.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...