Hunterkyjov Vloženo 2. Červen 2010 Sdílet Vloženo 2. Červen 2010 jednotku mam 5P0 862 335. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 2. Červen 2010 Sdílet Vloženo 2. Červen 2010 hlavně musíš aktivovat bluetooth v jednotce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 2. Červen 2010 Sdílet Vloženo 2. Červen 2010 Hunterkyjov: Máš tu samou jako já. Takže jak už píše Milhausek + pro lepší příjem tu BT anténu kterou, podle čísla v mým předchozím příspěvku, koupíš nebo objednáš ve škoda servisu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hunterkyjov Vloženo 2. Červen 2010 Sdílet Vloženo 2. Červen 2010 jj uz se domlouvam s Milhausek ve skoda servisu to je podle nich neoriginalni sada tak tam jsem moc nepochodil :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoubatomCZE Vloženo 13. Březen 2012 Sdílet Vloženo 13. Březen 2012 Ahoj. Koupil sem si octavii II combi rs a predchozi majitel se zbavil adapteru na telefon a nechal tam bohuzel pouze drzak a ustrizeny kabely. Tak bych se chtel zeptat,kde se da ten adapter koupit? staci nejakej univerzalni,protoze na muj telefon stejne asi ani neni :-D jde mi jen oto,ze tam neni a nemuzu ho nikde najit. Tak jestli mi muzete nekdo poradit? :-) dekuju! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepan89 Vloženo 8. Duben 2012 Sdílet Vloženo 8. Duben 2012 ahoj, koupit se dá. akorát nevím, jestli nějaký univerzální. jinak origo ve škodovce stojí ke 4 tisícům . já se Ho taky radši zbavil a pak si koupil normální drzak na sklo (obdobne jako navigace) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hunterkyjov Vloženo 8. Duben 2012 Sdílet Vloženo 8. Duben 2012 (editace) proc to nepropojite pres bluetooth Editováno: 8. Duben 2012, autor: Hunterkyjov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepan89 Vloženo 9. Duben 2012 Sdílet Vloženo 9. Duben 2012 přes bluetooth to mám, mám parrota, ale stejně mám drzak, protože mobil často používám jako navigaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snorky Vloženo 20. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2012 taky dtžák nepoužívám, postačí bluetooth, ale navogace mi nečte vypálená cd takže hudbu si musím pouštět přes FM modulátor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mojinmojjin Vloženo 20. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2012 Z držáku jsem uřezal výstupky a packy a nalepil na něho nanopodložku. Na tu lepím telefon a krásně drží. Jinak se připojuju přes bluetooth do Maxidotu a používám Multifunkční volant. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host 007 Vloženo 20. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2012 A to na té nanopodložce opravdu ten mobil drží? Nestalo se ti třeba na špatné cestě, když auto drncalo, že telefon spadl? Kdyžtak nahoď fotku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitris.K Vloženo 20. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2012 držák mi doma zůstal i s redukcí na Nokii 6230, chceš ho?Kdyžtak jsem na mobilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host 007 Vloženo 20. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2012 Ne dík, já ho nesháním, taky mi zbytečně trčí vedle rádia ten držák a přemýšlím ho buď vymontovat nebo to udělat stejným způsobem jako mojinmojin. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitris.K Vloženo 20. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2012 To bylo pro KoubatomCZE :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host 007 Vloženo 20. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2012 Sorry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mojinmojjin Vloženo 24. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2012 Koupil jsem nanopodložku v http://www.alfacomp.cz/php/index.php?eid=106140&Search=nanopodlo%9Eka&SearchType=1&SearchSubmit=1, stejná se prodává v Electroworldu za 100 kč. Tu jsem jen rozstřihnul na půl a obstřihnul aby nepřesahovala a Galaxy S1, který nemá rovnou zadní plochu a drží jen bodově tak drží jak přibitý. Následně musím koupit novou a vystřihnout díl z prostředka té podložky, aby to bylo vzhlednější. Když se sníží lepivost tak se jen opláchne v čisté vodě a lepí jak nová. Foto dodám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mojinmojjin Vloženo 24. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2012 (editace) Takhle vypadá můj adaptér s nanopodložkou. Podložka následně bude jiná, hezčí a lépe zastřižená. Editováno: 24. Listopad 2012, autor: mojinmojjin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuchtala Vloženo 28. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2012 Zdravím,vůbec tomu nerozumím,tak se musím zeptat zkušených.Dá se nějak zprovoznit tento bazmek na telefon nebo k tomu ještě potřebuju adaptér,který se do toho nacvakne?Koupil jsem auto a bylo jen tak,jak je to na fotce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 28. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2012 Ano dá se zprovoznit, ale ne každej. Musíš si koupit adapter pro svůj telefon. Pokud nebude adapter, tak smolík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuchtala Vloženo 28. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2012 Aha...Mám Nokii N8.Kolik to tak stojí,popřípadě kde to shánět.V obchodě s telefony nebo ve Škodovce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 28. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2012 Ve Škodovce taky. Seznam podporovanejch telefonů by měl bejt v návodu. Nebo by ti to měli říct v ŠA. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 28. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2012 Adaptér není a pokud by byl stál by tě cca. 4litry http://skoda-auto.cz/cze/service/accessories/pages/accessories.aspx?c=0000000154 sundej tu monstróznost a HF si nech překódovat na BT spojení, tohle je dost častý téma a spoustu se toho na fóru najde, taky sem tu kdysi pátral a našel, tady je toho hodně ale najdeš tam odpovědi PS: a hele co sem našel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuchtala Vloženo 28. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2012 Já bych to shodil hned.Ale nevím,jestli tam po tom nezbudou díry.To bych tam asi raději nechal.Možná je to tam jen přilepené. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 28. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2012 Diry budou v ramecku okolo radia a v ozdobne liste u spolujezdce, vse se da koupit nove za par stovek. Dohromady asi za sedm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 29. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2012 připoj se pře BT a adaptér neřeš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.