Publikováno Leden 2, 200916 r Ahoj, potřeboval bych radu, mám OII 1.9 TDi r.v 2006 asi před týdnem se mi rozsvitila kontrolka motoru. Zajel jsem na diagnostiku a byla vypsaná váha vzduchu, ale auto jede naprosto normálně proto jsem chybu smazal a dál to neřešil.( vaha ukazovala hodnoty jake by měla mít) Včera se mi opět rozsvitila a před tím mi auto docela kouřilo a mělo opožděné reakce na sešlápnutí plynu. Chtěl jsem se zeptat jestli se někdo nesetkal se stejnou zavadou? Je divné že to píše vahu vzduchu a auto jezdí naprosto normálně.
Leden 2, 200916 r Kdyby jsi hledal, tak tu toho najdeš spoustu. Zajeď znova na diag. a jestli tam bude chyba znova, tak tu váhu vyměň. Nalogujte tu váhu za jízdy.
Leden 2, 200916 r Autor Kdyby jsi hledal, tak tu toho najdeš spoustu.Zajeď znova na diag. a jestli tam bude chyba znova, tak tu váhu vyměň. Nalogujte tu váhu za jízdy. ok diky
Únor 1, 200916 r Autor Zdar, chtěl jsem se zeptat jestli někdo nesetkal s chybou 008194 mělo by to být něco s DPF filtrem. Mám O2 1.9 TDI. Díky za rady
Únor 2, 200916 r Autor píše to přesně todle: 008194 - Particulate Trap Bank 1: Efficiency Below Threshold našel jsem k tomu ještě todle, dokaže mi s tím někdo zde poradit?? 18434/P2002/008194 - částicovým filtrem banka 1 Chyba Možné příznaky Závadu Indikace Žárovka (MIL) aktivní Možné příčiny Výfukové Pressure Sensor (G450) chybná Dieselové částicovým filtrem (DPF) chybná Možné řešení Zkontrolujte / Replace Výfukovým Pressure Sensor (G450) Dieselové částicovým filtrem (DPF) Provést nouzové Regenerace (Viz specifikace!) Zkontrolujte / Replace Nafta částicovým filtrem (DPF) Speciální Poznámky Škoda Superb (3U) & VW Passat (3B) (Kód motoru: BGW, BSS, BWW) měl problémy s vadným Výfukovým snímače tlaku (G450), byly vadné z výroby a vzhledem k netěsnosti těsnění naměřené hodnoty byly nesprávné a resultet špatně vypočítaných částicovým filtrem zatížení a regenerace neúspěšné cykly. Upraveno Únor 2, 200916 r od Bohuslav Zajíc
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.