Publikováno Leden 3, 200916 r Caute, sorry ze zakladam novu temu ale pisal som to temy "urobme koniec s vrzganim" ale nikto mi neodpisal mam problem s mojou sedackou (vodicova)strasne vrzga az mi to lezie na nervy..je to neznesitelne ako nejaka stara 50rocna sedacka a neviem co s tym ??? da sa s tym nieco robit?lebo som uz uvazoval nad novymi sedackami ale to je draha "oprava" ...
Leden 3, 200916 r vyber ju a pozri kde to moze vrzgat a vrat naspat a poriadne to dotiahny ale pozor aby si neulomil sroub ... Upraveno Leden 3, 200916 r od Lukas1450
Leden 3, 200916 r ale teraz ma napadlo tebe to asi vrzga v tomˇˇklbe ˇˇ sklapanie operadla..skus sa na to pozriet
Leden 3, 200916 r Autor Kedze vo fabii vacsinou secko vrzga...tak myslim ze niekto s tym problem uz urcite mal....a vie ako to spravit..... vybrat a pozret...napadne asi kazdeho hned ako prve nemyslis ??????????
Leden 3, 200916 r Mno ja som mal podobný problém ale na spolujazdcovej zobral som WD40 nastiriekal koľajničky aj tam ako sa klápa operadlo pekne som premazal a bol pokoj lol :palec2: :palec2: skús to aj ty možno to pomôže
Leden 6, 200916 r Hmmmm ale ja som aj sprej preklopil a zospodu som tiež nastriekal ako je tá pena ale so silikonovým teraz som si spomenul ale pomohlo
Leden 7, 200916 r Ja som sem dával fotku čo mi robilo ten otrasný zvuk. Stačilo namastiť olejom v spreji
Leden 26, 201114 r Ahoj, taky přidám svojí trošku do mlýna. Taky mi začala vrzat sedačka řidiče. Hlavně při nastupování a vystupování. Zkoumal jsem a hledal jsem od kud ty pazvuky lezou a přišel jsem na to, že chyba bude někde v lévé zadní části sedačky. Sudnal jsem ty plasty okolo a namazal všechny možný klouby co jsem uviděl(viz foto). Mazal jsem to nejdřív teflonovým mazadlem a teď silikonovým olejem ve spreji....Pořád nic, už jsem z toho fakt na prášky Jestli máte někdo nějaký nápad budu vděčný a jestli to navíc pomůže budu nadosmrti dlužníkem Tak please help
Leden 26, 201114 r Jirik110: Příčunu proč ti vrže sedačka neznám. Mimo téma ti však z vlastní zkušenosti doporučím vyměnit plastovou páku stavitelného sedadla za kratší z FII. Nebudeš se už muset mlátit nohou o původní dlouhý klacek. Kratší plastová páka (starší typ z FII) pasuje naprosto přesně a má lepší ergonomii. Za originalní díl ve škodovce chtějí cca 260Kč Upraveno Leden 26, 201114 r od vit.x
Leden 26, 201114 r Jirik110: Příčunu proč ti vrže sedačka neznám. Mimo téma ti však z vlastní zkušenosti doporučím vyměnit plastovou páku stavitelného sedadla za kratší z FII. Nebudeš se už muset mlátit nohou o původní dlouhý klacek. Kratší plastová páka (starší typ z FII) pasuje naprosto přesně a má lepší ergonomii. Za originalní díl ve škodovce chtějí cca 260Kč Díky za dobrý tip
Leden 27, 201114 r vyber sedacku a pozri si to. vybrat sedacku su len 4 sroby a hned mas lepsi vyhlad. mne to vrzgalo to v nerozoberatelnom nalisovanom spoji, kde je original vlozena taka vypletana podlozka. ta podlozka sa vylisovala, spoj ziskal volu a zacal sa hybat. cela sedacka dopredu a dozadu. a vrzgala. ked prestala vrzgat tak sa hybala. spoj som rozobrala vyrobil utahovatelnu nahradu ale nepomohlo. kupil som napokon sedacky zo sportpaketu f2 a mam pokoj. na druhych sedackach zase raz vrzgala pruzina napinajuca mechanizmus zdvihu sedadla. to stacilo namazat zospodu.
Únor 4, 201114 r Co týka vrzající sedačky, tak už mám týden ticho, důkladně jsem očistil klouby od teflonového mazadla a pořadně prolil silkonovým olejem. Tak snad bude na chvíli pokoj.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.