Miso19 Vloženo 3. leden 2009 Sdílet Vloženo 3. leden 2009 Caute, sorry ze zakladam novu temu ale pisal som to temy "urobme koniec s vrzganim" ale nikto mi neodpisal mam problem s mojou sedackou (vodicova)strasne vrzga az mi to lezie na nervy..je to neznesitelne ako nejaka stara 50rocna sedacka a neviem co s tym ??? da sa s tym nieco robit?lebo som uz uvazoval nad novymi sedackami ale to je draha "oprava" ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas1450 Vloženo 3. leden 2009 Sdílet Vloženo 3. leden 2009 (editace) vyber ju a pozri kde to moze vrzgat a vrat naspat a poriadne to dotiahny ale pozor aby si neulomil sroub ... Editováno: 3. leden 2009, autor: Lukas1450 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas1450 Vloženo 3. leden 2009 Sdílet Vloženo 3. leden 2009 ale teraz ma napadlo tebe to asi vrzga v tomˇˇklbe ˇˇ sklapanie operadla..skus sa na to pozriet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miso19 Vloženo 3. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. leden 2009 Kedze vo fabii vacsinou secko vrzga...tak myslim ze niekto s tym problem uz urcite mal....a vie ako to spravit..... vybrat a pozret...napadne asi kazdeho hned ako prve nemyslis ?????????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas1450 Vloženo 3. leden 2009 Sdílet Vloženo 3. leden 2009 no ved ty si chcel poradit tak najpr pozriem a ked neviem potom sa pytam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mino9265 Vloženo 3. leden 2009 Sdílet Vloženo 3. leden 2009 Mno ja som mal podobný problém ale na spolujazdcovej zobral som WD40 nastiriekal koľajničky aj tam ako sa klápa operadlo pekne som premazal a bol pokoj lol :palec2: :palec2: skús to aj ty možno to pomôže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miso19 Vloženo 4. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. leden 2009 EE WDcko som skusal...neskor som skusal aj aj silikonovy sprej...ale nic !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mino9265 Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 Hmmmm ale ja som aj sprej preklopil a zospodu som tiež nastriekal ako je tá pena ale so silikonovým teraz som si spomenul ale pomohlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Ja som sem dával fotku čo mi robilo ten otrasný zvuk. Stačilo namastiť olejom v spreji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik110 Vloženo 26. leden 2011 Sdílet Vloženo 26. leden 2011 Ahoj, taky přidám svojí trošku do mlýna. Taky mi začala vrzat sedačka řidiče. Hlavně při nastupování a vystupování. Zkoumal jsem a hledal jsem od kud ty pazvuky lezou a přišel jsem na to, že chyba bude někde v lévé zadní části sedačky. Sudnal jsem ty plasty okolo a namazal všechny možný klouby co jsem uviděl(viz foto). Mazal jsem to nejdřív teflonovým mazadlem a teď silikonovým olejem ve spreji....Pořád nic, už jsem z toho fakt na prášky Jestli máte někdo nějaký nápad budu vděčný a jestli to navíc pomůže budu nadosmrti dlužníkem Tak please help Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vit.x Vloženo 26. leden 2011 Sdílet Vloženo 26. leden 2011 (editace) Jirik110: Příčunu proč ti vrže sedačka neznám. Mimo téma ti však z vlastní zkušenosti doporučím vyměnit plastovou páku stavitelného sedadla za kratší z FII. Nebudeš se už muset mlátit nohou o původní dlouhý klacek. Kratší plastová páka (starší typ z FII) pasuje naprosto přesně a má lepší ergonomii. Za originalní díl ve škodovce chtějí cca 260Kč Editováno: 26. leden 2011, autor: vit.x Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik110 Vloženo 26. leden 2011 Sdílet Vloženo 26. leden 2011 Jirik110: Příčunu proč ti vrže sedačka neznám. Mimo téma ti však z vlastní zkušenosti doporučím vyměnit plastovou páku stavitelného sedadla za kratší z FII. Nebudeš se už muset mlátit nohou o původní dlouhý klacek. Kratší plastová páka (starší typ z FII) pasuje naprosto přesně a má lepší ergonomii. Za originalní díl ve škodovce chtějí cca 260Kč Díky za dobrý tip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 27. leden 2011 Sdílet Vloženo 27. leden 2011 vyber sedacku a pozri si to. vybrat sedacku su len 4 sroby a hned mas lepsi vyhlad. mne to vrzgalo to v nerozoberatelnom nalisovanom spoji, kde je original vlozena taka vypletana podlozka. ta podlozka sa vylisovala, spoj ziskal volu a zacal sa hybat. cela sedacka dopredu a dozadu. a vrzgala. ked prestala vrzgat tak sa hybala. spoj som rozobrala vyrobil utahovatelnu nahradu ale nepomohlo. kupil som napokon sedacky zo sportpaketu f2 a mam pokoj. na druhych sedackach zase raz vrzgala pruzina napinajuca mechanizmus zdvihu sedadla. to stacilo namazat zospodu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik110 Vloženo 4. Únor 2011 Sdílet Vloženo 4. Únor 2011 Co týka vrzající sedačky, tak už mám týden ticho, důkladně jsem očistil klouby od teflonového mazadla a pořadně prolil silkonovým olejem. Tak snad bude na chvíli pokoj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.