Cjoctavian Vloženo 4. leden 2009 Sdílet Vloženo 4. leden 2009 Nepoznate niekto nejaku databazu, stranku, kde su napisane hmotnosti diskov rozlicnych rozmerov od roznych vyrobcov? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 15. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. leden 2009 tak aspon Skoda...ale z vlastnej skusenosti viem, ze nie su uplne presne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 No je hodne zajimave ze treba 18" kola Luxon ze SII jsou o vic jak 2 kila lehci nez 17" Zenithy... V tomto ma Skoda urcite bordel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Titl Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 Luxon 18" 10.14 kg? to je fakt něják málo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 16. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. leden 2009 Ved prave preto chcem na O2 Luxon Len neviem, ci tomu mozem verit, ale snad to moze byt pravda - ma tenke luce... Kvoli hmotnosti som si kedysi kupil na O1 16" disky LaK (aj ked som chcel Spider), ktore vraj mali mat 6,4kg ale nakoniec mali cez 8... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 Já jsem donedávna myslel že hlinikové kolo je lehčí než ocelové ale opak je pravdou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 Já tvrdím, že nejtěžší je kolo i s autem.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 16. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. leden 2009 Já jsem donedávna myslel že hlinikové kolo je lehčí než ocelové ale opak je pravdou... Mozno by bol plechac 18 tazsi ako alu 18 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 16. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. leden 2009 Nepoznate niekto nejaku databazu, stranku, kde su napisane hmotnosti diskov rozlicnych rozmerov od roznych vyrobcov? hlavne by som chcel vediet OZ, BBS, znamejsie znacky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CorradoVR6 Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 (editace) neviem ci to pomoze..skor nie... http://www.miata.net/faq/wheel_weights.html ale ak chces vediet hmostnost konkretneho disku tak to urcite najdes na googli myslim ze neexistuje zadna databaza diskov kde by boli uvedene hmotnosti...to by bolo neco strasne velke a muselo by sa to priebezne doplnat...najlepsie je ked vies ktory typ diskov chces a potom si uz najdes vahu a uvidis ci ti vyhovuje alebo ne... edit: predsa len neco som nasiel...google http://www.prolepsis.net/carstuff/wheelweights.pdf Editováno: 20. leden 2009, autor: CorradoVR6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 Já si včera objednal nové 16" Apollony v salůnu. V sobotu si pro ně jedu, tak jsem zvědav, ale co jsem zjištoval já a ujišťoval mě i prodejce po telefonu, tak říkal že ty Apollony opravdu váží 9,8 kg jeden disk, což je super váha. Jsou to vlastně nejlehčí 16" kola pro OII. Už se těším na ně, ještě vybrat dobré gumy a jaro může začít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Titl Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 Já si včera objednal nové 16" Apollony v salůnu. V sobotu si pro ně jedu, tak jsem zvědav, ale co jsem zjištoval já a ujišťoval mě i prodejce po telefonu, tak říkal že ty Apollony opravdu váží 9,8 kg jeden disk, což je super váha. Jsou to vlastně nejlehčí 16" kola pro OII. Už se těším na ně, ještě vybrat dobré gumy a jaro může začít Tak až budou na autě tak hoď fotku, zájímaly by mě jak vypadaj na autě, já mam Pegasusy 17" .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 fotku hodím, designově jsou to vlastně o palec menší Pegasusy. Moc velký rozdíl v nich není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 Apollon: http://press.skoda-auto.com/resource/acces...4/CCH600007.jpg Pegasus http://press.skoda-auto.com/resource/acces...4/CCB600008.jpg No tak to už není ani rozdíl mezi fábii a Octávií.... No jen jak je dělané zapuštění šroubů, lem, atd...no prostě, když něco kupuju tak si to pochválím...co F2 je vlastně new O2 nebo SUP2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 28. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. leden 2009 ale 99% zien a laikov by si to splietlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nikita1 Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 (editace) Pegasy vyzerajú oveľa väčšie a Apolonom neprospieva ani to delenie pri ráfku,opticky to disk zmenšuje. Editováno: 2. Únor 2009, autor: Nikita1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jir-ka Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 Taky by mne docela zajímal rozdíl v hmotnosti mého zimního plechového disku a Orionem z původní výbavy. Protože už kdys se tvrdilo, že hlavní výhody litých disků je v jejich nepoddajnosti v zatáčkách a hlavně v nižší neodpružené hmotnosti, což nejvíce přispívá k jistějšímu kontaktu s vozovkou. Proto jsem taky dodnes byl přesvědčen, že při stejné velikosti disků bude ten litý lehčí. Pokud by to mělo být v některých případech naopak, potom by některé jízdní vlastnosti byly horší naž na plechách. Čímž by takovéto lité disky pozbyly část svého opodstatnění a zůstaly jen na parádu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 1. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 (editace) No ja mam pocit, ze minimalne 80% zliatinovych diskov je tazsich ako rovnako velke plechace... Editováno: 1. Únor 2009, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nikita1 Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 Ano viacmenej na parádu,akurát sú lepšie sú chladené brzdy,čo nie vždy je zanedbateľné. Na Octávku sa plechové robia len 15,takže na výbrer medzi plechom a alu ani nie je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jofree Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 NIkita1: na OII jsou i originál 16" plechy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 1. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 ja som tiez myslel, ze len na Supa... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nikita1 Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 (editace) Je to možné,myslel som,že sú iba na Superba,ked som si objednaval auto,ja som 15" plechy nechcel a nemohol som si objednat 16" disky v plechu. Editováno: 1. Únor 2009, autor: Nikita1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 To si nemyslím Dělají plechy 16-ky i na Fabii (rezereva v Roomsteru Scout nebo F1 RS). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nikita1 Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 Ved pozri konfigurátor.Ja som si ich vyslovene pýtal a odpoveď bola nie.Tak som zobral 15 a hned som ich predal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 Nikito, nikdy nevěř prodejcům, když Ti řeknou že něco nejede. Většinou se jim nechce nebo neví jestli to jde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.