FFelix Vloženo 4. leden 2009 Sdílet Vloženo 4. leden 2009 Zdravíčko přátelé, začínám uvažovat o novém výfuku na sedana, ale nemám o tom moc velkou páru, od jaké firmy jsou kvalitní i s příjemným zvukem?? za fotta či videjka budu nesmírně vděčný, páčko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 4. leden 2009 Sdílet Vloženo 4. leden 2009 co já vím, tak duplexa dělá Layting (nebo jak jsou tam ty Y/I ) já ho chci taky..mam kratkou fabii .. stojí 5,5klacků jinak jsem na tom stejně jak ty...taky vim kulovy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FFelix Vloženo 4. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. leden 2009 že to dělá tato firma vím, jen mě zajímá jestli to dělá i někdo jiný, na tuto firmu jsem slyšel mnoho názorů, ale díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FFelix Vloženo 7. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. leden 2009 ještě jsem nalezl firmu spei http://www.spei.cz/eshop/main.php?pageid=4...mp;x=21&y=7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
domino666 Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 noo ale spei je len dodavatel, vyrobca je ulter sport z polska http://www.ulter.com.pl/index.php?lg=cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 doporučuju Laityng Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 nebo rámus třeba tady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Remus umí duplexy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 No já myslím že joo tady je,ale ta cena....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jmatus Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Doporučuji www.spei.cz jinak bližší info mailem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FFelix Vloženo 8. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. leden 2009 teda z vyšich odpovědí jsem se toho moc nedozvěděl, každý řiká něco jiného Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 Co ses nedozvěděl??Máš na výběr ze 3 firem toto toto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FFelix Vloženo 9. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. leden 2009 nedozvěděl jsem se jak je to s kvalitou a zvukem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnyS Vloženo 17. leden 2009 Sdílet Vloženo 17. leden 2009 Chlapci, mam Remus Duplex uz asi 4 roky a parada!! jezdi i 1 tydne prahu atd a pohoda, zadny hluk ci neco takove, jen slysite ze jedete, to je cele Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 Taky jsem zprvu chtěl na sedana duplex....zkoumal jsem hodně značek a pročítal všechno možný a byl jsem rozhodlej pro duplex od Laityngu. Jen teda za dvouplášť vysolit sedmičku + pošta + pak držáky, případně kamošovi, co má v dílně zvedák něco symbolickýho za práci....a osmička by byla pryč Tak jsem se spokojil s jednou koncovku...ale možná čase tu druhou k tomu nějak dovařím...FruFru to na sedanovi tenkrát taky dodělal a pohoda Takže za mě Laityng...zvuk bude decentní, toho se neboj, že to bude řvát, nebo naopak to nebude vůbec slyšet. Taky záleží, co tam máš za motor...měl jsem trochu obavu, že u 1,2 by ta druhá koncovka byla k ničemu, jen na ozdobu, ale teď věřím, že by si i ta druhá zabručela....ba kdyby to někdy bylo i o něco tižší, nevadilo by Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRoY Vloženo 16. Únor 2010 Sdílet Vloženo 16. Únor 2010 Planuje kupit na fabku Combi duplex vyfuck. Kde by som nasiel najlacnejsi? Nezalezi ci v CZ alebo v SK. Hlavne aby som kupil lacnejsie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FFelix Vloženo 16. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 16. Únor 2010 Ahojky, já osobně mám na sedanu duplex od firmy Laityng, dvouplášť, vzhled i zvuk je nádherný, musím ale podotknout, že jsem vyměnil střední díl výfuku za trubku, kterou sem taktéž zakoupil u firmy Laityng Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.