J.Š. Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 (editace) Zdravím, prošel jsem to tu celé ale zatím nic moc, třeba někdo poradí. Mám 1.9TDI najeto ppodobne kolem 250000km. Při rozjíždění a puštění plynu (při samotném brždění už to není tak výrazné, ale pokud několikrát za sebou prudce brzdím tak to udělá také) se ozve cvakavý zvuk - jakoby vůle - někdo od přední nápravy. Při přejíždění nerovností většinou nic, pokud je to díra jako vrata tak se to ozve taky. Můj tip jsou silentbloky přední nápravy, ale nevím. Jestli jste se s tím už někdo setkal... Jinak tento problém se začal objevovat postupně, zezačátku to přestávalo a sporadicky se objevovalo, teď už to dělá skoro pořád. Zdá se mi že na to má vliv teplota, ale to už se pouštím do spekulací. Takprosím o rady, protože jak to znám když to dám do servisu vymění mi púl auta a rachot zůstane. Ten zvuk není jenom zvuk, trhne to i autem:) Prostě jako bych pustil rychle spojku, jenže to škubne autem a žádný zvuk se ozvat nemá. Naučil jsem se s tím jezdit sakra plynule, ale říkám si že by to možná chtělo spravit než to tam něco rozmlátí... Edit: je to samo fabka, combi r.v.2001 Editováno: 8. leden 2009, autor: J.Š. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cluck Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 (editace) Měl jsem podobný problém cca před měsícem, najeto 160000Km. Při rozjezdu nebo větším rejdu cvakání od přední nápravy, někdy to i zahýbalo volantem. Následovala výměna levého homok. kloubu a je klid. Byl trochu ožvýkaný... Editováno: 8. leden 2009, autor: Standis necituj slohy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
J.Š. Vloženo 8. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. leden 2009 Hm díky za radu, zdá se mi že se rozhazuje i geoška, auto táhne doprava... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 (editace) co horní ložiska tlumičů? měnil si tlumiče a horní uložení? ikdyž je fakt, že to dělá spíš pazvuky při zatáčení, jako když máš prasklou pružinu.. tohle by mohl být opravdu kloub poloosy.. OT: písni mi pls jak jsi spokojen s tou změnou od nás po větším nájezdu km.. Editováno: 8. leden 2009, autor: Dakie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
J.Š. Vloženo 8. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. leden 2009 (editace) Při zatáčení je ticho, jenom na sněhu to lupe jak kráva, nevim proč to na asfaltu nedělá edit: samo ze jenom kdyz stojim, pri jizde a to i ostrejsi nic... edit2: jinak plánuju v létě výlet do Norska, cca 5-7tkm tak to hodlám dát do pucu at se mi to tam někde nevysype:) Editováno: 8. leden 2009, autor: J.Š. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 a co taky ta matka na poloose, nemáš tu plechovou? ta dokáže taky dělat bordel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.