Dejvas Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 Ahojky, potřeboval bych pomoct zjistit co je tohle za potrubí jak se to jmenuje ? Je tam díra, potřebuji koupit druhé a nemužu si vzpomenout co to je zač.a nevíte náhodou kolik stojí ? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Indi Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 Sací potrubí mezi airbox a klapku. Tohle by měl pochopit skoro každý prodejce, tohle se kazí pořád, budeš to mít jednoduché.Cena 1-2 tkč dle padělatele Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fiser Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 Jo tohle je klasika, taky jsem to kupoval uplne nove, u Samohyla 12OOkč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
creck Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 http://www.mevek.cz/shop.php?search=1J0129684N 330kc,ale dostat to tam je trosku trapeni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radekkk Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 Ahoj já našel tohle tak nevim je to na motor 1.6 a já mam motor 1.8 20V můžu to tímhle nahradit?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fiser Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 Ahoj já našel tohle tak nevim je to na motor 1.6 a já mam motor 1.8 20V můžu to tímhle nahradit?? tohle je na 1.6, a pochybuji ze na 1.8 to bude stejne!! ale jestli jsi dobry kutil, tak to tam jiste narveš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dejvas Vloženo 10. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. leden 2009 Děkuji, všem za odpovědi.. Neválí se to doma někomu ? nepotřebuji nové, jen hlavně ať není děravé. Totiž dost mi smrděl benzín do kabiny. Myslíte ,že je to tím nebo by mohla být díra ještě někde jinde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 no pak jedině ještě zkontrolovat výfuk hlavně části blízko motoru zda-li tam není nějaká chyba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 http://www.mevek.cz/shop.php?search=1J0129684N330kc,ale dostat to tam je trosku trapeni jj přesně tam jsem si jí sehnal i já a můžu říci, že je to dost mazec jí tam dostat, ale povedlo se chvíle vztekání jedno hozené a rozbité kladívko a je to tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.