djvlada Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 nazdarek pani,vcera sem si vsim ze mi trosku unika olej pod olejovym filtrem ja tam takova ctverata nadobka vedou k ni hadice nevite jak to opravit diky za rady octavia 1.9tdi 66kw r.v98 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
homer Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 Uz jsem to tady resil,protoze mam ten samej problem,takze kdyby jsi pohledal tak to tady nekde najdes. Ja jsem to cely rozebral,protoze utazeni olejovyho chladice moc nepomohlo a mam tesneni,ktery nemuzu nikde sehnat v p.....!! Dej bacha az ho budes objednavat! Koupis ho jen ve skodovce a me uz objednali tri a ani jedno tam nepasovalo a tvrdi mi,ze jiny proste neni.Tak to ted resim pres techniky v Mlade Boleslavi tak jsem zvedavej jestli mi pomuzou.Dali ve skodovce do pc typ motoru,rocnik,vinko a ja nevim co jeste a asi mam z milionu octavii jedno jedinny atyp tesneni!!?? Asi se z toho p.....!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
homer Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 toto je to zas..... tesneni,ktery nemuzu sehnat!!!Co ja,ale ve skodovce a nevedej si s tim rady!!! Je to sice jenom nakresleny,ale tak to vypada.Kdyby nekdo vedel nebo snad mel doma??Diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Suchca Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 (editace) Zdar, k čemu je ta hranata krabička vubec:-)? A nema nekdo odkaz na to kde se to resilo pls? ece zkusim ale pohledat.... Editováno: 10. leden 2009, autor: Suchca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
homer Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 ta krabicka jak rikas je olejovej chladic clazenej vodou.A zbytek najdes v prispevku ,,tesneni do oleoveho chladice". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDI72 Vloženo 14. leden 2009 Sdílet Vloženo 14. leden 2009 Zdar, k čemu je ta hranata krabička vubec:-)?A nema nekdo odkaz na to kde se to resilo pls? ece zkusim ale pohledat.... http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=59126 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.