Publikováno Leden 10, 200916 r nazdarek pani,vcera sem si vsim ze mi trosku unika olej pod olejovym filtrem ja tam takova ctverata nadobka vedou k ni hadice nevite jak to opravit diky za rady octavia 1.9tdi 66kw r.v98
Leden 10, 200916 r Uz jsem to tady resil,protoze mam ten samej problem,takze kdyby jsi pohledal tak to tady nekde najdes. Ja jsem to cely rozebral,protoze utazeni olejovyho chladice moc nepomohlo a mam tesneni,ktery nemuzu nikde sehnat v p.....!! Dej bacha az ho budes objednavat! Koupis ho jen ve skodovce a me uz objednali tri a ani jedno tam nepasovalo a tvrdi mi,ze jiny proste neni.Tak to ted resim pres techniky v Mlade Boleslavi tak jsem zvedavej jestli mi pomuzou.Dali ve skodovce do pc typ motoru,rocnik,vinko a ja nevim co jeste a asi mam z milionu octavii jedno jedinny atyp tesneni!!?? Asi se z toho p.....!!
Leden 10, 200916 r toto je to zas..... tesneni,ktery nemuzu sehnat!!!Co ja,ale ve skodovce a nevedej si s tim rady!!! Je to sice jenom nakresleny,ale tak to vypada.Kdyby nekdo vedel nebo snad mel doma??Diky.
Leden 10, 200916 r Zdar, k čemu je ta hranata krabička vubec:-)? A nema nekdo odkaz na to kde se to resilo pls? ece zkusim ale pohledat.... Upraveno Leden 10, 200916 r od Suchca
Leden 10, 200916 r ta krabicka jak rikas je olejovej chladic clazenej vodou.A zbytek najdes v prispevku ,,tesneni do oleoveho chladice".
Leden 14, 200916 r Zdar, k čemu je ta hranata krabička vubec:-)?A nema nekdo odkaz na to kde se to resilo pls? ece zkusim ale pohledat.... http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=59126
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.