Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno
:help::help: nemenil nekdo prosim horni tesneni olejoveho chladice???Jestli ano kde jste ho objednali?? Byl jsem uz ve 3 skoda prodejnach a objednavka podle jejich etky byla 3x na hovno. :help: Prece neni mozny,ze zrovna ja mam jedno auto z milionu aut s jinym tesnenim nez ostatni??!!Ten vzor toho tesneni jsem nakreslil jak ma vypadat. Diky za pomoc!!!
  • Autor

no jo,ale jeste mi poradte jak tam tu fotku vlozit,aby jste to tesneni uvideli. Nejsem moc kamarad s pc. Ale ucim se rad!!

Myslíš těsnění chladiče voda olej?

Zezdola pod plastovou matkou je kroužek se čtvercovým profilem a nahore na tom sedviči je o-kroužek ale z drážkama do toho chladiče.

no jo,ale jeste mi poradte jak tam tu fotku vlozit,aby jste to tesneni uvideli. Nejsem moc kamarad s pc. Ale ucim se rad!!

neviem ci sa pytas na postup, alebo postup vies len ti to nechce obrazok zobrat.

• Autor

jo,myslim ten horni okrouzek.Je to zasazeny do vyfrezovane drazky na olejovym chladici a na vnitrni strane okrouzku jsou takovy tri ouska s dirkama na zasazeni do trnu. Kdybych tam umel dat ten obrazek tak to hned uvidis.

• Autor

mam uz fotku v pocitaci,ale neumim ho pridat sem k odpovedi.

Pošli to na Tomas.cz@seznam.cz kdyžtak

mam uz fotku v pocitaci,ale neumim ho pridat sem k odpovedi.

tam kde pises text je prikaz.PROCHAZET-klikni nan mysou a otvori sa ti databaza tvojho PC.Vyber konkretnu polozku a v tom okne klikni na OTEVRIT-okno zmizne a klikni na prikaz NAHRANI(je vedla prikazu PROCHAZET.)Obrazok najdes v SPRAVA PRILOH kliknes nan a on sa prenesie do editovacieho okna.POZOR na velkost a format obrazku.

Presne tvuj problem jsem dnes na aute taky zjistil takze jdu hledat dál co stim.kdyby neco tak sem dej vedet

Taxem byl dnes pod autem a težko říct kde to uniká. je to mastný celý :-( ted jsem to ocistil a uvidim ale asi to bude taky to tesneni pac kolem tech hadic asi těžko. prikladam dva obrázky. na schema jsou dve těsněni. Který máš špatný ty?

Diky.

post-15740-1231701789_thumb.jpg

post-15740-1231701983_thumb.jpg

Upraveno od Suchca

ja mam spatny nad tou krabickou (asi chladicem)a da se to koupit vubec kolega byl 3x ve sade a nic mu prej nepomohlo co treba silikon jak se dava na motory

Podle Homerova nakresu sem si myslel že to bude to vrchní. Dnes pujdu do Skodovky a zkusím se zeptat a popřípadě objednat. Vyměním aji radši to spodni když to tam píšou ;)

Tak už je problém doufám vyřešen. Těsněni sem koupil obě dvě(horni aji spodní) celkem cca 250,- přikladam aji foto lol všude kolem tekl olej :kuk:

post-15740-1231795500_thumb.jpg

post-15740-1231795513_thumb.jpg

post-15740-1231795527_thumb.jpg

post-15740-1231795548_thumb.jpg

no vidíš, a máš po problémech, ještě vyměníš olej a je to :rolleyes: ...

• Autor

a ja jsem v p.....!!Nevim,kde udelali soudruzi z NDR chybu,ale pac mi tam namontirovali olejovej chladic z neceho jinyho a ja nevim z ceho tak nemuzu objednat tesneni,pac nevim z ceho to je.Ale predpokladam,ze je to z koncernu VW,audi,seat.Nevite nekdo o nejake prodejne,kde maji ruzne chladice skladem??Vydal bych se tam a okem bych ho poznal.Mam jen tesneni,ale to asi nikdo nepozna z ceho to je,ze??

post-27501-1231852238_thumb.jpg

Tak už je problém doufám vyřešen. Těsněni sem koupil obě dvě(horni aji spodní) celkem cca 250,- přikladam aji foto lol všude kolem tekl olej :kuk:

Nazdar bazar chlape,trošku mi to prolíná také na oct1,šlo se tam dobře dostat zespodu?Nezavazí tam trubky co jdou z klimakompresoru?kdyžtak to pleas trošku rozepiš...dík

• Autor

No abych ti rekl pravdu tak me u toho brali slaky. Nejprve u sundani spodniho krytu,ten je samozrejme na hvezdice,ktery ja nemam,tak jsem musel upravit sroubovak na brusce a pak normalim ani ockem to nepovolis! Je to 32 klic,alespon u me a dostanes se tam s trochou stesti orechem,kdyz roztahnes trochu hadice od klimy. Hodne zdaru!!

a ja jsem v p.....!!Nevim,kde udelali soudruzi z NDR chybu,ale pac mi tam namontirovali olejovej chladic z neceho jinyho a ja nevim z ceho tak nemuzu objednat tesneni,pac nevim z ceho to je.Ale predpokladam,ze je to z koncernu VW,audi,seat.Nevite nekdo o nejake prodejne,kde maji ruzne chladice skladem??Vydal bych se tam a okem bych ho poznal.Mam jen tesneni,ale to asi nikdo nepozna z ceho to je,ze??

Pokud je průměr stejný tak tam dej to s těmi dvěma oušky.

Je hodně dílu co prodělaly inovaci.

• Autor

Prave,ze tam nepasuje.Musim zjistit z ceho ten chladic je! Sice nevim jak,ale musim tomu prijit na kloub. Prece neni tolik druhu chladicu na motory koncernu VW abych se k tomu nejak nedopatral!!?? a nebo musim koupit na vrakarne origo skoda.

Hladal si na tom chladici cislo dielu? Mohlo by to byt smerodajne.

K té montáži: já to měl jednoduší skrz to že nemám klimu (v létě jezdím na dvou kolech:-)) prvně potřebuješ samože torx T20 na kryt motoru a 32 stranovej klíč. Oddělat kryt motoru, ty hadice trochu budou asi problem ale musíš to celý povolit a počkat až vyteče olej z filtru. Cely se to musi očistit a vyměnit obě těsnění. obracený postup nakonec :palec2:

Myslím si taky že to bude chladič z nějakyho jinyho VW, a podle toho čísla chladiče si zjistíš určitě z jakýho. nebylo to třeba buchly zepředu a vyměněný? Páč je to dosti na raně.

Upraveno od Suchca

Tak to už bych raději předělal, tak jak to má být.

Než tam mít hybrida, ten chladič se dá pořídít levně(starší).

• Autor

kde hledat to cislo dilu?? Dole,nahore,kolem trubek?? Ja si zadneho nevsimnul.

je to uz 2 roky co sem to menil taky ve skodovce tyhle dily nemeli pouze na obednani a cena tusim kolem 200 tak sem zasel do ND zetor a koupil obe tesneni za cca 30kč jedno bylo tusim o 1/2mm silnejsi ale vono si to sedlo neni problem a to druhy nemelo ty dva obloucky a kamos to menil pred rokem origo dilama a ted to delal znovu :palec2:

Tak,dnes jsem to rozdělal a jsem v prdeli---mám tesnění se třemi oušky,byl jsem už ve dvou škodovkach a nic,v ponděli zkusím ještě dvě škody,pak vw a audi,pokud nebudou mít,tak nevím,jít si někam stěžovat?Mám auto koupené od nova,1 majitel,Koupeno v čr a takovej výdrb,práce s rozděláním zbytečna,celej jsem byl od oleje a ještě to nespravil.Pokud to ještě někdo řešil,at dá vědět,typ motoru AHF TDI

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.