petoL Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 Zdravim, mam FII, 1.4 16V 8/2008 nabehane 7000, a zistujem ze pri prejazde hrbolu al. nerovnosti na ceste mi neprijemne bucha od napravy, al. od tlmicov, neviem ci to tak ma byt , ako sa prejavuje vadny stabilizator prip. tycky?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukynoo Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 Pravdepodobne tyčky stabiku, ale keď to máš nové tak šupuj do servisu nech sa trápia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petoL Vloženo 13. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. leden 2009 ja by som rad vedel ,ako sa prejavuju tie tycky al stabik, dost ludi to tu menilo na zaruku v roomstroch a fabiach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thief1 Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 Mám niečo podobné. Oproti bývalej FI, ktorá malá najazdených 180tis. na pôvodných tlmičoch je nová FII hrôza a des. Auto má najazdených sotva 600 kilometrov... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrmobil Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 pro Thief1: po 600 km je to divné, pozor dej na vadný ventilátor, jeho dunění jakoby vycházelo až od motoru a nápravy, ale jen z pravé strany z pohledu řidiče Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thief1 Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 No na to drnčanie ventilátoru si dám pozor. Ak to nieje inší zvuk ako bol počuť aj u FI, tak ho aj celkom poznám. Toto je trošku odlišné, robí to podobne ako opisuje petoL. Najlepšie pozorovateľné to je keď sa prechádza cez koľajnice, alebo po roletke na križovatke. Uvidíme ako sa to bude chovať ďalej, na prvej garančke to budem naisto reklamovať... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petoL Vloženo 14. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. leden 2009 thief - tak daj vediet co v servise, a kam chodis??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thief1 Vloženo 14. leden 2009 Sdílet Vloženo 14. leden 2009 petoL: Jj určite sa podelím zo skúsenosťou. Inak to bude až za taký mesiac-mesiac a pol, hodím to na garančku a bude sa riešiť. Ak myslíš na servis do ktorého chodím, tak je to Porsche Interauto Košice. BTW: Ak sa už s touto chybou niekto stretol, tak napíšte ako ste to riešili a čím to bolo. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thief1 Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 Tak buď som si zvykol, alebo už sa to usadilo. Proste je ticho od nápravy... Nič neklepká. Akurát mi trieska ešte mreža vzadu(N1). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mambo Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 (editace) Taky poslední dobou pozoruju, že to na nerovnostech nějak víc bouchá, teď po přezutí na letní se mi zdá, že je to o něco lepší, přitom jsou to 15" a zimní mám 14". Tak si myslím, že by to mělo víc bouchat na těch letních. Nejhorší to je, když někdo jede vzadu a auto je zatížený. Jel jsem přes nějakou opravovanou silnici a myslel jsem si, že se mi něco urve a to jsem jel hodně pomalu. Mám najeto 15 000 a mám dojem, že se to zhoršilo přes zimu. Nemám tušení, jestli to můžou být ty tyčky stabilizátoru, nikdy jsem se s tím nesetkal. Takový, asi hloupý dotaz, jak poznají v servisu, že jsou špatné? Testujou to auto na něčem nebo je to poznat na pohled přímo na těch tyčkách? Editováno: 27. Duben 2009, autor: mambo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 http://forum.skodahome.cz/index.php?act=at...t&id=140054 ta tycka je to stribrny vpravo dole pred tlumicem. Ze je vymlacena se pozna tim, ze to "boucha" pri jizde a kdyz ji vyndas a je opravdu v prdeli, tak se ty cepy volne klepaj v pouzdrech. Poznas to i v ruce, kdyz tim trosku silou skubes. Po tom co sem je vymenil zmizel takovej specifickej zvuk. Jinak ale na nasich silnicich boucha neco porad, takze si vzdycky na nejkaym dobrym useku oddechuju, ze ty rany nejsou od auta, ale silnice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mambo Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 Dík. Zkusim se na to mrknou, jestli něco zjistim. Trochu s tím zaškubu, co to udělá, abych zase něco neurval a nebylo víc škody než užitku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 ne neboj rukou to rozhodne neurves. leda bys byl superman. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mambo Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 To jsi mě uklidnil. Trochu jsem počítal s tím, že budu asi k smíchu, ale s tímhle nemám vůbec žádný zkušenosti, tak jsem se asi dost hloupě zeptal. Díky za tip. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 mambo: Ešte doplním Blackyho, že takisto ako je problém, keď je v tých kĺboch vôľa, je problém, keď sú kĺby totálne nepohyblivé - potom to búcha podobne Toto spoznáš tak, že do zveráku uchytíš ten čap a skúsiš pohýbať tyčkou s rukou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mambo Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 To Igor: Díky za doplňující informace, zkusim a uvidim, jak dopadnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.