Přejít na obsah

Problém s kontrolkou světel a topením

Vrbi

Doporučené příspěvky

Dobrý den, potřebuji prosím poradit - včera jsem jel autem a najednou samo od sebe přestala svítit kontrolka světel, bylo to za jiízdy, ale tuším že nefungovaly i světla, za chvíli řeknu proč, zároveň přestalo fungovat topení. Topení jsem měl nastaveno na stupeň tři, zvýšil jsem ho na stupeň čtyři a ejhle světla i topení se zase zapnulo. Pak se tento problém už nestal. ALe večer se objevila další věc - kdy jsem zmáčkl blinkr na levou stranu, tak na vteřinu úplně zhasla světla a topení. Nestalo se to pokaždé, vždy zhruba na 4,5pokus.Při zmáčknutí pravého blinkru se nestalo nic. Vrcholem bylo zmáčknutí blinkru a světla přestala úplně svítit. Vypnul jsem motor, nastartoval a světla zase šla. Mám Fabii 1,4MPI rok 2000 50kw. Může mi prosím někdo poradit nebo stal se někomu podobný problém?? Nevím si absolutně rady, dnes se pojedu s autem projet a ozkouším to, ale bojím se aby se třeba nestalo že světla za jízdy přestanou úplně svítit...:( děkuji moc za rady

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mmm tak to nemám moc radost, včera navíc se mi rozsvítila kontrolka airbagu a nepřestala svítit. Napadá mě ještě jedna věc - v pátek den předtím než začla blbnout elektrika, jsem napustil 2litry nemrznoucí vody do ostřikovače a druhej den byla pryč, někde musí být prasklá hadička a je celkem možné že to mohlo někde postříkat kabely:( jinak vypínání světel a topení stále pokračuej ve stejných cyklech:(

Odkaz ke komentáři

Ta kontrolka ti moze svitit aj preto, lebo si mohol mat nejaku hoci len kratku dobu pokles napatia. Mne sa totiz stalo to, ze som opravoval alternator a tak som odpajal baterku. Po otm ako som ju znova napojil mi svietila kontrolka airbagu. Druhykrat som tiez opravoval tie motorceky na miesacich klapkach od kurenia, stale som zapinal a vypinal klucik, zapinajal a odpajal motorceky a zasa sa mi rozssvietila ta kontrolka airbagu. Airbagy su asi dost citlive na ten pokles napatia lebo ked som to potom pozeral na vagu tak tam vzdy bola chyba ze to ma nizke napatie. Ale ten zvazok si pozri aj napriek tomu a ak ho mas stale zaizolovany doporucujem odizolovat a vyviazat. Ja som si tiez myslel ze sa tma voda nemoze dostat ale ked som to odizoloval bol som nemilo prekvapeny, nastastie som to stihol este vcas a kabliky vypadali este v pohode.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...