petrator Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 Ahoj,mam takovy problem dneska jsem jel do prace a normalne napoprve jsem nastartoval,bez problemu,ujel jsem asi 2 kilometry a chcipl jsem to.Po chvilce jsem to sel nastartovat taky to chytlo jak ma a za chvili se mi rosvitilo ASR a ne ane zhasnout po dojeti do prace a chcipnuti,jsem sel nastartovat ,asi za 8 hodin ale ta mrska ne a ne chytit.Chytla asi az na 5 pokus ale bylo to asi tak ze chytla chcipla ,ale pak to chytlo a uz to bylo v poradku.Dojel jsem do garaze tam jsem to chcipl a nastartoval a chytla napoprve ,tak jeste asi 3 a vzdycky tak jak ma ,a to ASR pretalo svitit nemuzete mi poradit co to asi muze byt,nemohlo by to mit spojitost s tim ASR? Jinak do ted to startovalo naprosto vyborne a je to 1.2 47kw rok vyroby 10 mesic 2004.Jeste me napadlo ze mi zamrzly ostrikovace, a dneska jsem to zkusil a uz byly dobre ,tak jsem je cele vystrikal a tak me napadlo jestli tam nemohly nekam natect ,a nemohlo to navlhnout.Ja uz nevim.Diky za kazdou radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 Měl jsem něco podobného u OII.Ale byla to sporadická chyba na kterou v servisu stejně nepřišli.Ted už to dlouho neudělalo. Dej to na diagnostiku.Je to spojené i s ABS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrator Vloženo 13. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. leden 2009 Diky,dneska to tam dam a pak dam vedet co to bylo,taky doufam ze to nic nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel.lpg Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 Zkus zkontrolovat kontakty na alternátoru, na pojistkách nad baterii, mě to dělala baterka než "umřela"..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
domino666 Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 jj, ked je vonku poriadna zima, tak sa baterka dost namaha, aj mne sa obcas pri startovani rozsvieti abs, ked sa rozbehne alternator tak to zhasne, takze v pohode takze skus co ti radi karel.lpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrator Vloženo 13. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. leden 2009 Diky,zitra jsem objednany na diagnostiku,ale je pravda ze kdyz jsem to startoval poprve tak se starter jen tak prevalil,ale pak uz to tocilo super.Tu baterku uz podezrivam delsi dobu ale porad to bylo dobre.Jenom me zarazilo ze to nechtelo na nekolikrat vubec chytit,to jeste nikdy neudelala.Dneska jeste kouknu na ty kontakty a na pojistky,a budu doufat ze to bude dobre. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 Tak pak dej vědět čím to bylo.Taky mě to zajíma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrator Vloženo 14. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. leden 2009 Cus,tak jsem se vratil domu a velkou radost mi neudelal,tohle mi nasel: SNIMAC TEPLOTY CHLADICI KAPALINY nahodila zavada,ELEKTRONIKA BRZD nahodila zavada,NAPETI JIZDNIHO AKUMULATORU nahodila zavada, a to nejlepsi nakonec,pry to vypada na kabelovy svazek v motoru,a ja vul si myslel,ze ty novejsi fabie uz to maji vyresene.Rikal ze novy stoji 35000 kc. ale on pry to dela za 5000kc.Az se mi to zese stane tak mam prijet a on to zase projede,a uvidi co dal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martttin Vloženo 14. leden 2009 Sdílet Vloženo 14. leden 2009 No hlavne by som si ten zvazok cim skor pozrel sam a nie cakal az to spravi zasa... ale od 2004 roku to uz mali fabie vyriesene inak ten zvazok... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrator Vloženo 15. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. leden 2009 Jo jo ja na nej koukal,je odmotany a takhle mi pride normalni ale ja vystrikal v garazi cele ostrikovace a napadlo me jestli to nemohlo nekde navlhnout a pak takhle zlobit,no nevim musim doufat ze se to uz nestane tuk tuk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martttin Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 no nikdy nevies, predsa len mohlo to niekde stiect...a ak nahodou stieklo, asi byt spokojny ze to skoncilo len tka kao skoncilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 Měl jsem u OII to samé-náhodila závada která se vymazala přes VAG a do ted mám klid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.