Přejít na obsah

SVITI ASR A NEJDE NATOCIT

petrator

Doporučené příspěvky

Ahoj,mam takovy problem dneska jsem jel do prace a normalne napoprve jsem nastartoval,bez problemu,ujel jsem asi 2 kilometry a chcipl jsem to.Po chvilce jsem to sel nastartovat taky to chytlo jak ma a za chvili se mi rosvitilo ASR a ne ane zhasnout po dojeti do prace a chcipnuti,jsem sel nastartovat ,asi za 8 hodin ale ta mrska ne a ne chytit.Chytla asi az na 5 pokus ale bylo to asi tak ze chytla chcipla ,ale pak to chytlo a uz to bylo v poradku.Dojel jsem do garaze tam jsem to chcipl a nastartoval a chytla napoprve ,tak jeste asi 3 a vzdycky tak jak ma ,a to ASR pretalo svitit nemuzete mi poradit co to asi muze byt,nemohlo by to mit spojitost s tim ASR? Jinak do ted to startovalo naprosto vyborne a je to 1.2 47kw rok vyroby 10 mesic 2004.Jeste me napadlo ze mi zamrzly ostrikovace, a dneska jsem to zkusil a uz byly dobre ,tak jsem je cele vystrikal a tak me napadlo jestli tam nemohly nekam natect ,a nemohlo to navlhnout.Ja uz nevim.Diky za kazdou radu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Diky,zitra jsem objednany na diagnostiku,ale je pravda ze kdyz jsem to startoval poprve tak se starter jen tak prevalil,ale pak uz to tocilo super.Tu baterku uz podezrivam delsi dobu ale porad to bylo dobre.Jenom me zarazilo ze to nechtelo na nekolikrat vubec chytit,to jeste nikdy neudelala.Dneska jeste kouknu na ty kontakty a na pojistky,a budu doufat ze to bude dobre.

Odkaz ke komentáři

Cus,tak jsem se vratil domu a velkou radost mi neudelal,tohle mi nasel: SNIMAC TEPLOTY CHLADICI KAPALINY nahodila zavada,ELEKTRONIKA BRZD nahodila zavada,NAPETI JIZDNIHO AKUMULATORU nahodila zavada, a to nejlepsi nakonec,pry to vypada na kabelovy svazek v motoru,a ja vul si myslel,ze ty novejsi fabie uz to maji vyresene.Rikal ze novy stoji 35000 kc. ale on pry to dela za 5000kc.Az se mi to zese stane tak mam prijet a on to zase projede,a uvidi co dal.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...