abado Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 Vyfot auto zaplať pade a je to.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romanvcom Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 Oboji provedeno :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 To bude mít Vorlík radost, že se tak zvedá zájem ...přecijenom modelově neutrální lampárna je víc na očích než OC sekce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 tak jsem po dlouhé době zkouknul fotky a fakt pěkný Letos to bude zajímavý Olin a Losky83 super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 5. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 kluci... k tem fotkam... je to rozdelene do obdobi... zima, jaro, leto, podzim... ale to neznamena, ze nemuzete ted vlozit foktu svyho auta treba jako vlozil Losky... ano, ta fotka asi nevyheraje "zimu", tam se ocekava auto na snehu, ale ma sanci vyhrat celou soutez! jak uz jsem psal, je potreba se zucastnit vsech obdobi... bude se volit i nej fotograf!!! a kdyz to klapne, tak ceny budou stat za to! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 5. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 Romčo... pěkná lyžovačka!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 9. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 seznam soutěžích, kteří mají zaplaceno startovné... - k 9.3.2009 Doli ViktorMPI Dastax Mikl AdamCZ Pentadius Abado theFrigo crake Skaja Lubinob Garrett romanvcom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romanvcom Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 Tak super, ze to doslo :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 13. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 koukám, že přibyla fotečka a taky proběhla nějaká ta změna... musím říct, že fotky jsou skutečně parádní! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 Ty jo úroveň fotek šla nahoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 Tomaš podle mě ně vede protože ta jeho fotečka nemá chybu! Za jedna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 Děkuju kolegové Ještě zaplatit startovný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 Romane, pěkná fotka i zajímavá editace, jen škoda, že to zřejmě ztratilo ostrost, ale to byl asi účel viď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 Tak sem tu svoji nakonec zmenil..ale mozna tam dam tu prvni zpet jeste... premyslim.. zatim casu dost:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 Viktore: děkuju.Nevěděl jsem co s tím a tak mi pomohl jeden hodnej kolega tady odsud za což jsem mu vděčnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romanvcom Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Taky jsem provedl dalsi zmenu :-) Nejak se nemuzu rozhodnout pro nejakou fotku.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Jsem zvědavej na výsledky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Taky jsem provedl dalsi zmenu :-) Nejak se nemuzu rozhodnout pro nejakou fotku.. čau, moc pěkná, kdyby se podařilo fotnout v začínajícím smyku, tak by to taky nemuselo vypadat špatně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 19. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 Romčo, tak výsledky budou za hodně dlouho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dastax Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 Tak jsem taky nakonec něco přihodil... nenašel jsem nic "extra" a mezi těma průměrnějšíma bylo těžko vybírat... jestli dát risk na risk a nějakou rozpohybovanou nebo takovouhle....nakonec jsem dal statickou:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 Dastax: bombová fotečka.Chválím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 21. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 koukam,ze pribyly dalsi fotecky a navic moc pekny! celkove jich je vsak malo! a to je uzaverka souteze uz 31.brezna!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dastax Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 Počkej až bude pořádně teplo, v jarní kategorii bude fotek víc....uvidíš. lidi auta po zimě umejou a vyrazí na výlety Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Dastax: dobře jsi vybral , skoro to i vypadá, že je auto v pohybu vorlajz: jaktože je uzávěrka soutěže na konci března, když je to soutěž o fotku roku, ne zimy?! Ani to není napsaný v popisu soutěže, pouze termíny jednotlivých období, u kterých je pouze doporučení, aby se soutěžící zúčastnili všech pro možnost získání titulu nejlepší fotograf roku, ale pro soutěž roku se bude hodnotit jen jedna fotka! Nebo to chápu špatně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Chápeš to dobře. Ale to, že se musíš přihlásit do konce března si asi přehlédl, je to tam od samého začátku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.