Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Máš pravdu, je to v těch údajích o poplatcích, což jsem prolítnul očima, omlouvám se! Nicméně si stejně myslím, že tím příjdeme o ne jednoho soutěžícího.

Tak to máme stejnej názor. Dost lidí přijde o možnost soutěžit.

A tak ja si nemyslim, ze by to nekoho odradilo. 50kc mas dve piva v hospode. Kdyz chces soutezit taky koupis los, nebo podas tiket. A neni to zadna premrstena suma si myslim.

Ale tady nejde vůbec o peníze, tady jde o to, že se musíš registrovat do soutěže do konce března, takže když tu bude nový člen třeba až od půlky roku, tak se již nemůže zúčasnit. A těch lidí za těch 9 měsíců může být docela dost, co by se chtěli soutěže zúčastnit a bojovat s dastaxem o první místo. :D

Tak tohle mi nějak uniklo, že konec registrací je nějak omezen...sem taky žil v domění, že kdykoliv se někdo rozhodně vložit fotku, má možnost ;)

• Autor

dobré postřehy.... tu uzávěrku soutěže můžeme klidně posunout na konec roku! díky za dobrý nápad! ;)

• Autor

zde je aktuální seznam lidí co mají zaplaceno startovné...

Doli

ViktorMPI

Dastax

Mikl

AdamCZ

Pentadius

Abado

theFrigo

crake

Skaja

Lubinob

Garrett

romanvcom

octaviaman

olin

dohromady je zatím vybráno 700,-

ti co nemají zaplaceno, mohou zaplatit do konce roku! :D

jinak uzávěrka soutěže bude 31. prosince 2009... padly tu hlasy, že když by to bylo toho 31. března, tak přijdem o spoustu soutěžícíh... což je fakt! ;) každopádně platí to, že ti z vás, kteří se chtějí ucházet o titul fotografa roku by měli svou fotku vložit právě nejpozději do 31.3. a to se zimní tématikou... sníh samozřejmě není podmínkou... ;) ale rozhodně pomůže! lol

• Autor

tak venku je dneska jarní počasíčko, tak fotíme, fotíme ne??? :)

• 2 týdny později...

Chci se optat!? Mně absolutně nejde o těch 50 kč, ale můžou se tedy poslat do konce roku? Nevím kdy půjdu do banky.

• Autor

jasně.... do konce roku to stačí! :) pravidla byla lehce pozměněna! ;)

• 2 týdny později...

Nějak to tady umřelo :)

Hmm, je fakt, že by pomalu mohla začínat jarní sezóna...jenže když ono letos jaro ani nebylo, začlo rovnou léto :D ...uvidíme, jestli bude nějaký kvetení, kterýho by se dalo zneužít :smich:

Tak já už jsem trochu zneužíval a zaktualizoval soutěžní účet o jarní fotku, aby se to tady trochu hýbalo, i když je to spíše prozatimní fotka, kterou s největší pravděpodobností později změním :).

Souhlasím s Viktorem,je třeba to znova oživit.Taky jsem postnul fotku do jarního kola. :) Ono víc jarních příležitostí asi nebude.

• Autor

paráda!!!! super super! :)

Ja si jeste pockam, az auti nablejskam :)-_-

• Autor

jasný Krejku... času dost! ;)

A já si musím počkat na srpnovej výjezd, z něhož by měla vzejít hlavní soutěžní fotka :).

• Autor

NEZPAOMEŇTE POSÍLAT HLASY PŘES SZ! HLASUJEME O VÍTĚZE ZIMNÍ ČÁSTI!!! ;) DÍKY

Přidána jarní fotka. ;)

Taky jsem zkusil prihodit jednu do jarniho kola :-)

• 2 týdny později...

romanvcom : luxusní ..;)

btw vorlajzi kdy budou vysledky ze zimy ..?:)

zde je aktuální seznam lidí co mají zaplaceno startovné...

Doli

ViktorMPI

Dastax

Mikl

AdamCZ

Pentadius

Abado

theFrigo

crake

Skaja

Lubinob

Garrett

romanvcom

octaviaman

olin

dohromady je zatím vybráno 700,-

ti co nemají zaplaceno, mohou zaplatit do konce roku! :D

jinak uzávěrka soutěže bude 31. prosince 2009... padly tu hlasy, že když by to bylo toho 31. března, tak přijdem o spoustu soutěžícíh... což je fakt! ;) každopádně platí to, že ti z vás, kteří se chtějí ucházet o titul fotografa roku by měli svou fotku vložit právě nejpozději do 31.3. a to se zimní tématikou... sníh samozřejmě není podmínkou... ;) ale rozhodně pomůže! lol

Pavle můžeš prosím aktualizovat seznam zaplacení startovného ? Díky.

KDY budou výsledky ze zimy..?

A tý jo.. jaro mi uniklo.. nejak sem nestihnul nic vyfotit.. zkusim to jeste pokud bude cas..ale nevim nevim.. :feve:

to jaro bylo letos tak rychlé že to uteklo i mě

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.