ViktorMPI Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Máš pravdu, je to v těch údajích o poplatcích, což jsem prolítnul očima, omlouvám se! Nicméně si stejně myslím, že tím příjdeme o ne jednoho soutěžícího. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Tak to máme stejnej názor. Dost lidí přijde o možnost soutěžit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romanvcom Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 A tak ja si nemyslim, ze by to nekoho odradilo. 50kc mas dve piva v hospode. Kdyz chces soutezit taky koupis los, nebo podas tiket. A neni to zadna premrstena suma si myslim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Ale tady nejde vůbec o peníze, tady jde o to, že se musíš registrovat do soutěže do konce března, takže když tu bude nový člen třeba až od půlky roku, tak se již nemůže zúčasnit. A těch lidí za těch 9 měsíců může být docela dost, co by se chtěli soutěže zúčastnit a bojovat s dastaxem o první místo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Tak tohle mi nějak uniklo, že konec registrací je nějak omezen...sem taky žil v domění, že kdykoliv se někdo rozhodně vložit fotku, má možnost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 24. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 dobré postřehy.... tu uzávěrku soutěže můžeme klidně posunout na konec roku! díky za dobrý nápad! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 25. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 zde je aktuální seznam lidí co mají zaplaceno startovné... Doli ViktorMPI Dastax Mikl AdamCZ Pentadius Abado theFrigo crake Skaja Lubinob Garrett romanvcom octaviaman olin dohromady je zatím vybráno 700,- ti co nemají zaplaceno, mohou zaplatit do konce roku! jinak uzávěrka soutěže bude 31. prosince 2009... padly tu hlasy, že když by to bylo toho 31. března, tak přijdem o spoustu soutěžícíh... což je fakt! každopádně platí to, že ti z vás, kteří se chtějí ucházet o titul fotografa roku by měli svou fotku vložit právě nejpozději do 31.3. a to se zimní tématikou... sníh samozřejmě není podmínkou... ale rozhodně pomůže! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 29. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 tak venku je dneska jarní počasíčko, tak fotíme, fotíme ne??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kyraso Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Chci se optat!? Mně absolutně nejde o těch 50 kč, ale můžou se tedy poslat do konce roku? Nevím kdy půjdu do banky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 10. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 jasně.... do konce roku to stačí! pravidla byla lehce pozměněna! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romanvcom Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 Nějak to tady umřelo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 Hmm, je fakt, že by pomalu mohla začínat jarní sezóna...jenže když ono letos jaro ani nebylo, začlo rovnou léto ...uvidíme, jestli bude nějaký kvetení, kterýho by se dalo zneužít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 Tak já už jsem trochu zneužíval a zaktualizoval soutěžní účet o jarní fotku, aby se to tady trochu hýbalo, i když je to spíše prozatimní fotka, kterou s největší pravděpodobností později změním . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 Souhlasím s Viktorem,je třeba to znova oživit.Taky jsem postnul fotku do jarního kola. Ono víc jarních příležitostí asi nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 23. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 paráda!!!! super super! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Ja si jeste pockam, az auti nablejskam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 24. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 jasný Krejku... času dost! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 A já si musím počkat na srpnovej výjezd, z něhož by měla vzejít hlavní soutěžní fotka . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 26. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 NEZPAOMEŇTE POSÍLAT HLASY PŘES SZ! HLASUJEME O VÍTĚZE ZIMNÍ ČÁSTI!!! DÍKY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 Přidána jarní fotka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romanvcom Vloženo 28. Duben 2009 Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 Taky jsem zkusil prihodit jednu do jarniho kola :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 romanvcom : luxusní .. btw vorlajzi kdy budou vysledky ze zimy ..? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 zde je aktuální seznam lidí co mají zaplaceno startovné...Doli ViktorMPI Dastax Mikl AdamCZ Pentadius Abado theFrigo crake Skaja Lubinob Garrett romanvcom octaviaman olin dohromady je zatím vybráno 700,- ti co nemají zaplaceno, mohou zaplatit do konce roku! jinak uzávěrka soutěže bude 31. prosince 2009... padly tu hlasy, že když by to bylo toho 31. března, tak přijdem o spoustu soutěžícíh... což je fakt! každopádně platí to, že ti z vás, kteří se chtějí ucházet o titul fotografa roku by měli svou fotku vložit právě nejpozději do 31.3. a to se zimní tématikou... sníh samozřejmě není podmínkou... ale rozhodně pomůže! Pavle můžeš prosím aktualizovat seznam zaplacení startovného ? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 KDY budou výsledky ze zimy..? A tý jo.. jaro mi uniklo.. nejak sem nestihnul nic vyfotit.. zkusim to jeste pokud bude cas..ale nevim nevim.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 to jaro bylo letos tak rychlé že to uteklo i mě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.