peterkocur Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 Jestli ma tady nekdo zajem tak jsem sehnal 40ks origo novy rs1 koncovky ale za uz drahsi cenu bohuzel,ale nebudu na tom vydelavat a nakuni cena bude i prodejni 900 kc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 (editace) Peterkocour : P.S. mam mozna laickej dotaz, ale koncovka meni nejak zasadne zvukovy projev ? nebo je to "jenom" na okrasu ? Editováno: 20. leden 2009, autor: Zdenal C. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 Je len na okrasu. Zvuk robi samotny tlmic, stredny tlmic a kat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peterkocur Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 Je len na okrasu. Zvuk robi samotny tlmic, stredny tlmic a kat. Presne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 Diky panove za vysvetleni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
homy Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 Jestli ma tady nekdo zajem tak jsem sehnal 40ks origo novy rs1 koncovky ale za uz drahsi cenu bohuzel,ale nebudu na tom vydelavat a nakuni cena bude i prodejni 900 kc Pokud bych sehnal někoho kdo mi to udělá, tak bych si jednu vzal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 Jestli ma tady nekdo zajem tak jsem sehnal 40ks origo novy rs1 koncovky ale za uz drahsi cenu bohuzel,ale nebudu na tom vydelavat a nakuni cena bude i prodejni 900 kc Ahoj měl bych zájem !!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 Dal jsem to jako predlohu neceho jineho nez je RSkova koncovka Aha tak to ju jsem to nějak nepochopil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 nevadi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 To víš občas mi to nemyslí dost starostí okolo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 Me to povidej, hlavne kdyz si pak poridis diar a stejne zapominas se do nej divat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
homy Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 Me to povidej, hlavne kdyz si pak poridis diar a stejne zapominas se do nej divat Nač diář v době kompijůtru sorry za OT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 Protoze z toho papiru ti to zadnej vir nesmaze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysterx888 Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 rozmyslam ze si kupim posledna cast vyfuku(tlmic z koncovkou) na 1.6 75kw len ci nahodou neviete z akeho auta by pasovalo najlepsie(ze aby som nemusil rezat povodne cast-odmontavat stare a namontovat new) A3/GOLF4/IBIZA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jelínek Jiří Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 Navštívil jsem kovošrot a prodejnu s autodíly, kde jsem koupil kousek trubky a za pár peněz jsem si pořídil dvouplášťovou koncovku výfuku na Octavii, za kterou chtějí ve Škodovce cca 2500,-Kč. Mě vyšla na cca 400,-Kč + nějaká ta hodinka práce. Nechtěl jsem řezat do nárazníku, protože to by manželka nepřežila , tak jsem koncovku vyvedl pod nárazník. Jak se to komu líbí nechám na Vašem posouzení. Motor 1,9 TDI koncovka_v_fuku.bmp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 Me to povidej, hlavne kdyz si pak poridis diar a stejne zapominas se do nej divat JJ tak nějak proto diař nepoužívám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 Navštívil jsem kovošrot a prodejnu s autodíly, kde jsem koupil kousek trubky a za pár peněz jsem si pořídil dvouplášťovou koncovku výfuku na Octavii, za kterou chtějí ve Škodovce cca 2500,-Kč. Mě vyšla na cca 400,-Kč + nějaká ta hodinka práce. Nechtěl jsem řezat do nárazníku, protože to by manželka nepřežila , tak jsem koncovku vyvedl pod nárazník. Jak se to komu líbí nechám na Vašem posouzení. Motor 1,9 TDI Ta koncovka vypada dobre (akorat me se moc nelibi, kdyz jsou pod naraznikama, ale to je jenom otazka meho vkusu) akorat me zajima, mas ji tam jako "fake" ? protoze pises, ze jsi nerezal puvodni, do zeme stocene. Taky jsem premyslel o koncovce, ze by ji jednoduse jenom pripevnil a nechal ji jenom jako okrasu a puvodni nechal stocene a nerezal je, akorat nevim, jak by vypadal vysledek. Prave proto se mi libi ty koncovky s tou dirou dodelanou pro odvod splodin, co dela(la) ta firma viz nahore co jsem postnul. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
urna_ Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 Ta koncovka vypada dobre (akorat me se moc nelibi, kdyz jsou pod naraznikama, ale to je jenom otazka meho vkusu) akorat me zajima, mas ji tam jako "fake" ? protoze pises, ze jsi nerezal puvodni, do zeme stocene. Taky jsem premyslel o koncovce, ze by ji jednoduse jenom pripevnil a nechal ji jenom jako okrasu a puvodni nechal stocene a nerezal je, akorat nevim, jak by vypadal vysledek.Prave proto se mi libi ty koncovky s tou dirou dodelanou pro odvod splodin, co dela(la) ta firma viz nahore co jsem postnul. no koncovka pod naraznikem se me teda osobne nelibi ...ja sem ju aspon trosku zapustil. vsak to neni problem tam navarit nakou koncovku ne ? teda pokud to mas kde navarit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 Tak problem by to byt nemusel (pokud mas kde) ale chtel bych odvod splodin stejnej, jako je u origo tj dolu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
urna_ Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 Tak problem by to byt nemusel (pokud mas kde) ale chtel bych odvod splodin stejnej, jako je u origo tj dolu. co mas za motor? tdi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 (editace) TDi 1.9 ale i u benzinu to meli stejne udelane, stocene do zeme. Editováno: 28. leden 2009, autor: Zdenal C. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
urna_ Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 TDi 1.9 ale i u benzinu to meli stejne udelane, stocene do zeme. to mas pravdu ale benzin ti nezasere tak zadek jak tdi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 Presne tak, prave proto, se mi to nechce "odvadet" primo ven, ale chtel bych to nechat dole ... no uvidime jak se to nakonec vyvrbi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
urna_ Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 nebo tu koncovku decentne vic vystrc a nepudete ti to na auto tak a nebo budes porad umyvat no ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 To bych zase nerad, protoze vystrcena koncovka neni muj salek kavy. Pokud se mi nepodari sehnat od firmy co jsem uz psal koncovku s dirou pro odvod splodin, pak to budu resit bud RS orig. (pokud bude jeste k sehnani ) a nebo sezenu jinou "okrasnou" koncovku a pak holt budu casteji umyvat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.