Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

zdravim. diagnostika mi hlasi špatné signály od čidel hmotnosti nasávaného vzduch a čidla teploty nasávaného vzduchu.

Na mjauto.cz jsem našel tyto součástky

- váhy vzduchu BOSCH značené : BOSCH-0280218002 (3.860,-) a BOSCH-0986280205 (2.250,-)

- samostatný snímač teploty nasávaného vzduchu 1537950,fc104001 (310,-) je tam uveden i pro motorizaci 1.8 92kW

prosím o radu jakou váhu koupit a hlavně kde najdu to samostatné čidlo teploty vzduchu. V aut. servise nevědí, někdo říká že je již přímo součástí váhy. Jenže tam je 5pin konektor a na obrázku z mjauto je zobrazeno čidlo s 2pinem.

Díkes moc za radu :palec2:

Vloženo
je na sání za klapkou

no byl jsem nucen vyhrabat knížku jak na to a tam ve schématu k 1.8 je uveden popis jak váhy tak snímače teploty v jednom. pak jsem našel někde schéma, kde čidlo G42 je uvedeno za klapkou jak píšeš.

tak si myslím jestli není čidlo samostatně do onoho rv. 7/97 a od 8/97 je sloučené s váhou dohromady.

Taky už je mi jasný rozdíl v těch cenách vah. origo BOSCh vs REPASE a vrácení starého kusu. Tak se omlouvám za hloupý dotaz.

Ještě někdo tady psal o vahách PIERSBURG nevíte někdo kde ji sehnat za rozumný peníz. Nebo by jste šli do toho BOSCHE

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...