Přejít na obsah

Prostřední stínítko

marfig

Doporučené příspěvky

Zdravim,

to co je vepredu nahore v aute a kdyz sviti slunko tak to date dolu, rika se tomu stinitko, ne, nebo slunecni clona..? ani na jedno jsem tu nic nenasel. Doufam ze nenastvu moderatory...

Da se dodelat to prostredni stinitko co je nad zrcatkem? Pripadne kolik to asi tak stoji?

Dekuji

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Aha, prave ze otec to ma O1 ma.. nemyslel jsem, ze to je nejak zajimave, do doby, nez mi prave timto kouskem svitilo slunko do oci.. tak me napadlo, si to dodelat..

pripadne, jestli by to z O1 slo dat na Fabii, googlil jsem, ale nic rozumneho mi nevypadlo, zkuste nahodit treba i pojmy, pod kterymi to hledat..

Odkaz ke komentáři

Tak já bych spíš řekl, že to není proti slunci, ale je to clonítko pro stropní lampičku. Když v noci jedete a potřebujete v autě světlo, tak abyste vůbec něco viděli ve zpětném zrcátku, tak to sklopíte a neodráží se Vám ta lampička v zrcátku. V autě to mám a osvědčilo se mi to tak, co jsem popsal, proti slunci mi to bylo na nic.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...