marfig Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 Zdravim, to co je vepredu nahore v aute a kdyz sviti slunko tak to date dolu, rika se tomu stinitko, ne, nebo slunecni clona..? ani na jedno jsem tu nic nenasel. Doufam ze nenastvu moderatory... Da se dodelat to prostredni stinitko co je nad zrcatkem? Pripadne kolik to asi tak stoji? Dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom_F Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 možná bych se ještě zeptal jestli se to do fabie vůbec dávalo. vím že na oct1 existuje u fabie nevím. každopádně by to bylo zajímavé, pokud by se cena pohybovala kolem pár korun Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfig Vloženo 16. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. leden 2009 Aha, prave ze otec to ma O1 ma.. nemyslel jsem, ze to je nejak zajimave, do doby, nez mi prave timto kouskem svitilo slunko do oci.. tak me napadlo, si to dodelat.. pripadne, jestli by to z O1 slo dat na Fabii, googlil jsem, ale nic rozumneho mi nevypadlo, zkuste nahodit treba i pojmy, pod kterymi to hledat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peťan* Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 Já to clonítko mám a mám FI 2001. využil jsem to asi jen jednou.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 tady podle toho se dělaj ale nejspiš budeš muset mit i nějak uzpusobenej strop Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 Ja mám RS strop a vzhľadom na to že tie origo RS clony nemajú clonenie nad spetným, musel som zobrať aj to clonítko, je to ok vec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SPEEDY_TDI Vloženo 17. leden 2009 Sdílet Vloženo 17. leden 2009 Tak já bych spíš řekl, že to není proti slunci, ale je to clonítko pro stropní lampičku. Když v noci jedete a potřebujete v autě světlo, tak abyste vůbec něco viděli ve zpětném zrcátku, tak to sklopíte a neodráží se Vám ta lampička v zrcátku. V autě to mám a osvědčilo se mi to tak, co jsem popsal, proti slunci mi to bylo na nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 17. leden 2009 Sdílet Vloženo 17. leden 2009 proti slunci to chce nalepit clonítko zvenku na okno, na dva prsty pod uchycení zrcátka a je to vpohodě.. ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lars Vloženo 17. leden 2009 Sdílet Vloženo 17. leden 2009 to profor : a ako sa tam to clonítko montuje ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 17. leden 2009 Sdílet Vloženo 17. leden 2009 Ja som dal takto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 17. leden 2009 Sdílet Vloženo 17. leden 2009 To clonitko stoji cca 85,- Kc + protikus za cca 40,- Kc. Pokud vim, davalo se seriove pouze na vozy (plati v ramci FI) vybavene z vyroby stresnim oknem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lars Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 ďakujem profor-ovi za foto, nejde mi však do hlavy ako to myslel speedy_tdi ,vraj je to nie proti slnku ale to má význam aby sa neodrážalo vnútorné osvetlenie v zrkadle, to som fakt nepochopil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom_F Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 montáž jak koukám z fotek jde pouze po sundání stropu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfig Vloženo 19. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2009 no asi to tak vypada, sice me napadlo, jestli by to neslo prilepit jen ze vnitr z auta, ale patrne by to nebylo ono takze potom to odlozim a zaroven si udelam vzadu stropni lampicky.. => jak se sundava stropni tapec?.. nebo alespon pod cim to hledat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom_F Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 jj zadní lampičky by mě také lákaly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.