Říjen 16, 200816 r murder:mno občas jo...ale tahle fotka není ten případ... ona to má ale moc ráda do obou... jirka3:každý ženský není 20 ....
Říjen 16, 200816 r No vždyť říkám, že je nějakej volnej : , odsuzovat tě nebudu, když to chtějí oba tak proč ne asi, ale já nee, tohle fakt nemusím , ale ta mušlička...
Říjen 16, 200816 r Taky sem něco přidám...2 obličeje...2 žen... No ta vlevo teda.... nevím nevíím.,, Slečna vpravo uz se da.)
Říjen 17, 200816 r Autor Pěkné foto, ale pletu se? Podlé pravé fotky mi přijde, že pán je anal-itik mi přijde, že ho má nějakej roztaženej. Jinak mušlička to je snad škoda se do ní netrefit . mi spíš přijde že si análytik ty, když máš přehled jak vypadá řitka po projetí.. ad: každýho věc kam co strká, ne? když to neni moje prdel..
Říjen 17, 200816 r mi spíš přijde že si análytik ty, když máš přehled jak vypadá řitka po projetí.. ad: každýho věc kam co strká, ne? když to neni moje prdel.. Ne neboj, bohužel občas mi přijdou mailem od známých fota a videa podobného ražení, tak vím jak vypadá prdel po anal-íze a musím říct že se mi to opravdu, ale opravdu nelíbí.
Říjen 19, 200816 r tady bude bitka spidi davon? no tesme se na besedu jinak tetovani a piercing super
Říjen 19, 200816 r snike: jestli se ti takhle pomalu svlíkala i doma, tak jste si to asi moc neužili, co...
Říjen 19, 200816 r snike: jestli se ti takhle pomalu svlíkala i doma, tak jste si to asi moc neužili, co... Focení trvalo necelých 20 minut, to já to tady jen trochu natahuji :p a bylo pod stálým dohledem manželky a kamaráda, který se pak do focení aktivně zapojil
Říjen 19, 200816 r he, he, to je zase sledovanost. Kikina vypadá dobře. Je na ni něco zajímavého. Čoveče tak grupáč by byl gut, ale bez kamaráda
Říjen 21, 200816 r tady bude bitka spidi davon? no tesme se na besedu Netřeba, já mám jiný starosti a priority než se rozčilovat s individuem, který si hojí nějaký svý niterní komplexy prostřednictvím PC a implementuje do nich jiné osoby, po nichž je mu obzvláště lejno, víme Upraveno Říjen 21, 200816 r od Spidi
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.