Publikováno Leden 18, 200916 r zdravim vsechny je mozne mi poradit , pod steracema je krabicka z konektorama , nevi nekdo co kazda barva obsahuje mam jich tam 6 tech konektoru moc dik vsem
Leden 18, 200916 r je to propojení do motorové elektriky chceš to jen tak ze zájmu že nemáš co dělat nebo to má nějakej účel ? víceméně každá barva nemá specifickej význam, modrá je teda na el.plyn, oranž. má hodně signálů pro klimu, černá má osazení pro tempomat
Leden 18, 200916 r Autor zdravim moc dekuji mam to proto abych vedel co kam zapojit delam tu elektriku tak abych neco nepokazil ,pac ja mam jen 5 konektoru a tady je 6 tak proto ,jinak moc dik
Leden 18, 200916 r Autor to mi je jasny jen sem chtel vedet co kazdy konektor obsahuje ale to jsi uz odpovedel ,jinak moc dik Upraveno Leden 18, 200916 r od brasel
Leden 18, 200916 r Autor delate si stoho prcu ale ja stoho mam hlavu v pejru , proto se radeji optam , hlavne nepiste ze se dotoho nemam hrabat kdyz to neumim ,ale ja chci sem zvedavi zda to dokazu ,moc dik za pochopeni ;)
Leden 18, 200916 r podpis kohosi na audi clubu: Profesonálové postavili Titanik Amatéři postavili Noemovu archu
Březen 10, 201114 r Autor zdravim tak uz to mam hotove a facha vse jen sem netusil ze sem koupil alektriku z automatu ale VASA super clovek mi poradil a jemu podobny moc dekuji
Březen 10, 201114 r Ty jo, dva roky. Máš trpělivost! Ta ale růže přináší a Tobě hodně zkušeností. Smekám .
Březen 10, 201114 r Budeš s tím autem taky někdy jezdit, nebo jen vylepšovat Máš moje symfonie. To je ta nejlepší škola.
Březen 30, 201114 r Autor zdravim uz jezdim a je to supr ale kdyz je cas tak to cele rozeberu a dodelavam po kouskach ted resim ten climatronic ,tak snad to doresim ;)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.