bendikk Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 (editace) dnes jsem kontroloval pojistky u fabie a po nastartovaní jse mi rosvítily 2 kontrolky motor , a aerbaby. nevím proč a jestli to pujde smazat na počítači.. dekuji .jsem stoho špatný. Editováno: 18. leden 2009, autor: bendikk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 Najskôr si zapol klúčik a zapísali sa závady.Vymazať by to malo isť v pohode .ABG záleží aký maš r.v.ak 00-01 tak máš možno smolu.Záleží aké máš č.RJ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peter5 Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 Mam otazku da sa vymazat chyba v rj aj bez napojenia na diagnostiku napr odpojenim baterie na nejaky cas? Mam diagnostiku ale na tejto fabii mi to nechce pripojit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 Podla mňa sa chyba s pamäti nevymaže ale kontrolka po nejakom čase zhasne-ak je sporadická. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 Airbag je dôležitá vec a niečo ako "sporadická chyba" tam neni, bud bola chyba a hlási to stále alebo nebola a nič nevidíš. Bez diagnostiky s tým nepohneš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 Otázka je či sa pýtal iba na abg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peter5 Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 Nieje to to chyba airbagu ale EGR ventil ktory bol vymeneny za novy. Len som chcel vediet ci s tym musim zase letiet na diagnostiku alebo by slo to nejak inak zresetovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 Lepšie je to na tú diagnostiku hodiť.Ta chyba ti ostane zapísaná aj ked kontrolka zhasne.Lepšie je vymazať pamäť závad, potom by si nevedel či je chyba stará alebo nová.Zisti si či niekto v okolí nemá kábel alebo si ho kúp. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peter5 Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 Kabel som kupil ale nefunguje mi. Kupil som kabel povodne na polo r.v.95 kde ide bez problemov ale na tuto fabiu r.v.2000 nejde. Skusal som potom na druhej r.v.2002 a bez problemov tak neviem preco to nejde. Ta kontrolka by mala zhasnut sama ked som dal vymenit ten ventil lebo ona stale svieti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 Niektoré kontrolky po po nejakej dobe zhasnú aj saméno či ajtá tvoja fakt neviem,preto to daj vymazať. Ten kabel ked ide na druhých vozoch tak by mal ísť aj na tvojom.Pozri tu diag. zasuvku a kabeláž od nej.Nespojí sa z žiadnou RJ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peter5 Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 nespoji sa s ziadnou RJ. Mam pocit ze sa nespoji ani s autom neviem co presne uz vypise skusim to pripojit este raz a napisem co mi to vypisuje ze kde moze byt problem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martttin Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 problem bude asi v softe nie v kabli, mne to robil kabel ked som nainstaloval nesprvne ovladace...potom som nainstaloval tie co mi poslal chalan od koreho som mal kabel a ide bez problemov... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 To by sa nespojil so žiadnym vozom ale druhé idú v poriadku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martttin Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 vsade ale pisal o kabli, nie o kompe, ak napriklad skusal kabel na inom kompe...ale asi sa mylim...skor to bude nieco s autom ale pochybujem ze na to pride doma..mozno odpojena zasuvka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peter5 Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 Pocitac pouzivam stale ten isty. Mam vlastny notebook tak ho pouzivam pri kazdej diagnostike. Zasuvka by mala na fabii fungovat lebo auto bolo aj skoda servise a tam to diagnostikovali bez problemov. Uz si presne nepametam aku chybu mi to hlasilo tak to skusim este raz niekedy v sobotu a napisem sem co to robi mozno mi poradite ci je to v softe alebo niekde inde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.