Leden 23, 200916 r Autor tahne se to až do pojistkovky v interiéru nevíš kolik je to drátu? a do který pozice to bude muset byt natazene? Nemohl bys to kdyztak vyfotit?ty trysky v motoru a tu pojistkovku?
Leden 26, 200916 r Autor nevíš kolik je to drátu? a do který pozice to bude muset byt natazene? Nemohl bys to kdyztak vyfotit?ty trysky v motoru a tu pojistkovku? Moh by to prosím někdo vyfotit? Diky
Říjen 30, 200915 r Nevíte jak nejsnáze a kam to do tý pojistkovky připojit, každá tryska má 2 dráty. Počítám že jsou paralelně připojené k něčemu na 12V? Díky
Září 9, 201114 r ahojte, objednávám si novou OII a rozhoduji se, zda připlatit za vyhřívané trysky ostřikovače nebo ne. Jaké máte zkušenosti, zamrzají Vám v zimě nebo ne (jasně nemyslím při použití špatnéí směsi). Ptám se proto, že doteď mám focuse a tam jsou trysky umístěné na haupně a sníh který taje přes den do nich zatekl a pak zamrznul :-) A dále bych ještě poprosil o radu ohledně MAXIDOT. Jaký je rozdíl mezi MAXIDOT a POLODOT (Ambiente Plus). Můžemi někdo prosím napsat zásadní rozdíl? díky moc za vaše postřehy a jinak super forum, dozvědel jsem se tu plno zajímavých věci. hezký den Petr
Září 9, 201114 r No vzhledem k tomu, že vyhřívaný trysky stojí cca 700,-Kč bych je určitě bral, jsou sice schovaný, ale pokud ti to parkuje venku a sněží na to, určitě bych je bral. Není to takovej přípaltek a dodělání později vyjde na cca 1000 a je s tím hromada práce. Je to dobrá věc, já je mám a i na horách v krutých mrazech OK. MAXIDOT - je plnohodnotný display (něco jak v mobilu černobílej) umí zobrazovat text, dá se tam i něco nastavit, informace z rádia, GPS, navigace atd. atd. POLODOT - je LCD (stejně jako třeba ve Felicii trochu lepší) umí zobrazit palubní PC a hodiny a to je tak všechno, a kontrloky jsou jako samostatný svítící body, kdežto u MAXIDOTu jsou některý kontrolky na něm a k tomu smysluplný text. Doporučuju stáhnout si manuál k vozu a podívat se do něj, je to tam pěkně popsaný. Určitě bych bral MAXIDOT, příplatek cca 5000,-kč jestli se nepletu, dodělání šíleně drahý a problémový u nových OII a třeba k navigaci, HF vcelku nutnost. Bez maxidotu bych auto nebral.
Září 26, 201113 r Vyhřívané trysky i MaxiDOT jednoznacne objednej (pokud to neni v ramci prislusne vybavy, ja treba oboje mel seriove), jsou to oboje velmi, velmi uzitecne veci. O tryskach je asi zbytecne mluvit, skutecne funguji a jsou velmi uzitecne, a MaxiDOT ? Neni je "cernobilej" jak opise predrecnik, varovna hlaseni jdou pekne barevne (resp. cervene a oranzove - ale to asi malokdo videl, to je jiz nejaky pruser :-)), a hlavne se v nem da nastavit spousta (tedy nejen "něco") veci na aute s sirokou dodatecnou vybavou, ktery by jinak sly nastavit uzivatelsky (tj. bez servisni diagnostiky a kodovani) jen stezi. Ale opravdu je nejlepsi si stahnout manual (jak ti doporucuje predrecnik), tam je "Maxik" dostatecne popsan a vysvetlen i v kontextu ruzne vybavy...
Říjen 10, 201113 r Nechci zakladat nove tema, tak se zeptam tady. Mam kazdou trysku ostrikovace jinou (uz jsem to tak koupil). Tak me zajimalo, jestli treba neni jedna vyhrivana a druha ne. Vypadaji tyto dva typy trysek jinak? Pripadne nema nekdo fotku vyhrivane trysky? Jak jednoduse poznam, jestli je alespon jedna vyhrivana?
Říjen 10, 201113 r Foto vyhřívané trysky máš třeba tady http://www.skodateile.cz/index.php?pg=product∏=231&menu=%C5%A0koda|Octavia%20II%28A5%29|Dal%C5%A1%C3%AD%20p%C5%99%C3%ADslu%C5%A1enstv%C3%AD
Říjen 10, 201113 r nevím jestli je na to samostatný kód, ale není nic jednoduššího, než otevřít haubnu, sundat těsnící gumu, nadzvednout trochu plast pod sklem a podívat se zespodu, jestli tam vedou drátky
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.