Přejít na obsah

Vyhřívané trysky ostřikovačů skla


Krejdy

Doporučené příspěvky

  • o 9 měsíců později...
  • o 1 rok později...

ahojte, objednávám si novou OII a rozhoduji se, zda připlatit za vyhřívané trysky ostřikovače nebo ne. Jaké máte zkušenosti, zamrzají Vám v zimě nebo ne (jasně nemyslím při použití špatnéí směsi).

Ptám se proto, že doteď mám focuse a tam jsou trysky umístěné na haupně a sníh který taje přes den do nich zatekl a pak zamrznul :-)

A dále bych ještě poprosil o radu ohledně MAXIDOT. Jaký je rozdíl mezi MAXIDOT a POLODOT (Ambiente Plus). Můžemi někdo prosím napsat zásadní rozdíl?

díky moc za vaše postřehy a jinak super forum, dozvědel jsem se tu plno zajímavých věci.

hezký den

Petr

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No vzhledem k tomu, že vyhřívaný trysky stojí cca 700,-Kč bych je určitě bral, jsou sice schovaný, ale pokud ti to parkuje venku a sněží na to, určitě bych je bral. Není to takovej přípaltek a dodělání později vyjde na cca 1000 a je s tím hromada práce. Je to dobrá věc, já je mám a i na horách v krutých mrazech OK.

MAXIDOT - je plnohodnotný display (něco jak v mobilu černobílej) umí zobrazovat text, dá se tam i něco nastavit, informace z rádia, GPS, navigace atd. atd.

POLODOT - je LCD (stejně jako třeba ve Felicii trochu lepší) umí zobrazit palubní PC a hodiny a to je tak všechno, a kontrloky jsou jako samostatný svítící body, kdežto u MAXIDOTu jsou některý kontrolky na něm a k tomu smysluplný text.

Doporučuju stáhnout si manuál k vozu a podívat se do něj, je to tam pěkně popsaný. Určitě bych bral MAXIDOT, příplatek cca 5000,-kč jestli se nepletu, dodělání šíleně drahý a problémový u nových OII a třeba k navigaci, HF vcelku nutnost.

Bez maxidotu bych auto nebral.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

Vyhřívané trysky i MaxiDOT jednoznacne objednej (pokud to neni v ramci prislusne vybavy, ja treba oboje mel seriove), jsou to oboje velmi, velmi uzitecne veci.

O tryskach je asi zbytecne mluvit, skutecne funguji a jsou velmi uzitecne, a MaxiDOT ? Neni je "cernobilej" jak opise predrecnik, varovna hlaseni jdou pekne barevne (resp. cervene a oranzove - ale to asi malokdo videl, to je jiz nejaky pruser :-)), a hlavne se v nem da nastavit spousta (tedy nejen "něco") veci na aute s sirokou dodatecnou vybavou, ktery by jinak sly nastavit uzivatelsky (tj. bez servisni diagnostiky a kodovani) jen stezi.

Ale opravdu je nejlepsi si stahnout manual (jak ti doporucuje predrecnik), tam je "Maxik" dostatecne popsan a vysvetlen i v kontextu ruzne vybavy...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Nechci zakladat nove tema, tak se zeptam tady. Mam kazdou trysku ostrikovace jinou (uz jsem to tak koupil). Tak me zajimalo, jestli treba neni jedna vyhrivana a druha ne. Vypadaji tyto dva typy trysek jinak? Pripadne nema nekdo fotku vyhrivane trysky? Jak jednoduse poznam, jestli je alespon jedna vyhrivana?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...