snk.cz Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 Zdravim, koukám po nějakym autíčku kolem 120tisic.Bylo mi porazeno ,že škoda octavia Combi je spolehlivé auto.proto jsem tu. Teď můj dotaz tedy. Je realné sehnat cca za 120 000kč octavii combi rv.2000 v dobrym stavu? jaký motor,81kw nebo 66kw? (ted mi jde spise o spolehlivost, jestli je nejaky rozdil,jinak asi lepší výkonější) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 cena asi reálná tak na 66 kW dost km a soc.cab mám 81kW kombajna,jsem spokojen,jede občas něco zazlobí ale nic extra,spotřeba je dobrá (spíše město 6 l/100),v zimě dobře chytá,sice trochu později topí proti benzínáku,ale to všechny naftáky. do kombajna se dost vejde,jinak v tom rozdíl není,objemově je kufr stejný,jen tady dáš něco navrch spíš myslím drobet přišetři aby to mělo drobet výbavu,el. okna,zrcátka,sedačky,klimu atd.,ted sice řekneš že je ti to buřt,ale za pár týdnů co si tu projdeš pár témat,hlavně Vaše octavia,budeš všechno zdlouhavě a draze dodělávat mířil bych spíše na facelift,to je většinou první věc co se dodělává na octách,tzn od MR 08/00 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tazz7 Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 Souhlas.Určitě face a pokud možná s dobru výbavou.Když jsem já kupoval,tak jsem věděl na 100%,že chci v O1 automatickou klimu a 1,9TDI 81KW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal9 Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 (editace) 120 tis je málo připrav si tak 200 a koupíš dobře, koukej do sekce bazaru tam se dá vybrat http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=58187 Editováno: 20. leden 2009, autor: michal9 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chossse Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 200tis je uz moc se podivej jak se pohybujou ceny aut!Jde to dolu jak svine!A do tech 15O je to v poho real! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.