Publikováno Leden 19, 200916 r poraďte, co udělat po výměně autobaterie s řídící jednotkou? Musí se něco udělat u pojistek?
Leden 19, 200916 r pokud neni nejaky dalsi problem tak se nic delat nemusi. pokud vse funguje tak radsi neresit,pokud je problem tak VAG (vetsinou pak i SIMONS manager..)
Leden 19, 200916 r poraďte, co udělat po výměně autobaterie s řídící jednotkou? Musí se něco udělat u pojistek? nevim co mas za felinu ale ja mam 1.3 BMM 50 kw r.v 95 a mel jsem vypojenou baterku pres 2 dny a nic jsem nastavovat nemusel jenom jsemm usel nastavit Hodiny ) a naladit radio tojd vse..
Leden 21, 200916 r Po výměne baterie se řidicí jednotka nastaví do základního stavu. Po pár kilometrech se načtou nové závady a regulační odchylky. Nic nenastavovat.
Duben 9, 200916 r Baterku jsem dobíjel a měnil u Felicie 1.3 50kW MPI (r.v.97) a nikdy nebyl sebemenší problém.Stačilo jenom nastavit hodiny a rádio.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.