zenska_laik Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 poraďte, co udělat po výměně autobaterie s řídící jednotkou? Musí se něco udělat u pojistek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzik Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 pokud neni nejaky dalsi problem tak se nic delat nemusi. pokud vse funguje tak radsi neresit,pokud je problem tak VAG (vetsinou pak i SIMONS manager..) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fritol Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 poraďte, co udělat po výměně autobaterie s řídící jednotkou? Musí se něco udělat u pojistek? nevim co mas za felinu ale ja mam 1.3 BMM 50 kw r.v 95 a mel jsem vypojenou baterku pres 2 dny a nic jsem nastavovat nemusel jenom jsemm usel nastavit Hodiny ) a naladit radio tojd vse.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
victory Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 Po výměne baterie se řidicí jednotka nastaví do základního stavu. Po pár kilometrech se načtou nové závady a regulační odchylky. Nic nenastavovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Baterku jsem dobíjel a měnil u Felicie 1.3 50kW MPI (r.v.97) a nikdy nebyl sebemenší problém.Stačilo jenom nastavit hodiny a rádio. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.