fíbí Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 vis popsal jako regulace běhu naprázdno_mez přizpůsobení dosažena. Jak mám odstranit edit: olisoft Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 Pěkný příspěvek.....:.-))))zdravím ahoj dekuji to tě nenapadlo.......takové strohé....:-)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fíbí Vloženo 20. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. leden 2009 ahoj moc se omlouvám ,že jsem strohý ale jsem tu poprvé a tím docela zajíc. tento problé hlásí octávka jenom někdy . někdy ji vymažu a dva dny se neobjeví a z toho je tam hned po zapnutí klíče znovu. VIS mi žádný postup nedopručil. Co by zajíc nechci dělat žádné neuvážené kroky. pokud by jste mě mohli poradit byl bych vděčný .zatím aahoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobocop Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 prejavuje sa ti nejakým spôsobom tá závada ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fíbí Vloženo 20. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. leden 2009 prejavuje sa ti nejakým spôsobom tá závada ??? při jízdě ve městě se zvedne spotřeba o cca 50% na delší vzdálenost nepatrně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 DP píše - zkontrolovat podtlaková vedení na těsnost - zkontrolovat systém sání na těsnost - zkontrolvat těsnost výfukové soustavy - zkontrolovat těsnost systému sání sekundárního vzduchu - zkontrolovat regulátor tlaku paliva a tlak v systému - zkontrolovat vstřikované množství - zkontrolovat elektromagnetický ventil nádobky s aktivním uhlím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fíbí Vloženo 20. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. leden 2009 díky vyzkouším a dám vědět, je toho koukám několik variant. ale kromě spotřeby a kontrolky hlášení chyb se to neprojevuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 Ahoj ještě jedna rada když je to spojeno s větší spotřebou tak také první lambáda a u AQY byla v dp popsána uprava jedné hadičky a AIR boxu jedna ta podtlaková se vracela do boxu a tam se musela odpojit a upravit......měl jsem to také na mé 2.0mpi / 1.8T...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.