AcidRain 1.6 55kW Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 (editace) Dobrý den, Mám Octavii 1,6 55kW r.v.2000 Studený motor nastartuji, ale když někam přijedu a auto chvíli schladne a já pak potřebuji jet dále, někdy se stane že auto nenastartuje. Motor spočátku má tendenci chytnout, ale vzápetí chcípne a když chcípne tak musím točit cca 10s, nekdy déle než se mu podaří naskočit a otáčky kolísají na volnoběhu a auto škube. Vše se po chvíli běhu motoru uklidní. Dalším příznakem je, že když studený motor nastartuji, tak než se teplota motoru dostane někde kolem 60° otáčky při volnoběhu nechtějí klesat, když vyřadím nad 2000ot. Když zařadím rychlost a spomalím a otáčky klesnou pod 2000ot tak pak po vyřazení otáčky klesnou normálně. Když se motor zahřeje, auto jde normálně. Máte někdo s tímhle nějaké zkušenosti? Nechtělo by se mi jít postupem pokus omyl :-) Podle toho co jsem tu četl to může dělat všechno od rozdělovače přes škrtící klapku, čidla teploty... Editováno: 20. leden 2009, autor: AcidRain 1.6 55kW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kajak Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 Co píše diagnostika?Asi bych začal teplotním čidlem,je to nejrychlejší,nejlevnější. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 Jj měl jsem to samé bylo to teplotní čidlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 Jenže já mám TDI u tebe by to mohla dělat škrtící klapka vyčistit a nastavit přes VAG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AcidRain 1.6 55kW Vloženo 21. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. leden 2009 Jenže já mám TDI u tebe by to mohla dělat škrtící klapka vyčistit a nastavit přes VAG Jj, myslel jsem si to taky. Kouknu se první na Vag + kontrola škrtící klapky, uvidíme co zjistíme... Dám vědět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AcidRain 1.6 55kW Vloženo 28. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. leden 2009 Takže ve výsledku - Vadné čidlo teploty vody... po výměně vše OK :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.