Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Dobrý den,

Mám Octavii 1,6 55kW r.v.2000

Studený motor nastartuji, ale když někam přijedu a auto chvíli schladne a já pak potřebuji jet dále, někdy se stane že auto nenastartuje. Motor spočátku má tendenci chytnout, ale vzápetí chcípne a když chcípne tak musím točit cca 10s, nekdy déle než se mu podaří naskočit a otáčky kolísají na volnoběhu a auto škube. Vše se po chvíli běhu motoru uklidní. Dalším příznakem je, že když studený motor nastartuji, tak než se teplota motoru dostane někde kolem 60° otáčky při volnoběhu nechtějí klesat, když vyřadím nad 2000ot. Když zařadím rychlost a spomalím a otáčky klesnou pod 2000ot tak pak po vyřazení otáčky klesnou normálně. Když se motor zahřeje, auto jde normálně.

Máte někdo s tímhle nějaké zkušenosti? Nechtělo by se mi jít postupem pokus omyl :-) Podle toho co jsem tu četl to může dělat všechno od rozdělovače přes škrtící klapku, čidla teploty...

Upraveno od AcidRain 1.6 55kW

Co píše diagnostika?Asi bych začal teplotním čidlem,je to nejrychlejší,nejlevnější.

Jj měl jsem to samé bylo to teplotní čidlo :palec2:

Jenže já mám TDI u tebe by to mohla dělat škrtící klapka vyčistit a nastavit přes VAG

• Autor
Jenže já mám TDI u tebe by to mohla dělat škrtící klapka vyčistit a nastavit přes VAG

Jj, myslel jsem si to taky. Kouknu se první na Vag + kontrola škrtící klapky, uvidíme co zjistíme... Dám vědět.

• Autor

Takže ve výsledku - Vadné čidlo teploty vody... po výměně vše OK :-)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.