ferda25 Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 Jukněte na tohle: http://www.superskoda.com/images/Interier/66101-ki.jpg http://www.superskoda.com/octavia-ii/inter...tons-covers-alu Otázka zní najde se nějakej nadšenec, který by to objednal??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 20. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. leden 2009 Ještě jsem si říkal, že KOPACEK IMPORT je takový dost český... Výsledek: http://www.kopacek.cz/skoda-tuning/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 Taky jsem se na to uz dival, ale chtelo by to fotku s pohledem na vetsi cast palubovky. Nedokazu si predstavit jak by to vypadalo s cernym rameckem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 20. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. leden 2009 Jak říkám, někdo musí koupit a pak se uvidí, když to bude za 500 i s dopravou tak není co řešit.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CorradoVR6 Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 to sa nastrkuje na povodne koliecka..potom je to cele vacsie a zle je vidiet na ukazovatel ofukovania...dost o nicom..keby sa menili povodne koliecka tak neni co riesit..vyzera to dobre ale je nedotiahnute do konca.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 20. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. leden 2009 No tak podle emailu co jsem dostal budou v 2 polovině února na těch českých stránkách k dostání... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 20. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. leden 2009 (editace) Jinak souhlasím s tím, že ochromovat jen ta originál kolečka za rozumné peníze by vypadalo určitě ještě mnohem lepší...kolečka můžu poslat pokud by to někdo chtěl zkusit... Editováno: 20. leden 2009, autor: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pasat Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 To koupíte na EBAY za 9,90 + 7,90 (doprava) Euro x 28 (cca. kurz) = 498Kč http://search.stores.ebay.de/ShopPlusIT_oc...7341308QQsofpZ0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 23. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2009 To jo, ale ty jsou pro VW, O2 má jiná ovládací kolečka....tak jsem složil ze dvouch ovládání jedno - kombinace Touran + O2 a složeno a vráceno ke Columbusu do mojí O2 a slintám blahem...vůbec mě nevadí, že s tímlhe mi nebude ukazovat Columbus topení, stejně všichni tvrdí, že musím povolit BAP protokol, aby to fungovalo a to by mi pak nešel maxidot...tak se spokojím s mým řešením...když budete hodní dám sem fotku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 24. leden 2009 Sdílet Vloženo 24. leden 2009 Tak nenapínej a ukaž tu nádheru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 24. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. leden 2009 Večer... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 24. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. leden 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bladik Vloženo 24. leden 2009 Sdílet Vloženo 24. leden 2009 Zkus to prosim vyfotit nejak z boku, at vidim jak to vypada, takhle to neni moc poznat ... dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 24. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. leden 2009 No večer jsem to líp nedal, ale vypadá to super, protože typ těch koleček je na Columbusu a i na ovládání climatronicu je stejný(jen mají rozdílný průměr).. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bladik Vloženo 24. leden 2009 Sdílet Vloženo 24. leden 2009 No ja bohuzel nemam Columbuse ale Audience....ale chtel bych to videt trosku detailneji tak az budes mit chvilinku cas, tak mi to pak prosim vyfot Otazka...odkud si to objednaval? Z toho Nemecka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 24. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. leden 2009 Tak si přečti co jsem psal nahoře... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bladik Vloženo 24. leden 2009 Sdílet Vloženo 24. leden 2009 No to jsem prave moc nepochopil co si odkud a kam vzal ci dal a jak :help: Asi jsem natvrdlej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 24. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. leden 2009 Výrobní tajemství.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bladik Vloženo 24. leden 2009 Sdílet Vloženo 24. leden 2009 beeeeee kol119 kol113 kol101 rekniii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 24. leden 2009 Sdílet Vloženo 24. leden 2009 Na ebay.de koupis panel climatronicu, napr. z Tourana. Vsechny VW to takhle maji. Vycvaknes z toho ty stribrny kouzky, ktery jsou dost nachylny na lamani a das to na svuj climatronic. http://forum.skodahome.cz/index.php?s=&...st&p=409955 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 24. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. leden 2009 Netrefil..netrefil... ...úplně jinak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bladik Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 To Doli: No to prave nejsou ty krouzky co jsou v tom Topicu Harleye...tady to je trosku neco jineho Ferda dostane deku kdyz to nechce rict a bude to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 25. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. leden 2009 (editace) Postup: někde koupit Climatronic z VW z toho vyndat všechna tlačítka, eletkroniku atd. až zbydou jenom ta kolečka i ten kroužek kolem ovládacíh koleček můžete vymáčknout...jde o to, že VW climatronic má přesně ten samý typ ovládacích koleček jak o má Columbus....a proto je tohle nejlepší řešení. Na živo to vypadá opravdu nádherně...jako kdyby se to teď s Climatronicem propojilo...No jen je třeba si s tím vyhrát ze škodovácké přemačkat do VW všechny tlačítka, protože VW má zase jiné i nápisy. A až budete cpát ven ty kroužky okolo ovládacích koleček tak škodovka je má dělané tak, že se vytáhne s kroužkem i to ovládací kolečko...tak to chce trochu větší sílu a hlavně to tahat rovnoměrně..no a nebo sehnat ovládáná climatronicu z VW a za mírný poplatek to přehodím...než si dojdete ve Strakonicích na večeři... Editováno: 25. leden 2009, autor: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 25. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. leden 2009 (editace) Dle mého názoru bych to ale u Audience neměnil...Tam je to podle mě takhle hezčí..měl jsem jí a tohle jsem řešil, protože Columbus má tam toho chromu hodně a pak nic a pak až chrom na řadící páce a špunt na ruční brzdě..tohle to vyřešilo a myslím si, že velice hezky. No a Audience má jen chromované kolečko kolem zapmutí a nic víc a tomu odpovídají jen ty proužky na ovládání climatronicu(decentní a vkusné), ale každý má jiný vkus. Editováno: 25. leden 2009, autor: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 To Doli: No to prave nejsou ty krouzky co jsou v tom Topicu Harleye...tady to je trosku neco jineho Ferda dostane deku kdyz to nechce rict a bude to Ne, a odkud teda jsou? Jsou to presne ty z VW climatronicu co tady celou dobu ferda pise!! Vim to, protoze jsem to nekolikrat videl na vlastni oci a i mi rikal jak to menil atd. Takze zadny HOT NEW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.