Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Taky jsem se na to uz dival, ale chtelo by to fotku s pohledem na vetsi cast palubovky. Nedokazu si predstavit jak by to vypadalo s cernym rameckem...

• Autor

Jak říkám, někdo musí koupit a pak se uvidí, když to bude za 500 i s dopravou tak není co řešit....

to sa nastrkuje na povodne koliecka..potom je to cele vacsie a zle je vidiet na ukazovatel ofukovania...dost o nicom..keby sa menili povodne koliecka tak neni co riesit..vyzera to dobre ale je nedotiahnute do konca..

• Autor

No tak podle emailu co jsem dostal budou v 2 polovině února na těch českých stránkách k dostání...

• Autor

Jinak souhlasím s tím, že ochromovat jen ta originál kolečka za rozumné peníze by vypadalo určitě ještě mnohem lepší...kolečka můžu poslat pokud by to někdo chtěl zkusit... ;)

Upraveno od ferda25

• Autor

To jo, ale ty jsou pro VW, O2 má jiná ovládací kolečka....tak jsem složil ze dvouch ovládání jedno - kombinace Touran + O2 a složeno a vráceno ke Columbusu do mojí O2 a slintám blahem...vůbec mě nevadí, že s tímlhe mi nebude ukazovat Columbus topení, stejně všichni tvrdí, že musím povolit BAP protokol, aby to fungovalo a to by mi pak nešel maxidot...tak se spokojím s mým řešením...když budete hodní dám sem fotku... :p:p:p

Tak nenapínej a ukaž tu nádheru... :p

• Autor

Večer... :):):)

• Autor

Zkus to prosim vyfotit nejak z boku, at vidim jak to vypada, takhle to neni moc poznat ... dik :palec2:

• Autor

No večer jsem to líp nedal, ale vypadá to super, protože typ těch koleček je na Columbusu a i na ovládání climatronicu je stejný(jen mají rozdílný průměr).. :)

No ja bohuzel nemam Columbuse ale Audience....ale chtel bych to videt trosku detailneji tak az budes mit chvilinku cas, tak mi to pak prosim vyfot :)

Otazka...odkud si to objednaval? Z toho Nemecka?

• Autor

Tak si přečti co jsem psal nahoře...

No to jsem prave moc nepochopil co si odkud a kam vzal ci dal a jak :help: :help:

Asi jsem natvrdlej :smich:

• Autor

Výrobní tajemství.... :p:p:p

beeeeee kol119 kol119 kol113 kol113 kol101 kol101

rekniii :help:;)

• Autor

Netrefil..netrefil... :p:p:p ...úplně jinak.

To Doli: No to prave nejsou ty krouzky co jsou v tom Topicu Harleye...tady to je trosku neco jineho :(

Ferda dostane deku kdyz to nechce rict a bude to :smich::palec2:

• Autor

Postup: někde koupit Climatronic z VW z toho vyndat všechna tlačítka, eletkroniku atd. až zbydou jenom ta kolečka i ten kroužek kolem ovládacíh koleček můžete vymáčknout...jde o to, že VW climatronic má přesně ten samý typ ovládacích koleček jak o má Columbus....a proto je tohle nejlepší řešení. Na živo to vypadá opravdu nádherně...jako kdyby se to teď s Climatronicem propojilo...No jen je třeba si s tím vyhrát ze škodovácké přemačkat do VW všechny tlačítka, protože VW má zase jiné i nápisy. A až budete cpát ven ty kroužky okolo ovládacích koleček tak škodovka je má dělané tak, že se vytáhne s kroužkem i to ovládací kolečko...tak to chce trochu větší sílu a hlavně to tahat rovnoměrně..no a nebo sehnat ovládáná climatronicu z VW a za mírný poplatek to přehodím...než si dojdete ve Strakonicích na večeři... :):):)

Upraveno od ferda25

• Autor

Dle mého názoru bych to ale u Audience neměnil...Tam je to podle mě takhle hezčí..měl jsem jí a tohle jsem řešil, protože Columbus má tam toho chromu hodně a pak nic a pak až chrom na řadící páce a špunt na ruční brzdě..tohle to vyřešilo a myslím si, že velice hezky. No a Audience má jen chromované kolečko kolem zapmutí a nic víc a tomu odpovídají jen ty proužky na ovládání climatronicu(decentní a vkusné), ale každý má jiný vkus.

Upraveno od ferda25

To Doli: No to prave nejsou ty krouzky co jsou v tom Topicu Harleye...tady to je trosku neco jineho :(

Ferda dostane deku kdyz to nechce rict a bude to :smich::palec2:

Ne, a odkud teda jsou? Jsou to presne ty z VW climatronicu co tady celou dobu ferda pise!! Vim to, protoze jsem to nekolikrat videl na vlastni oci a i mi rikal jak to menil atd. Takze zadny HOT NEW.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.