ferda25 Vloženo 25. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. leden 2009 Já mám jen jiný postup...a jde mi o to zachovat vw ovládací kolečka kvůli Columbusu(ne jen přendat ten chrom - to se snad ani bez poničení přendat nedá) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bladik Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 No je fakt ze ta Audience to ma opravdu decentni, ale nejaky ten chrom by se mi na climatronicu libil...mno uvidim necham si to proji hlavou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 A co Climatronic ala Sup2 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 5. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...25&start=25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.