D3d Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 Zdravím. Mám takový problém. Mám Fabii RS a nedávno jsem si koupil nové zadní světla (LED), po namontování se mi rozsvítila kontrolka vadné žárovky. Světla mají menší odběr a počítač to asi vyhodnocuje jako vadná žárovka. Máte s tím někdo zkušenosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 Máme. Je to tak jak píšeš. Pomůže jedině odpojit kontrolu žárovek, nebo vrátit zpět homologovaná a předepsaná světla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 este je moznost odmerat odber novych a pridat relevnatny odpor. mellova moznost B je ale lepsia. p.s. co s touto temou ma RS? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 Machruje že má RS ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mpavlik Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 Jestli budes odpojovat to rele, tak ja bych si od tebe za drobny obulus vzal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D3d Vloženo 23. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2009 este je moznost odmerat odber novych a pridat relevnatny odpor. mellova moznost B je ale lepsia. p.s. co s touto temou ma RS? No známý má fabku v benzínu a má taky LED zadní, ale jemu to nic nedělá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 24. leden 2009 Sdílet Vloženo 24. leden 2009 Známy nemá kontrolu žiaroviek ad1 Odkóduj kontrolu žiaroviek z prístrojovky a je to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D3d Vloženo 26. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. leden 2009 Odkóduj? Jak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 Je pravda že bez softu asi nijak, potreboval by si niekoho kto má VAG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D3d Vloženo 28. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. leden 2009 Kámoš mě říkal, že by to mělo jít přes kabel odpojit, tak jsem jel do sevisu. Tam si stím moc rady nevěděli, že by museli překopat celou elektroniku a nevěděli na jak dlouho by to bylo, to se moc nelíbilo tak jsem to zkusil tady. Můžete teda někoho doporučit z jižní moravy kdo by na to mrknul přes kabel? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 No prekopať ani nie, vlastne ano ale oni mysleli celu tu RJ odpojiť. Stačí to odkódovať a prípadne dva vodiče z konektoru budíkov odpojiť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D3d Vloženo 28. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. leden 2009 No prekopať ani nie, vlastne ano ale oni mysleli celu tu RJ odpojiť.Stačí to odkódovať a prípadne dva vodiče z konektoru budíkov odpojiť Dík pokusím se někoho sehnat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koldo Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 Mohlo by sa to dať aj prekopať, záleží od princípu snímania prúdu - predpokladám, že RJ funguje tak. Pokiaľ sú tam odpory, ich zmenou (zväčšením) by sa mohlo podariť nastaviť požadovaný úbytok napätia pri podstatne menšom prúde svetlom a tým aj nespínanie signalizácie poruchy. Ale takéto prekopanie v servise určite nemysleli ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D3d Vloženo 28. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. leden 2009 Mohlo by sa to dať aj prekopať, záleží od princípu snímania prúdu - predpokladám, že RJ funguje tak. Pokiaľ sú tam odpory, ich zmenou (zväčšením) by sa mohlo podariť nastaviť požadovaný úbytok napätia pri podstatne menšom prúde svetlom a tým aj nespínanie signalizácie poruchy. Ale takéto prekopanie v servise určite nemysleli ... Na to jsem myslel jako první, ale jde o to že pokud tam přidám odpor tak budu mít úbytek proudu a tím by to mohlo i míň svítit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 Koldo, nie sú tam odpory (ok sú ale len tri) ale je to riešené odporom vedenia na DPS, pozri fotky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paul Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 (editace) Je pravda že bez softu asi nijak, potreboval by si niekoho kto má VAG Nevíš kde by se to dalo najit popř.odkodovat? Editováno: 29. leden 2009, autor: Paul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mpavlik Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 Bud VAGEM v kodovani panelu pristroju (adresa 17) odecti z prvnich dvou cisel 08 (pr. napr puvodni kodovani je 31141, tak po odecteni bude 23141), nebo odpoj ze ze 32polovove zelene svorkovnice na budikach piny 13 (kontrola poruchy zarovky brzdoveho svetla) a pin 29 (kontrolka poruchy zarovek svetel). A posledni varianta vytahnout tu jednotku ze svorkovnice. Obavam se ze uprava jednotky nebude vzhledem k jeji konstrukci mozna. Ubytek na vedeni na plosnem spoji. To bude hodne malo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.