Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím. Mám takový problém. Mám Fabii RS a nedávno jsem si koupil nové zadní světla (LED), po namontování se mi rozsvítila kontrolka vadné žárovky. Světla mají menší odběr a počítač to asi vyhodnocuje jako vadná žárovka. Máte s tím někdo zkušenosti?

Máme. Je to tak jak píšeš. Pomůže jedině odpojit kontrolu žárovek, nebo vrátit zpět homologovaná a předepsaná světla. :p

este je moznost odmerat odber novych a pridat relevnatny odpor. mellova moznost B je ale lepsia.

p.s. co s touto temou ma RS?

Machruje že má RS ne? :p

Jestli budes odpojovat to rele, tak ja bych si od tebe za drobny obulus vzal :)

• Autor
este je moznost odmerat odber novych a pridat relevnatny odpor. mellova moznost B je ale lepsia.

p.s. co s touto temou ma RS?

No známý má fabku v benzínu a má taky LED zadní, ale jemu to nic nedělá.

Známy nemá kontrolu žiaroviek ad1

Odkóduj kontrolu žiaroviek z prístrojovky a je to

• Autor

Odkóduj? Jak?

Je pravda že bez softu asi nijak, potreboval by si niekoho kto má VAG

• Autor

Kámoš mě říkal, že by to mělo jít přes kabel odpojit, tak jsem jel do sevisu. Tam si stím moc rady nevěděli, že by museli překopat celou elektroniku a nevěděli na jak dlouho by to bylo, to se moc nelíbilo tak jsem to zkusil tady. Můžete teda někoho doporučit z jižní moravy kdo by na to mrknul přes kabel? Dík

No prekopať ani nie, vlastne ano ale oni mysleli celu tu RJ odpojiť.

Stačí to odkódovať a prípadne dva vodiče z konektoru budíkov odpojiť

• Autor
No prekopať ani nie, vlastne ano ale oni mysleli celu tu RJ odpojiť.

Stačí to odkódovať a prípadne dva vodiče z konektoru budíkov odpojiť

Dík pokusím se někoho sehnat

Mohlo by sa to dať aj prekopať, záleží od princípu snímania prúdu - predpokladám, že RJ funguje tak. Pokiaľ sú tam odpory, ich zmenou (zväčšením) by sa mohlo podariť nastaviť požadovaný úbytok napätia pri podstatne menšom prúde svetlom a tým aj nespínanie signalizácie poruchy. Ale takéto prekopanie v servise určite nemysleli ...

• Autor
Mohlo by sa to dať aj prekopať, záleží od princípu snímania prúdu - predpokladám, že RJ funguje tak. Pokiaľ sú tam odpory, ich zmenou (zväčšením) by sa mohlo podariť nastaviť požadovaný úbytok napätia pri podstatne menšom prúde svetlom a tým aj nespínanie signalizácie poruchy. Ale takéto prekopanie v servise určite nemysleli ...

Na to jsem myslel jako první, ale jde o to že pokud tam přidám odpor tak budu mít úbytek proudu a tím by to mohlo i míň svítit

Koldo, nie sú tam odpory (ok sú ale len tri) ale je to riešené odporom vedenia na DPS, pozri fotky

post-3171-1233174740_thumb.jpg

post-3171-1233174753_thumb.jpg

Je pravda že bez softu asi nijak, potreboval by si niekoho kto má VAG

Nevíš kde by se to dalo najit popř.odkodovat?

Upraveno od Paul

Bud VAGEM v kodovani panelu pristroju (adresa 17) odecti z prvnich dvou cisel 08 (pr. napr puvodni kodovani je 31141, tak po odecteni bude 23141), nebo odpoj ze ze 32polovove zelene svorkovnice na budikach piny 13 (kontrola poruchy zarovky brzdoveho svetla) a pin 29 (kontrolka poruchy zarovek svetel). A posledni varianta vytahnout tu jednotku ze svorkovnice.

Obavam se ze uprava jednotky nebude vzhledem k jeji konstrukci mozna. Ubytek na vedeni na plosnem spoji. To bude hodne malo :)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.