Publikováno Leden 20, 200916 r Zdravím. Mám takový problém. Mám Fabii RS a nedávno jsem si koupil nové zadní světla (LED), po namontování se mi rozsvítila kontrolka vadné žárovky. Světla mají menší odběr a počítač to asi vyhodnocuje jako vadná žárovka. Máte s tím někdo zkušenosti?
Leden 20, 200916 r Máme. Je to tak jak píšeš. Pomůže jedině odpojit kontrolu žárovek, nebo vrátit zpět homologovaná a předepsaná světla.
Leden 21, 200916 r este je moznost odmerat odber novych a pridat relevnatny odpor. mellova moznost B je ale lepsia. p.s. co s touto temou ma RS?
Leden 23, 200916 r Autor este je moznost odmerat odber novych a pridat relevnatny odpor. mellova moznost B je ale lepsia. p.s. co s touto temou ma RS? No známý má fabku v benzínu a má taky LED zadní, ale jemu to nic nedělá.
Leden 24, 200916 r Známy nemá kontrolu žiaroviek ad1 Odkóduj kontrolu žiaroviek z prístrojovky a je to
Leden 28, 200916 r Autor Kámoš mě říkal, že by to mělo jít přes kabel odpojit, tak jsem jel do sevisu. Tam si stím moc rady nevěděli, že by museli překopat celou elektroniku a nevěděli na jak dlouho by to bylo, to se moc nelíbilo tak jsem to zkusil tady. Můžete teda někoho doporučit z jižní moravy kdo by na to mrknul přes kabel? Dík
Leden 28, 200916 r No prekopať ani nie, vlastne ano ale oni mysleli celu tu RJ odpojiť. Stačí to odkódovať a prípadne dva vodiče z konektoru budíkov odpojiť
Leden 28, 200916 r Autor No prekopať ani nie, vlastne ano ale oni mysleli celu tu RJ odpojiť.Stačí to odkódovať a prípadne dva vodiče z konektoru budíkov odpojiť Dík pokusím se někoho sehnat
Leden 28, 200916 r Mohlo by sa to dať aj prekopať, záleží od princípu snímania prúdu - predpokladám, že RJ funguje tak. Pokiaľ sú tam odpory, ich zmenou (zväčšením) by sa mohlo podariť nastaviť požadovaný úbytok napätia pri podstatne menšom prúde svetlom a tým aj nespínanie signalizácie poruchy. Ale takéto prekopanie v servise určite nemysleli ...
Leden 28, 200916 r Autor Mohlo by sa to dať aj prekopať, záleží od princípu snímania prúdu - predpokladám, že RJ funguje tak. Pokiaľ sú tam odpory, ich zmenou (zväčšením) by sa mohlo podariť nastaviť požadovaný úbytok napätia pri podstatne menšom prúde svetlom a tým aj nespínanie signalizácie poruchy. Ale takéto prekopanie v servise určite nemysleli ... Na to jsem myslel jako první, ale jde o to že pokud tam přidám odpor tak budu mít úbytek proudu a tím by to mohlo i míň svítit
Leden 28, 200916 r Koldo, nie sú tam odpory (ok sú ale len tri) ale je to riešené odporom vedenia na DPS, pozri fotky
Leden 29, 200916 r Je pravda že bez softu asi nijak, potreboval by si niekoho kto má VAG Nevíš kde by se to dalo najit popř.odkodovat? Upraveno Leden 29, 200916 r od Paul
Leden 29, 200916 r Bud VAGEM v kodovani panelu pristroju (adresa 17) odecti z prvnich dvou cisel 08 (pr. napr puvodni kodovani je 31141, tak po odecteni bude 23141), nebo odpoj ze ze 32polovove zelene svorkovnice na budikach piny 13 (kontrola poruchy zarovky brzdoveho svetla) a pin 29 (kontrolka poruchy zarovek svetel). A posledni varianta vytahnout tu jednotku ze svorkovnice. Obavam se ze uprava jednotky nebude vzhledem k jeji konstrukci mozna. Ubytek na vedeni na plosnem spoji. To bude hodne malo
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.