Publikováno Leden 21, 200916 r Zdravim odbornikov, potreboval by som poradit s nasl problemom; ked klesne mnozstvo benzinu v nadrzi pod cca 10 l (blizi sa k cervenej zone) dochadz obcas k zhasnutiu motora tak za jazdy ako aj na volnobeh. Normalne idem konstantnou rychlostou, zhasne motor a po 4-5 sekundach naskoci. Garazmajster nema sajnu co to moze byt. Nutne povedat ze som kedysi tankoval "na doraz", dnes uz to nerobim ale ziadna zmena ... OI 1.6 74 kW rok vyroby 2000
Leden 21, 200916 r Mozno je to blbost, ale skusil by som kontrolu kalibracie ukazovatela stavu paliva. Jednoducho vyprazdni nadrz(uplne) nalej naspet asi 5L stavy a priebezne sleduj ukazovatel. Mozno ti to ukazuje zaciatok cervenej zony a pritom je uz nadrz skoro prazdna.
Leden 21, 200916 r Tak potom netusim- jednoducho ti to chyta v nadrzi vzduch. Inak ja ked idem do dna cely vecer v "hospode" tak chcipnem na 4-5 hodin.
Leden 21, 200916 r Zkus překontrolovat palivové čerpadlo v nádrži, čistotu palivového filtru a regulátor tlaku paliva.
Leden 21, 200916 r Autor no ja ked "nasavam" tak tiez potom dost dlho "chcipam" ..... to spidi: cerpadlo aj filter ma napadol, dal som to skontrolovat tomu mojmu majstrovi, tvrdil ze vsetko OK ... ten regulator dam este pozret ...
Leden 21, 200916 r Aky suvis by mal zly regulator z mnzstvom paliva v nadrzi?- berem do uvahy ze problem vznika len pri nizsom mnozstve stavy v nadrzi.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.